SidselM

Medlem
 • Content count

  733
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About SidselM

 • Rank
  SUPER ÆRES MEDLEM
 • Birthday 03/31/1987

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  12.06.2010
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Hobro
 • Interesse
  Er udlært som logistikassistent pr.30/04, man har desværre ikke noget job pt - det giver til gengæld masser af tid til at planlægge bryllup og ordne ting dertil ;)

Recent Profile Visitors

1,951 profile views
 1. Hej, kan man slette sine indlæg - eller få dem slettet? Jeg synes ikke jeg kan finde ud af, hvor.. 

 2. Halløj - jeg fik også spraytan inden vores bryllup. Prøvede det et par gange inden for en sikkerheds skyld, og jeg var super glad for resultatet. Man skal sørge for at skrubbe kroppen godt inden behandlingen, i cirkulære bevægelser (jeg fik lidt "skæld ud" fordi jeg var kommet til at køre op og ned, det kan åbenbart ses...), og så skal man tørre godt inden man får tøjet på. Jeg har fået det gjort om eftermiddagen/tidlig aften, og så først været i bad dagen efter. Inden badet kan det smitte en del af. Når man så går i bad skal man huske ikke at tørre sig vildt med håndklædet, men nærmere duppe sig - så holder det meget pænt synes jeg. Men det er rigtigt nok at når farven ikke rigtig holder mere begynder det at gå af på en lidt ujævn måde, men jeg synes ikke det er så slemt - jeg fik det gjort torsdag inden brylluppet, så der var det stadig fint. Det smittede en lille bitte smule af på indersiden af min top i kjolen, men det er ikke slemt.. Så jeg vil anbefale det, er i hvert fald super glad for at jeg gjorde det
 3. Halløj, tusind tak for din hilsen, bedre sent end aldrig, og er altid hyggeligt lige at få en hilsen ;)
 4. Halløj, lige en lidt sen hilsen, men stort tillykke med bryllupsdagen, håber I har hygget jer og nydt den! Og håber selvfølgelig at det ellers går godt!
 5. Du får også lige en hilsen herinde - stort tillykke med bryllupsdagen!!
 6. Tusind tak skal I have. Ja vi fik åbnet æsken, det var super hyggeligt og underholdende at sidde og læse dem alle - nogen mere end andre. Mange var rigtig søde og gode, nogen lidt fjollede, og nogen kunne vi slet ikke læse, så der skal jeg nok lige have lidt hjælp fra min mor eller en anden der kan tyde det :P Skal have dem sat ind i min scrapbook en af dagene, så kan det være jeg lige skriver et par stykker ind her!
 7. Tusind tak! Ja det er det godt nok, hold da op!! ;D
 8. UH stort tillykke, hvor dejligt!!! Håber du hurtigt finder et job! Kom til at tænke på.. Hvordan går det med projekt baby...?
 9. Puha - nu er der sgu snart 1 års bryllupsdag, hvor vildt er det ikke lige?! Glææææder mig sådan til at åbne den æske der blev lavet med sedler fra alle gæsterne, håber sådan de har skrevet navn på, så vi kan se hvem der skriver hvad!
 10. Ja de er ret dyre de bøger - jeg lavede en til julegave til forældre og Nikolajs bedsteforældre... Kom op på 72 sider, kan ikke huske hvor mange billeder - men én bog kom op i 500 kr... Og der var endda tilbud på to for en til de første 27 sider.. Men hver gang man indsatte 6 ekstra sider kostede det 50 kr. eller sådan noget.. Men alligevel, super fin løsning, og de blev bare SÅ glade!! Men har også lavet en scrapbook derudover med invitationen, bordkort, talerne osv. osv... OMG de er da vist lidt langsomme på det renseri, hold da op!! Tillykke med årsdagen igår
 11. Super fine invitationer! Lidt samme princip som mine med lommen og det, men meget anderledes i design - super flotte!!
 12. Hihi ja det lå jeg også godt lige mærke til da jeg så klippet... Den anden vej rundt om bordet var nok for lang ;) Nej kan heller ikke se, hvordan det sker (Jesper påstår at det er mig der spilder ) men en plet det er der altså Hov.. har først lige set dit svar nu.. Ej det var da nok ham! :P Men har I fået pletten helt af egentlig...? Hehe jaa, det er lidt længe du har været om at bestille! ;) Bestiller du så fotobog, eller laver du scrapbook, eller...?
 13. Jeg er helt klar på direkte snak, ellers forstår man det jo heller ikke rigtigt! Men.. "falder" det så ikke ud, altså blodet, når man tager den ud...?
 14. Jeg har godt hørt om de der skåle man kan sætte op, jeg tænker bare at min mens den er så svag på grund af hormonspiral at jeg næsten ikke kan fylde en mini tampon og er de der cupper ikke mere til hvis man bløder kraftigt? Nej, nej, koppen er til alle tidspunkter i menstruationen. Paa min kraftigste dag er den faktisk mindst smart af alle dage, fordi den skal skiftes oftere. Ellers kan den sidde op til 12 timer. Paa almindelige dage saetter jeg den op om morgenen og tager den ud om aftenen, vasker den og saetter den op igen. saa sover jeg med den og samme rutine naeste morgen. Du kan ikke maerke den. Minitampon udtoerrer jo slimhinderne og jeg foeler mig faktisk langt mindre generet af udflaad osv efter at jeg er begyndt med den. Proev at kigge her www.ladycup.dk og her http://menstrualcups.wordpress.com/. Proev det :-) Nu er jeg lige allerførst nysgerrig.. Har nemlig også hørt om den der diva cup.. Det lyder skisme smart!! Men.. Hvor langt kommer den op, er den nem nok at få fat i igen..? Og.. Er det ikke underligt at være på toilet når man har den i..? Synes at når man har tampon i er det en lille smule som om den vil falde lidt ud når man er på toilet... Men nu til emnet - min kjole var også ret stor, og jeg havde en veninde med ude på toilettet hver gang, og måtte så lade døren være åben :P En enkelt gang var jeg dog ude alene, og fik grebet godt op i kjolen, så jeg kunne sætte mig - det kunne sagtens lade sig gøre, meeen var nu nemmere når man fik hjælp ;) Var lige inde og kigge din kjole - suuuper flot med de sorte detaljer!! ;) - Sidsel
 15. Ork så ser man lige i starten af videoen en lille dreng der TRÆDER på dit slæb! PUHA! Hmm synes ikke jeg kan se hvordan det sker, at han spilder på kjolen...