Ki Schou

Administrators
 • Content count

  3,551
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  40

Everything posted by Ki Schou

 1. I kan også lave lidt sjov med det. Stil en stor spand eller kasse ved indgangen til kirken med et skilt, som ikke kan overses. Så kan I skrive noget i stil med: "I gamle dage indsamlede man kirkegængernes våben her. Til alle jer gæster der havde tænkt jer at skyde med jeres mobil under vielsen: Læg venligst mobilen her i spanden, læn jer godt tilbage og nyd forestillingen i stedet for". Husk en smiley Det kommer jo meget an på jeres gæster, men jeg ville godt kunne lave sådan et skilt til min fest, og så ville mine venner forstå, at det er skrevet med et stort glimt i øjet, men at jeg mener det, at jeg frabeder mig at der bliver taget billeder/film.
 2. Hejsa Du kunne tage et kig på Mogens Dahl koncertsal. Vi har lavet en artikel om dem, den finder du HER Jeg ved ikke, hvordan deres lokaler er i forhold til at der skal være ekstra danseplads, men fordi du sagde akustik, så kom jeg til at tænke på dem, da de markedsfører sig med at de har en virkelig god akustik eftersom det jo er et musikhus. Held og lykke med jagten og brylluppet, når den tid kommer
 3. Umiddelbart tænker jeg, at hvis folk er normale vin drikkere, så er det lige i underkanten, det svarer til 8 flasker hvidvin og 13 flasker rødvin, det ville ikke være nok hvis jeg holdt fest for 48 af mine venner ;) 4,5 liter mousserende er heller ikke nok. Man hælder omkring 1,5 dl i et champagneglas, så I har til 30 glas velkomstdrink, og I er 54 personer. Jeg ville også købe mere gin, men det er jo et spørgsmål om, hvor godt folk kan lide gin, men hos os er det altid den mest populære drink. Har I købt 0,75 eller liter flasker sprit? Når folk selv hælder op, så bliver det nemt en 4 cl drink, man får lavet sig. Så på en liter er der til 25 drinks, og i en 0,75 flaske er der til ca. 18 drinks. Du har 3 flasker dvs enten har du til 75 drinks eller 54 drinks. Når vi holder fest, så ryger der hurtigt flere gin/tonics ned pr. person, til gengæld drikker vi stort set aldrig rom medmindre det er til mojito. Så det kommer jo an på, hvad dine gæster drikker. Øl, cider og sodavand tror jeg du har rigeligt.
 4. Tillykke med forlovelsen og velkommen til Bryllupsklar Ficher-Dinesen er nemmest at sige, det falder mest naturligt synes jeg
 5. En kop hvor der står Verdens bedste svigerfar - ved godt det ikke er specielt smukt eller opfindsomt men som en for sjov gave kunne det måske fungere
 6. Jeg kan godt forstå, hvad du mener, men hvis du vil have hans navn, så må du jo affinde dig med, at det også blir ekskonens, for dét er jo hans navn nu. Hvis han ikke er til at rykke i forhold til at han tager sit gamle efternavn tilbage, som du så får, så er der jo ikke nogen oplagt løsning. Jeg ville gå med egne efternavne, når du ikke vil have ekskonens navn, og skulle I en dag få børn sammen, så kan disse få begge jeres navne og på den måde "binde" jer sammen navnemæsssigt Vores søn har et mellemnavn som alle mændene i min mands familie bærer og så har han mit efternavn.
 7. Når ingen af jer vil tage hinandens navne så er der jo kun et og gøre, og det er at beholde hver sit. Min mand og jeg hedder forskellige efternavne, der var ingen af os der havde lyst til at bytte efternavn, så for os var det helt naturligt bare at beholde sig eget navn, men er jo ikke mindre gift af den årsag
 8. Jeg synes sagtens I kan dele brylluppet op på den måde. Jeg tror, at jeg ville skrive i invitationen til dem, der ikke er inviteret til festen, at de ikke skal komme med nogen gaver, men at I bare vil være glade, hvis de vil komme og være med til at fejre jer om dagen. At mange så alligevel vælger at komme med en mindre gave er jo en ting, men jeg synes det vil være "pænt" at signalere til de gæster, at I godt ved, at de ikke bliver inviteret til et all-inclusive bryllup og derfor ikke forventer noget fra dem. Held og lykke med det
 9. Hej prøv at logge ind via DETTE link og se om du kan få adgang.
 10. Kan du sende mig en PM med dine login oplysninger, så vil jeg prøve at logge ind som dig.
 11. Jer der har problemer med værktøjerne. Log af Bryllupsklar og log ind via DETTE link og så test om du ikke kan få tilgang til alle dine værktøjer. Vi kan ikke finde nogen generel fejl, det er kun hos nogen, at det ikke virker. Men dette bør være løsningen for at kunne komme ind på dine værktøjer.
 12. Har du prøvet at logge ind via DETTE link
 13. På lørdag åbner Askepot & Valentino dørene op for et lækkert event, hvor du kan opleve de helt nye brudekjoler fra Pronovias' 2020 kollektion. Eventet er gratis at deltage i - KLIK HER for at læse mere og tilmelde dig.
 14. Som den eneste er din mand blevet sparet væk? Hvis der ikke ligger noget andet bag, så ville jeg sige nej tak og blæse på, om de bliver skuffede i resten af din familie, det er da virkelig no-go, efter min mening.
 15. Hej Har du prøvet at gøre dette: Log af Bryllupsklar og log ind via DETTE link og så test om du ikke kan få tilgang til alle dine værktøjer.
 16. Hvad er årsagen til at han ikke er inviteret, er han uvenner med brudeparret? Hvis det er fordi, det var alment kendt i min familie, at min mand og min kusine ikke kunne fordrage hinanden, så ville jeg tage afsted til hendes bryllup, selvom min mand ikke var inviteret. Hvis det er fordi de har fravalgt ham for at få en bordplan til at gå op eller fordi de skal spare penge, så ville jeg sige nej tak i protest imod at min mand som den eneste ikke var inviteret.
 17. Jer der har problemer med værktøjerne. Log af Bryllupsklar og log ind via DETTE link og så test om du ikke kan få tilgang til alle dine værktøjer. Vi kan ikke finde nogen generel fejl, det er kun hos nogen, at det ikke virker. Men dette bør være løsningen for at kunne komme ind på dine værktøjer.
 18. Hej jeg skrev også i den anden tråd, men skriver lige her også. Jeg kan godt se, at der er et problem, jeg får nogen til at kigge på det asap.
 19. Hej igen Jeg fik lov at låne Familien F.N.'s profil og jeg kan godt se, at der er et problem, når jeg logger ind med hendes profil, jeg kan ikke fremprovokere fejlen med min egen profil, så det er meget underligt. Jeg skal nok sætte nogen på sagen, og håber at vi får det løst hurtigt.
 20. Hej Jeg kan se, at billeder der er loadet ud omkring den 9. maj ikke virker. Det er desværre ikke noget, som vi kan genskabe, de er gået tabt i en flytning over til en anden server, hvor hele forumet heriblandt mange mange tusind billeder er rykket. Men der er altså nogle få, som ikke kom med over, og det beklager vi mange gange, det ville selvfølgelig være super fedt hvis jer der har oplevet det gider smide billederne ind i jeres besvarelser igen
 21. Hej og velkommen til Bryllupsklar Jeg har ikke selv nogen erfaringer med et december bryllup, men jeg ville ikke være bekymret i forhold til om folk vil komme, hvis I melder en save-the-date ud i god tid, så er jeg sikker på, at folk vil prioritere et bryllup fremfor en julefrokost.
 22. Hej alle Prøv lige at slette jeres browserdata og se om det har nogen indvirkning. Hvis I bruger Google Chrome så gør I det under Indstillinger, Avanceret, Sikkerhed og Privatliv, Ryd browserdata
 23. Lobar, har du prøvet at slette browserdata? Hvis de stadig ikke virker så prøv at sende mig dine log in informationer så vil jeg prøve at se hvad der sker, når jeg logger ind.
 24. Har du prøvet at slette din browsercache som jeg skrev du skulle prøve?
 25. Hej jeg oplever ikke det problem, har du prøvet at slette din browsercache?