diskobil

Annoncør
 • Content count

  15,846
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  83

diskobil last won the day on March 17

diskobil had the most liked content!

Community Reputation

355 Excellent

About diskobil

 • Rank
  Rullende bryllupsleverandør
 • Birthday September 27

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://www.DISKOBIL.dk

Profile Information

 • Type vielse
  Have
 • Køn
  Mand
 • Lokation
  Nordsjælland men spiller i hele landet

Recent Profile Visitors

54,139 profile views

About Me

Tja - hvad er der at sige. Vi har været annoncør på bryllupsklar siden starten. 
 

"Konceptet"

Diskobil har siden starten været et familiefirma som leverer en total løsning med ubegrænset spilletid og det har vi holdt fast i nu med et max på 12 timer. Så ved folk at de har musik fra middagen starter og frem til de ikke vil mere uden at de skulle tænke i økonomiske baner på dagen. Det giver en tryghed. Det samme gør det når man som kunde ved at man får en DJ som kan sit kram.

DJen
Det at spille bryllupsfester er måske noget af det i vores verden som stiller størst krav til manden bag pulten og ikke mindst det repertoire som medbringes. Det er sjældent man som DJ møder fester med så stor aldersmæssig og geografisk spredning som man gør det ved bryllupsfesterne. Dertil kommer at det forpligter at spille til et brudepars måske - indtil nu - største begivenhed i livet. Der er DJ'en er alfa omega. Hos os ved man hvad man får og man ved at man får det fra et firma med mere end 20 år på bagen som er førende indenfor den niche der hedder "bryllupsdj's".

Man kan have nok så meget erfaring som DJ og med det at spille til bryllupsfester, men tiden går. DJen bliver ældre og ældre hvorimod brudeparrene der skal giftes stadig - med undtagelser - vil være i alderen 22 til 35/40. Det stiller krav til DJen og os om fornyelse. De fleste af de bryllupsfester og andre fester vi spiller til ligger på lørdagene og man kan tale om at det er højsæson fra april til september. I vores lille håndfuld af DJs er vi flere der også spiller i "nattelivet", herunder på klubber, pubs m.v. Udover at det er sjovt er det med til at vi har fingeren på pulsen med hvad der rykker lige nu. Man kan derfor af og til opleve nogle af Diskobil's Djs på steder som Old Irish Pub, Wall Street Pub, Rødager Bodega, Gordons Pub (Ishøj), Hard Rock Café, Damhuskroen m.fl.

Middagen

For os er det at spille dinnermusik under middagen og at kunne spille til festsange ikke blot noget med at trykke på tænd og sluk i forbindelse med taler eller venstrehåndsarbejde som bare skal overstås. Det er musik der tilpasses selskabet og stemningen og undervejs er der et samspil med jeres toastmaster (og personalet) så det hele går op i en højere enhed.  

Faktisk var det vel os som sammen med en lille håndfuld gode kolleger fik bragt begrebet bryllupsdj på banen for mange år siden og dermed fik sendt "Orgel Bent" og "Rytme-Hans" hjem bag pianoet. Ikke fordi vi syntes at de nødvendigvis er dårlige men tiden var bare løbet fra dem. Mange brudepar i dag sværger til at lade en DJ stå for musikken under middagen fremfor en pianist o.l. Udover at det er en billigere løsning kan en god DJ også spille mere bredt. Det er ikke altid lige sagen med stille instrumental musik under hele middagen fremfor at lade musikken følge stemningen i selskabet som gerne skulle blive mere højtløftet hen over middagen. Det eneste som ikke bliver mere højtløftet for vores del er lydniveauet. Folk skal kunne fornemme musikken samtidig men de skal også kunne tale uforstyrret sammen ved bordene     

Musikken
Nøgleordet for os er alsidig bred musik der tilgodeser alle i selskabet. Det er det de fleste ønsker: Glad dansk og udenlandsk popmusik og mainstream som folk kan skråle med på og give den gas til går man aldrig galt i byen med men så hører lighederne også op. Nogle sværger til nyere musik andre er mere til old school. Nogle sværger til rock, andre er mere til salsa, country, kitsch musik etc.og nogle helt andre - hvor vi så typisk er ude på de små timer - sværger til "tramp" :) En god regel her er ikke at gøre de lidt ældre i selskabet ældre end de er. De kan sagtens være med på mere nymoderne toner. Bare det serveres på rette tidspunkt.  

Medindflydelse på musikken" er i vores verden et misforstået begreb. Vi er der for jeres skyld og på jeres præmisser og der handler det musikmæssigt meget om vægtning og om at få afgrænset territoriet. Udover at kunne "læse" jer og jeres gæster under festen så taler DJ'en med jer i ugen op til festen. Udover de rent praktiske ting som opstilling, toastmaster m.v., brudevals etc, så handler det også om hvad I forventer, hvad I er til af musik og ikke mindst hvad I ikke er til, så det bliver "musik til jeres bryllupsfest" fremfor "musik til én bryllupsfest".

 

Det er det der giver udfordringerne for os og det, som sammen med de mange positive tilkendegivelser og anbefalinger vi får fra brudeparrene, som gør at vi kører Danmar rundt år efter år :)