Ki Schou

Administrators
 • Content count

  3,537
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  40

Ki Schou last won the day on March 26

Ki Schou had the most liked content!

Community Reputation

210 Excellent

2 Followers

About Ki Schou

 • Rank
  Ki
 • Birthday 01/06/1974

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Frederiksberg

Recent Profile Visitors

7,442 profile views
 1. På lørdag åbner Askepot & Valentino dørene op for et lækkert event, hvor du kan opleve de helt nye brudekjoler fra Pronovias' 2020 kollektion. Eventet er gratis at deltage i - KLIK HER for at læse mere og tilmelde dig.
 2. Som den eneste er din mand blevet sparet væk? Hvis der ikke ligger noget andet bag, så ville jeg sige nej tak og blæse på, om de bliver skuffede i resten af din familie, det er da virkelig no-go, efter min mening.
 3. Hej Har du prøvet at gøre dette: Log af Bryllupsklar og log ind via DETTE link og så test om du ikke kan få tilgang til alle dine værktøjer.
 4. Hvad er årsagen til at han ikke er inviteret, er han uvenner med brudeparret? Hvis det er fordi, det var alment kendt i min familie, at min mand og min kusine ikke kunne fordrage hinanden, så ville jeg tage afsted til hendes bryllup, selvom min mand ikke var inviteret. Hvis det er fordi de har fravalgt ham for at få en bordplan til at gå op eller fordi de skal spare penge, så ville jeg sige nej tak i protest imod at min mand som den eneste ikke var inviteret.
 5. Jer der har problemer med værktøjerne. Log af Bryllupsklar og log ind via DETTE link og så test om du ikke kan få tilgang til alle dine værktøjer. Vi kan ikke finde nogen generel fejl, det er kun hos nogen, at det ikke virker. Men dette bør være løsningen for at kunne komme ind på dine værktøjer.
 6. Jer der har problemer med værktøjerne. Log af Bryllupsklar og log ind via DETTE link og så test om du ikke kan få tilgang til alle dine værktøjer. Vi kan ikke finde nogen generel fejl, det er kun hos nogen, at det ikke virker. Men dette bør være løsningen for at kunne komme ind på dine værktøjer.
 7. Hej jeg skrev også i den anden tråd, men skriver lige her også. Jeg kan godt se, at der er et problem, jeg får nogen til at kigge på det asap.
 8. Hej igen Jeg fik lov at låne Familien F.N.'s profil og jeg kan godt se, at der er et problem, når jeg logger ind med hendes profil, jeg kan ikke fremprovokere fejlen med min egen profil, så det er meget underligt. Jeg skal nok sætte nogen på sagen, og håber at vi får det løst hurtigt.
 9. Hej Jeg kan se, at billeder der er loadet ud omkring den 9. maj ikke virker. Det er desværre ikke noget, som vi kan genskabe, de er gået tabt i en flytning over til en anden server, hvor hele forumet heriblandt mange mange tusind billeder er rykket. Men der er altså nogle få, som ikke kom med over, og det beklager vi mange gange, det ville selvfølgelig være super fedt hvis jer der har oplevet det gider smide billederne ind i jeres besvarelser igen
 10. Hej og velkommen til Bryllupsklar Jeg har ikke selv nogen erfaringer med et december bryllup, men jeg ville ikke være bekymret i forhold til om folk vil komme, hvis I melder en save-the-date ud i god tid, så er jeg sikker på, at folk vil prioritere et bryllup fremfor en julefrokost.
 11. Hej alle Prøv lige at slette jeres browserdata og se om det har nogen indvirkning. Hvis I bruger Google Chrome så gør I det under Indstillinger, Avanceret, Sikkerhed og Privatliv, Ryd browserdata
 12. Lobar, har du prøvet at slette browserdata? Hvis de stadig ikke virker så prøv at sende mig dine log in informationer så vil jeg prøve at se hvad der sker, når jeg logger ind.
 13. Har du prøvet at slette din browsercache som jeg skrev du skulle prøve?
 14. Hej jeg oplever ikke det problem, har du prøvet at slette din browsercache?
 15. Fandt dem her, men her kan jeg se, at kontakten mellem spillerne er fjernet, der hvor vi var, der måtte vi gerne tackle hinanden, og gjorde det også, det synes jeg absolut var en del af det sjove, men det kan selvfølgelig godt gå hen og blive en voldsom omgang, hvis der for alvor bliver gået til den.