tiggi

Medlem
 • Content count

  850
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

tiggi last won the day on June 7 2013

tiggi had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

About tiggi

 • Rank
  SUPER ÆRES MEDLEM
 • Birthday 07/18/1990

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  09.08.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Lokation
  Fyn

Recent Profile Visitors

5,445 profile views
 1. Det prisleje er bare noget højere end vi havde regnet med, og end hvad vi er villige til at betale..... Men det er selvfølgelig en smagssag. Jeg synes bare personligt at 1250 kr. i timen pr. person er mange penge, selvom folk så måtte være dygtige.
 2. Er til receptionen Så burde ikke ku forvirre nogen for meget:). Men fik et tilbud fra http://cafekolbert.dk/ men lød for 7500 kr. for 2-3 timer for 2 mennesker, og det synes vi ihvertfald er alt for højt, så hvis vi snakker det prisleje så er ideen droppet igen .
 3. Hej Nogen som har haft skøre tjenere og kan give mig et fingerprag om hvad de egentlig koster?
 4. Hvis det var et barn ville jeg også finde en løsning, men han er 30 såååå... Præcis, så synes da også at han er gammel nok til selv at måtte finde en løsning.... om det så er at gå ud og købe sig til drinks igennem maden hvis han virkelig er så besværlig.
 5. Vi tager hensyn til allergier, og så skal jeg lige tale med feststedet om min fætter på 12 kan få enten mælk eller saftevand, idet at han ikke kan li sodavand/brus, og jeg synes det vil være synd for ham hvis han kun kan få vand hele dagen.... Men han er jo også kun 12, og er jo ikke fordi at han vælger alt fra, kun lige sodavand.
 6. Bladene falder meget nemt af, og når du har plukket dem begynder de at hænge med hovederne meget hurtigt :-) Jeg skal bare bruge bladene, så er jo ikke et problem. :-)
 7. Lyder som et fest tema :P
 8. Hej folkens Jeg er ved at lave de kreative ting til vores bryllup, og ville høre hvad I andre havde valgt at lave. Jeg har besluttet Bryllupstræ Skilte med Gavebord og nygift (evt. flere) kirkehæfter Menukort Bordkort Så ellers andre ting jeg kan begiv mig ud i, og hvad har I andre valgt at lave?
 9. Et par i min kærestes familie havde et for 14 år siden . De holdte ind i mellem fester, og havde inviteret alle på besøg til fest, og i løbet af festen foreslog de at gå en tur ud i gennem skoven som de bor ved, og så endte de i en lysning ved en kirke, hvor det så viste sig at være en vielse . Jeg kender ikke rigtig flere detaljer, idet at det jo er før jeg kom ind i billedet.
 10. Hehe tak for jeres hjælp, selvom jeg ikke blev helt klog . Men vi er nu nået til at den er fra Holmegaard, så er spørgsmålet bare om navnet Ellers svært at sætte på ønskesedlen :P
 11. Hej Jeg fandt nogle ting som vi ville sætte på ønskesedlen til vores bryllup da jeg i sidste uge var en tur i Ringsted Outlet, men en af tingene kan jeg ikke finde ud af hvad hedder, og har derfor ret svært ved at sætte den på listen, så håber at I kan hjælpe . Billedet er taget i Rosendahl / Holmegaard butikken, og jeg har ledt begges hjemmesider igennem uden held, og lavet en google billedsøgning, men intet som mindede om kom frem, så håber I er bedre til at hjælpe
 12. Tak for tråden Det skal vi da lige huske at spørge om Hmm spændende om der ikke allerede er noget:) Kan se at de har lørdagsdåb den samme dag
 13. Lyder som om at du har mange tanker og ideer Men ja prøv at fastsæt en budget og se på hvad der skal nåes . Ku f.eks. være med udgangspunkt i denne liste http://bryllup.dk/huskeliste-bryllup/ Vil du ikke give en præsentation af jer?
 14. Jeg synes også det er svært, og synes heller ikke ligefrem tingene på vores er super varieret, men har taget os 1 år bare at komme frem med de her ønsker, så det er virkelig svært:). Spectrum Globus Designet af Henrik Tengler (ø=30 cm) (1499 kr.) Kuffertsæt (lette hardcase med 4 hjul. (maxmål: 158 cm (l + b + h)) Kuffert håndbaggage med 4 hjul (1 stk.) (maxmål: 55 cm (l) x 35 cm (w) x 23 cm (h)) Dobbeltdyne (220 *240 cm) Sengetøj til dobbeltdyne (220*240 cm) Rosendahl Grand Cru krydderiglas Gavekort til spisebordsæt i massivt træ Playstation 4 (pris ca. 3500 kr.) Skrivebords lampe med lysdæmp George Jensen – Johanne topstjerne guldbelagt (officiel pris 699 kr. – set til 500 kr.) Sengestel med opbevaring til madras 200*140 cm (evt. Ikeas malm ottoman i sortbrun pris 2599 kr.) Gavekort til Gris og ko (www.grisogko.dk) Målebærer i glas (ca. 1 liter)
 15. Selvfølgelig Hvis man ikke bare finder dem i en grøftekant så går jeg ikke bare lige på tværs (Sku jo ha' fået denne lyst sidste år Mine svigerforældre har en mark som ligger brak lige hvor vi skal holde receptionen Men ja lige sent nok nu:)