diskobil

Annoncør
 • Content count

  15,774
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  80

diskobil last won the day on July 25

diskobil had the most liked content!

Community Reputation

347 Excellent

About diskobil

 • Rank
  Rullende bryllupsleverandør
 • Birthday September 27

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://www.DISKOBIL.dk

Profile Information

 • Type vielse
  Have
 • Køn
  Mand
 • Lokation
  Nordsjælland men spiller i hele landet

Recent Profile Visitors

46,661 profile views

About Me

Tja - hvad er der at sige. Vi har været annoncør på bryllupsklar siden starten og jeg har selv lavet musik til bryllupsfester i en menneskealder. Det startede så småt tilbage i 80'erne hvor jeg spillede på lokalradio og også tog ud og spillede til firmafester m.v.

I starten af 90'erne gik jeg og overbossen (Lone) "solo" under Diskobil navnet hvor jeg tidligere fortrinsvis havde spillet med andre.

Der kom en DJ mere til, en til og i dag har vi 5-7 DJ's der er tilknyttet og indgår som en del af Diskobil. Flere har spillet for os i rigtig mange år.

Vi har et rigtig godt netværk af kolleger i hele landet men vi kører kun med vores egne faste folk. Kan vi ikke håndtere efterspørgslen internt henviser vi hellere til gode kolleger fremfor bare at hyre andre Dj's ind. Netværket er til gengæld en god backup i tilfælde af akut sygdom m.v. Vi hjælper hinanden.

Med mit fuldtidsjob og senere egen rådgivningsvirksomhed og en overboss med en kronisk bækkenløsning var det oplagt at hive overbossen ud af arbejdsmarkedet og gøre Diskobil til et hovederhverv og en virksomhed ejet af hende.
 

Overbossen (Lone) forestår al administration, tilbudsgivning, booking, kontakt til kunder og djs. Jeg står for den tekniske afdeling men det er ikke forkert at kalde DISKOBIL et familieforetagende for vi drøfter mange ting på hjemmefronten. Jeg har allernådigst også fået lov til at fortsætte mit engagement på bryllupsklar som betyder meget for mig. Man får mange gode inputs og mener samtidig at have nogle erfaringer at kunne øse ud af.

Konceptet bag Diskobil har allerede siden starten været en total løsning med ubegrænset spilletid. Det har vi gennem årene tit måttet forsvare overfor kolleger. Prismæssigt er der dog ikke den store forskel over til kolleger der kører med fast sluttidspunkt. Jo der vil altid være kolleger -og i særdeleshed solodj's - der kører med en højere sats for 8 timers løsninger end vi gør for op til 12 timers musik. Vores pris havde også været højere hvis jeg var eneste DJ. Det handler om udbud og efterspørgsel. Ikke mindst når alle vil giftes eller holde firmafester på de samme store dage.
 

Den dybere tanke bag 12 timers konceptet er at kunne tilbyde et totalprodukt til festen hvor folk ved at de havde musik fra fra start til slut uden at de skulle tænke i økonomiske baner på dagen. Det giver en tryghed. Det samme gør det når man som kunde ved at man får en DJ som kan sit kram.

For os er det at kunne spille musik til festsangene og levere dinnermusik ikke blot noget med at trykke på tænd og sluk i forbindelse med taler eller venstrehåndsarbejde som bare skal overstås. Det handler om at ramme musik som udover at være bred og alsidig, også følger stemningen i selskabet samt at være positiv åben og servicemindet, ikke mindst overfor ønsker m.v. Dj'en er der for jeres skyld og på jeres præmisser.
 

Det at spille bryllupsfester er måske noget af det i vores verden som stiller størst krav til manden bag pulten og ikke mindst det repertoire som medbringes. Det er sjældent man som DJ møder fester med så stor aldersmæssig og geografisk spredning som man gør det ved bryllupsfesterne.Dertil kommer at det forpligter at spille til et brudepars måske - indtil nu - største begivenhed i livet.
 

Derfor er DJ'en alfa omega. Hos os ved man hvad man får og man ved at man får det fra et firma med mere end 20 år på bagen som er førende indenfor den niche der hedder "bryllupsdj's". Faktisk var det vel os som sammen med en lille håndfuld gode kolleger fik bragt dette begreb på banen og sendt "Orgel Bent" og "Rytme-Hans" hjem bag pianoet. Ikke fordi vi syntes at de nødvendigvis er dårlige men tiden var bare løbet fra dem.

I den senere tid har vi hørt nogle musikere og bands tale om at folk kun vælger en DJ på grund af pris. Det er der helt sikkert også nogle som gør men vi har også mange kunder som som vælger denne løsning selvom de også havde økonomisk mulighed for at vælge et band. Det gælder ikke mindst brudepar som har hørt os før. Fordi de derved er sikret alsidig og bred musik som appellerer til alle samtidig med at en lille DJ opstilling ofte passer bedre ind i forholdene ved en lille bryllupsfest end et band som virker mere dominerende.