diskobil

Annoncør
 • Content count

  15,750
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  80

diskobil last won the day on July 25

diskobil had the most liked content!

Community Reputation

347 Excellent

About diskobil

 • Rank
  Rullende bryllupsleverandør
 • Birthday September 27

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://www.DISKOBIL.dk

Profile Information

 • Type vielse
  Have
 • Køn
  Mand
 • Lokation
  Nordsjælland men spiller i hele landet

Recent Profile Visitors

44,492 profile views
 1. Det bliver helt klart billigst at leje nogle lokaler og få mad udefra når vi taler 80 personer. Dertil kommer at I ikke er underlagt samme restriktioner i forhold til sluttidspunkt som I vil være på de fleste feststeder/restaurationer. I kunne også kigge på Grundfør Forsamlingshus. Skulle være blevet moderniseret siden sidst jeg var der og det er gode og funktionelle lokaler.
 2. Har du/I prøvet Jesper Albrechtsen, Albrechtsen Foto ?
 3. Normalt bringer vi ikke billeder eller videoer af gæster fra private bryllupsfester da det hører til privatlivets fred, så det her er en undtagelse vi har fået lov til at lave. I lørdags lukkede vi juli af med et bryllup i "familien" (ikke biologisk) hvor jeg både var gæst og DJ og så kom der lige en tjans som toastmaster med ind også Vi lukkede og slukkede kl. 5 og det I ser her er den hårde kerne der var tilbage
 4. Absolut. I virkelighedens verden er det ofte også begrænset hvor lang tid I kan være udenfor kirken da der ofte er run på i forhold til næste vielse I gamle dage kalkulerede jeg typisk med at de første gæster begyndte at ankomme til stedet ca 1,5 time fra vielsens start (når der fortsættes der direkte efter vielsen) men det jeg oplever i dag er nok nærmere en time
 5. Jeg har aldrig hørt dem selv men har kun hørt dem omtalt positivt såvel her som andre steder
 6. Mit umiddelbare forslag ville være Kolonien Solborgen oppe ved Vig men festsalen er lige lille nok til så mange personer. Man kunne måske leje et festtelt men så løber det bare op. Jeg mener at kunne huske at salen i Bisseruplejren er lige lille nok men prøv endelig at undersøg det.
 7. Ville nok også pege på kl. 13 som det bedste bud hvad I også har valgt. Ét er et af det bliver en lang dag både for jer og gæsterne men det er de færreste bryllupsfester hvor alle gæster kommer fra en bestemt del af landet og det betyder at nogle ville skulle overnatte eksternt for at kunne nå en vielse til kl. 11. En reception (med eller uden gæster som ikke er med senere) bør heller ikke vare meget mere end 3 timer og mange glemmer at den tid brudeparrene er ude og blive fotograferet også er tid for gæsterne.
 8. Hvad er en reception ? I normal tale er det en begivenhed hvor der kommer folk "udefra". I dette tilfælde folk som ikke skal med til den senere fest. Men i bryllupshenseende kalder folk det ofte også for reception. Der bør nok være et eller andet forfriskning og let "føde" men om det er det ene eller det andet er ikke afgørende. Hvad med bryllupskage ?
 9. Tilslutter mig ovenstående. Det er ekstremt vigtigt at der er en som er tovholder på det og har erfaringen til det. Om vedkommende er 30, 60 eller.... er ikke så afgørende. Det er erfaringen der er afgørende. Tænker 2-3 personer - nok 3 - men nu siger du lave maden Gætter på at de blot skal anrette den m.v. Ellers er det noget helt andet.
 10. Det er nok også meget individuelt. Dengang ungerne var små valgte min afdøde tante at placere dem i køkkenet til en familiefest de holdte hjemme og servere særlig mad til dem. Det faldt både min mor og min søster for brystet. Sidstnævnte så meget at hun - der arbejdede som journalist -. lavede en artikel om det som de desværre så :) Det handler om at mange børn (og deres forældre) ikke ønsker særbehandling og vil have det samme som de voksne. Omvendt vil det oftest være spild af både mad og penge at servere en 4 retters gourmet middag for børn. Så det er en balancegang.
 11. Jeg er ofte ude til bryllupsfester hvor der er børn med, herunder mange børn. Først og fremmest bør I sætte grænsen for hvornår børn er børn og hvornår de ikke er. Såvel min egen datter som mine niecer foretrak klart at sidde ved voksenbordet fra 13-14 års alderen. Derudover er det heller ikke altid et hit at servere særlig mad til børnene. Men placer dem ved et bord og sæt det gerne så det er tættest på udgangen og i fornuftig afstand til køkkenet, musik, whatever. Det gælder både for mig selv men også for flere kolleger, fotografer m.v at vi er gode til bl.a. at "tysse" på børnene under taler m.v. Hvad aktivitetsmuligheder angår så kan det jo være alt muligt lige fra Ipads, tegning, spil etc.men de sidder ikke ved bordet uafbrudt og derfor er det heller ikke helt ligegyldigt hvor I holder festen. Et feststed hvor I har et lokale til rådighed og der måske er flere selskaber er ikke altid optimalt hvorimod der er flere muligheder i et forsamlingshus o.l. hvor I har alt for jer selv.
 12. En tur i det jyske. Vi er flere DJ's der hjælper hinanden og selvfølgelig hev jeg noget gear som en god jysk DJ kollega havde købt ovre på fastlandet (Sjælland) med i bilen :) Jamen jeg kender godt det sted. Der er en trappe men kun ca. 5 trin. Fint så kan jeg bare støde rampen op til afsatsen. Hmmm han skal vidst have nye briller. Trappen og et tætpakket festlokale hvor der var lidt underholdning gjorde så at det tog lidt længere tid end beregnet men var selvfølgelig klar til start og kunne så rette kabler mv til undervejs. På min personlige Facebook profil var der så én der spurgte om et setup til bryllup ikke skal være hvidt. Nej ikke nødvendigvis Det er jo som udgangspunkt kun bruden der må være i hvidt Nej det er noget vi taler med kunderne om når vi er ude på steder hvor vi ved eller kan fornemme at de normalt holder alt i hvidt
 13. Nej det er ikke kun dig. Det er helt åbenlyst spam Ud af vagten med ham
 14. Jeg kender ikke stedet men anmeldelser er ofte subjektive og man skal passe på med at lægge for meget i dem medmindre vi taler om kritik som er gennemgående for flere anmeldelser. Kiggede lige på Trustpilot og der virker det som at de fleste anmeldelser er fra overnattende eller folk der bare skulle ind og have et måltid mad. Den ene anmeldelse der ligger på et egentligt festarrangement er faktisk positiv Følg jeres mavefornemmelse
 15. Mit bedste bud er at I finder et sted hvor I selv står for alt. Der vil stort set altid være restriktioner på egentlige feststeder, kroer m.v.Èn ting er at det hedder sig at I kan fortsætte så længe I vil (med eller uden merbetaling) men er der kun 20 personer tilbage vil personalet på de fleste steder sige fra selvom I måske godt vil noget andet. Jeg vil pege på følgende steder: WigWam i Horsens (der er også overnatning) De grønne omgivelser er så som så. Harlev Mølle (I bør nok max være 60 personer der) Sinding Feriecenter (der er også overnatning) Kasmoselund godt nok Middelfart og kender ikke prisen Det gamle Mejeri i Vamdrup Castberggård, Hedensted kender ikke prisen.