diskobil

Annoncør
 • Content count

  15,846
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  83

diskobil last won the day on March 17

diskobil had the most liked content!

Community Reputation

355 Excellent

About diskobil

 • Rank
  Rullende bryllupsleverandør
 • Birthday September 27

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://www.DISKOBIL.dk

Profile Information

 • Type vielse
  Have
 • Køn
  Mand
 • Lokation
  Nordsjælland men spiller i hele landet

Recent Profile Visitors

54,112 profile views
 1. Det vil sagtens kunne fungere ja Det er muligt selve seancen ikke bliver lang men deltagerne kommer jo inden og smalltalker som regel lidt bagefter. Det er sjældent på samme måde som i kirken hvor deltagerne forlader selve kirken umiddelbart efter.
 2. Vores gamle hjemmeside var mere end 10 år gammel og "museumsmoden" Da Corona så lagde os ned pillede vi den gamle hjemmeside af og har siden da knoklet i døgndrift for at få den nye op og køre pr. 1/ 2020 Målet er nået Det betyder det nu igen er muligt at indhente tilbud fra Diskobil online. I finder også En postnummer opdelt liste over mere end 600 forskellige feststeder, forsamlingshuse m.v. som vi har "gæstet" i hele Danmark, med links til de fleste. En bryllupssektion hvor vi (jeg) skriver lidt om vores erfaringer, baseret på mine mange år som bryllupsleverandør og som aktør her på bryllupsklar.dk (den er så ikke lagt online endnu). Der er plads til forbedringer og den vil løbende blive opdateret.
 3. Det ville jeg heller ikke bekymre mig om. Hvis hun har overblikket så kan hun også godt håndtere begge hverv Toastmaster holder jo typisk også pauser og er gæst helt på samme måde som gæsterne
 4. Og du har ingen ide om sådan cirka hvor i landet I gerne vil holde det
 5. Vil du have begge dele: Et sted som både har udendørs pool og som ligger tæt ved havet eller taler vi bare om en af tingene ?
 6. Det sidste bryllup vi spillede til var på Scandic Bygholm i Horsens den 6/3 2020. I øvrigt sammen med bryllupsfotografen Jesper Albrechtsen som vi også havde fornøjelsen af lørdagen inden på Nordic Park i Nordsjælland. Vi har brugt pausen på at knokle med den nye hjemmeside som vi er ved at lægge sidste detaljer på inden den bliver releaset. Bl.a. mangler vi lige at færdiggøre vores bryllupsblog som er baseret på vores erfaringer fra mere end 800 bryllupsfester gennem årene og referencelisten med den ajourførte geografisk liste over de mere end 600 feststeder mv. vi har gæstet gennem årene. Selvfølgelig med links så folk kan bruge den som inspiration når feststedet skal findes. I dag er der åbnet for at bryllupsfester og andre lukkede fester kan fortsætte efter kl. 24 og det er vi glade for. At restriktionerne stadig gælder og man stadig fortrinsvis skal sidde ned som gæst ser vi ikke som sort et problem. Middagen og dermed dinnermusikken er en vigtig del af det vi leverer ved bryllupsfesterne. Der er mange bryllupsfester hvor der ikke danses meget. Ikke nødvendigvis fordi musikken er dårlig men fordi et bryllup også er socialt samvær og hygge mellem folk som ikke har set hinanden længe, ledsaget af god musik Der er luft i kalenderen i juni, juli og august da de fleste kunder har valgt at udskyde festen til efteråret eller næste år. Tøv ikke med at kontakte os og hør mere om hvad vi kan tilbyde. Da hjemmesiden endnu ikke er online så kontakt gerne mig via PM eller skriv til os via vores Facebook gruppe https://www.facebook.com/Diskobil
 7. Fedt Flere af numrene er nogle jeg meget ofte spiller når jeg er ude til bryllupsfester (og når jeg er igen). I særdeleshed Songbird som er et utroligt flot og stærkt nummer Nu kan det folk godt vil danse til så være meget forskelligt men meget af det du kalder dansemusik vil jeg nu også kalde dinnermusik For mig at se kun nr. 8 Marry You og nr. 6 Shallow (evt i remix-udgave) som er deciderede dansenumre, når vi ser bort fra egentlige sjælere Du mangler i øvrigt Volbeat - For Evigt og noget dansk musik i begge kategorier.
 8. Helt enig med Frigga og inviterer I dem ikke får du aldrig et godt forhold til dem. Bid det i dig. Man må tage det ene med det andet.
 9. Igennem de sidste 8 år - mindst - har vi talt om en ny hjemmeside da den gamle er mere end 20 år gammel og kører på forældet software. Nu er "Lille-Mads" i gang og han har derfor lagt vores hjemmeside ned. Da vi ikke er til intetsigende anonyme hjemmesider ligner det at det bliver en længere proces men der kommer forhåbentlig noget op meget snart. Indtil da så kan vi kontaktes via Facebook-siden, pr. mail eller via PM her.
 10. Ja det har jeg. På godt og ondt Jeg har oplevet tryllekunstnere, "strippere" (stripperÅse)., komikere, danseundervisning, skøre tjenere m.v. til bryllupsfester. Nogle har været gode. Andre knap så gode men det er egentlig ikke så meget det jeg hentyder til når jeg siger "på godt og ondt" for der er to grunde til at jeg mener og altid har ment at man skal overveje om det nu også er en god ide og ikke mindst på hvilket tidspunkt på dagen. - Personligt mener jeg at underholdningen til en bryllupsfest skal være noget som relaterer sig til jer. Nogle kan gøre det personligt så det er noget som relaterer sig til jer. Andre kan ikke. En decideret tryllekunstner kan slet ikke gøre det. Men I skal jo gøre helt som I vil. - Der vil være masser af underholdning fra gæsterne: Taler, indslag, konkurrencer etc. etc. Jeg ville slet ikke være bange for at der ikke er underholdning nok. Ofte kan det dog være oplagt inden middagen (det som mange kalder receptionen) men under middagen vil det være noget af en udfordring for toastmasteren og en "pestilens" for personalet for der er altid run på tidsplanen. -
 11. https://www.facebook.com/Diskobil/ og så blev også slået fast: https://www.berlingske.dk/samfund/ministerium-gaar-i-rette-med-misforstaaelse-forsamlingsforbuddet-paa-ti?fbclid=IwAR21TAy0CG15RnHaIc7ViDO1oagwMcZWI4b_uTbsM7n6VwKRH-F8h-2AeF4
 12. Jo det har jeg og ved godt at det det ikke er det samme. Bare knap så praktisk mht. "logistikken" (overfartsmuligheder) som øvrige netop også siger det og der er Samsø et oplagt alternativ hvis man gerne vil holde det på en ø
 13. Skulle til at svare at de ikke holdt det der da vi spillede til deres bryllup et andet sted men ser så lige at det var en af de andre i tråden. Jeg tror dog heller ikke at de har holdt det der. Hvis man er ude i en fest med mange deltagere, mad, musik, fotograf etc. har jeg meget svært ved at se hvordan det skulle kunne løses med en robåd o.l. Hvorfor ikke Samsø som også er nemmere at komme til for dem der evt. måtte komme fra fastlandet (Sjælland)
 14. Kommer jo lidt an på hvad man forstår ved langt En afstand på 10-100 km. er normalt ikke noget som påvirker prisen væsentligt hos fotograferne (og os andre). Lige i vores egen branche er der nogle som annoncerer med samme priser i hele landet. Det er jo også meget nemt når man bare går ud og hyrer en DJ i lokalområdet til at spille jobbet og det er det der sker:) Det kan solo-fotografen ikke gøre og vi gør det heller ikke da vi kun bruger de 4-5 DJs vi har inkl. mig selv. Typisk kører jeg selv over og ja der er prisen som regel lidt højere men ikke meget hvilket bl.a. skyldes at i vi har familie derovre og jeg kan kombinere det med andre ting. Ellers gjorde vi det ikke.
 15. Generelt er det jo svært at anbefale en fotograf fremfor en anden da det i høj grad handler om hvad man er til at stil + personlig kemi Men fotograferne er ligesom os andre vant til at opgaverne ikke ligger lige rundt om hjørnet Det gælder for fotograferne i særdeleshed hvor der er tale om heldagsfotografering fremfor billeder ved kirken Men Jesper Albrechtsen, Tina Liv og Enrique Christensen er nogle af de fotografer jeg selv har mødt ude ved bryllupsfesterne og altid har hørt rosende omtalt :)