diskobil

Annoncør
 • Antal besvarelser

  15,694
 • Tilmeldt

 • Sidste besøg

 • Days Won

  72

diskobil last won the day on December 5

diskobil had the most liked content!

Street credit

338 Excellent

About diskobil

 • Status
  Rullende bryllupsleverandør
 • Fødselsdag September 27

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://www.DISKOBIL.dk

Profile Information

 • Type vielse
  Have
 • Køn
  Mand
 • Lokation
  Nordsjælland men spiller i hele landet

Recent Profile Visitors

25,257 profil visninger
 1. Ja det kan man godt i Danmark :) Det er dit/jeres bryllup og det er din polterabend. Ligesom at det er fuldt legalt at sige at man ikke ønsker nogen polterabend eller at sætte nogle grænser for hvad man vil være med til, er det helt legalt at gribe ind hvis man kan konstatere "at der er noget som ikke spiller". Ud fra det du skriver er det ret tydeligt at problemet er veninde 2. Tag en pæn snak med hende og få fortalt hende hvor skabet skal stå: at du ikke ønsker at din polterabend skal være anledning til kævl og ballade mellem de implicerede indbyrdes og at de må være voksne nok til at kunne finde ud af det sammen. Vil hun ikke lytte til det er du i din gode ret til at sige til hende at hun ikke skal involvere sig i planlægningen med de konsekvenser det så måske vil have.
 2. Min erfaring fra mange bryllupsfester hvor det har været 2. (eller 3....) gang for gom eller brud siger mig at der ikke er nogen forskel Forstået på den måde at der vil være nogle som siger "at denne gang skal den bare have alt hvad den kan trække" og andre er mere "afslappede" og vil bare holde det helt nede på jorden. Dette handler mere om hvem man er som person og forskelligheder, som det er tilfældet for bryllup og bryllupsfester generelt. Det er sket ikke bare få gange at vi er blevet kontaktet af brude (eller gomme) vi har spillet bryllup for før som skulle giftes for 2. gang (med en ny partner). Der har vi altid spurgt dem om det virkelig var det de ønskede. Ud fra en formodning om at man som 2. gangs brud eller gom måske godt ville noget helt andet, som distancerede sig fra første gang. I det ene tilfælde var der tale om en pige/mangeårig bruger herindefra som var ret tæt på os, da hun havde været gift med en af vores DJs (som faktisk kom ind hos os via kontakten til hende). Han valgte så ikke at behandle hende (og os) særligt pænt med det resultat at forbindelsen blev kappet fra begge sider. Hun og hendes "nye" partner var så ikke et øjeblik i tvivl om at det var mig der skulle spille til deres bryllup og jeg tog også med til selve vielsen. Naturligvis kan det ikke sammenlignes med hvad det var for hende/dem men for mig var det en stor og speciel oplevelse fordi jeg vidste hvad hun havde været igennem og samtidig vidste at hendes nye partner var/er indbegrebet af tryghed og stabilitet. Men derudover var det ikke anderledes end hvis det havde været første gang for begge parter.
 3. I er jo gift juridisk set. Dvs. når I vælger at blive gift i kirken senere bliver det som en kirkelig velsignelse. Det har jeg oplevet mange gange i forbindelse med de bryllupskunder vi har spillet for. Også hvor det har været hemmeligt for andre end nærmeste familie at I var gift i forvejen. Syntes den er svær På den ene side vil jeres liv og forhold vil næppe ændre sig når dagen er ovre. Faktisk har jeg talt med mange tidligere bryllupskunder efterfølgende til andre fester hvor de fortalte at de havde oplevet en slags tomrum efter dagen. Det var særligt udbredt for en del år siden. I dag hører jeg ikke så tit om det og det kan måske skyldes at folk kobler af på de sociale medier m.v. eller i dag bare er bedre til at stikke en finger i jorden. På den anden side har det jo ligget klart fra start at I (i hvert fald du) ville have et "rigtigt" bryllup med kirke, fest etc. For flere af dem jeg omtaler ovenfor er der gået 1-5 år før de sagde at "nu var det nu". Det er bare ikke noget du skal gå og rumle med inde i dit hoved når det går dig så meget på som det gør. Hellere lægge kortene på bordet uden at sætte tingene på spidsen Jeg ville gøre som Ki også siger: Fri til ham. Det er faktisk ikke helt unormalt i dag at det er hende der frier for mange mænd er, som Ki siger, lidt sene i optrækket og skal lige have et puf (uden at det gør ondt). Samtidig er mange ikke glade for at være midtpunkt, hvad de jo uvilkårligt bliver når man stabler et bryllup og en bryllupsfest på banen. Så tag teten selv og vælg dine kampe med omhu. Der er ingen- andre end én selv - der siger at et drømmebryllup nødvendigvis skal være en stor overdådig herregårds- eller slotsfest med overnatning, og en sekscifret budgettotal . Det kan også være i et selskabslokale, moderniseret lyst forsamlingshus som man selv sætter sit eget præg på udsmykningsmæssigt og har større indflydelse på i forhold til valg af menu, personale m.v. Dertil kommer at man har muligheden for at feste igennem til man ikke gider mere. Det kan man - uanset hvad de siger - ikke på samme måde på et bemandet feststed.
 4. Ja der findes flere når du tager lidt ud af København. Der ligger links til flere steder på vores hjemmeside (dvs. de steder vi har været på - den er dog ikke ajourført længe). http://diskobil.dk/profil/referencer.htm
 5. Den der kommer tættest på er nok Rosendahl i Ålsgårde men de har desværre lukket ned for udlejning såvidt jeg er orienteret. Der ligger også festlokalet i Laden i Blovstrød men det er slet ikke det samme som 1877 Laden (men også helt andre priser). Damgården i kommer også derhen ad.
 6. Sinding Feriecenter er det helt oplagte sted til det hvis nogle af gæsterne kan overnatte i campingvogne telte o.l. for der er ikke overnatning til så mange derovre.
 7. Det er godt nok synd Har I kigget på Damgården i Helsingør. Ikke rustikt på samme måde men stadigvæk lidt.
 8. Jeg spillede et bryllup oppe på Rosendahl i Ålsgårde her i sommers og det er ud fra det du skriver helt oplagt. Dog bør man lukke det af/dele det op for at det ikke bliver for stort. billedet her viser hvor langt det er. Jeg hørte dog nogle rygter deroppe om at udlejningen ville blive indstillet pga. nye ejere men det er da absolut værd at undersøge.
 9. Enig med Ki Det kunne så være meget interessant at se en nærmere specifikation af de 110.000 DKK
 10. Der er jo mange gode (fotografer). Det andet kender jeg ikke så meget til :) Men Palle fra Mørkøv Foto har jeg haft fornøjelsen af flere gange og han er altid vellidt blandt brudeparrene og jeg har heller ikke hørt andet end positive tilbagemeldinger på det arbejde han har lavet
 11. Fedt Og det er altid sjovt at battle
 12. Har da af og til oplevet bryllupsfester hvor de har haft et tema inspireret af musik men det har typisk været et mere konkret musiktema: 70'er, 80'er, rockabilly etc., musik/film tema som eks. Disney eller musikinstrumenter men I kan jo gøre lige hvad I vil.
 13. Min erfaring er at der ikke er nogle - forældre eller ej - som forlader festen før brudevalsen Medmindre de har andre planer som gør at de er afskåret fra at deltage efter et bestemt tidspunkt. Gæster der har børn med vil typisk også forlade festen som nogle af de første. Medmindre der er et sted hvor børnene "kan crashe"
 14. Det er de ja Det er et hyggeligt ældre ægtepar som er helt nede på jorden. Sidst jeg var derovre sov jeg der (vidst nok i bilen) og blev inviteret på kaffe i privaten inden jeg kørte
 15. Jeg er helt enig med Frk. Pedersen Det med kjolen vil jeg dog ikke forholde mig til Der holdes da bryllupsfester i november men der er ikke samme run på som i maj - september. Derimod holdes der flere firmafester i november (og december) men de holdes for størstedelens vedkommende på fredage hvor bryllupsfesterne typisk er på lørdage Langt de fleste booker 1-2 år i forvejen men har da også været ude til bryllupsfester hvor der har planlagt det - og booket -indenfor 3 måneder. Ikke mindst i forbindelse med programmerne "hvad bruden ikke ved" og "4 bryllupper" hvor de havde endnu kortere tid til at booke (hvilket foregik uden indblanding fra producenterne og helt på samme måde som øvrige bookinger) :)