Andemone

Medlem
 • Content count

  2,168
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Andemone last won the day on May 2 2012

Andemone had the most liked content!

Community Reputation

145 Excellent

About Andemone

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  12.05.2012
 • Type vielse
  Kirke

Recent Profile Visitors

10,244 profile views
 1. Vi fik helstegt pattegris og lam til vores bryllup, og det var SÅ lækkert! Og så var det med til at skabe en hyggelig og uformel stemning, som virkelig var med til at gøre dagen god. Husk på at det er JERES dag, og det betyder mere at i får en dejlig fest, end at gæsterne synes det er "fint" nok
 2. Det var et større projekt at komme i kjolen: først et k-æ-m-p-e ringskørt med 5 ringe, så et tylskørt udover, før kjolen endelig kunne listes over hovedet. Vi måtte gøre brug af en skammel og samtlige hænder i rummet, men i kjolen, det kom jeg
 3. Lørdag - den store dag Jeg sov som en lille baby, og stod først op kl. 8 for at gå i bad. Min mor blev sendt af sted til frisøren, og imens brugte jeg tiden på at få lidt at spise og øve talen. Helt uventet kom tårerne trillende ned af kinderne på mig, så da jeg skulle holde talen om aftenen var jeg rigtig glad for, at jeg havde øvet mig et par gange. Det hjalp til at sluge de værste klumper i halsen Kl. 9 var det blevet min tur til at afløse min mor hos frisøren. Da vi kun en uge forinden havde lavet en prøveopsætning gik det helt problemfrit, og jeg var rigtig glad for resultatet: Efter et hyggelig besøg hos frisøren kørte jeg hjem til min Far, hvor min gode veninde og min brudeterne kom for at hjælpe med make-up og påklædning. Vi hyggede os, og stemningen var dejligt afslappet.
 4. Da vi var færdige på Hostrup kørte vi hjem til min Far, hvor hans kone, som er tidligere danselærer, skulle lære os brudevalsen. Det var måske lidt i sidste øjeblik, men i det mindste var den frisk i hukommelsen dagen efter Dagen sidste gøremål for mit vedkommende var bryllupskagen! Min mor og jeg havde jo bagt over 100 cupcakes, som skulle gøre det ud for vores bryllupskage. Jeg kørte ud til A's forældre sammen med min bonus søster, og sammen fik vi hurtigt dekoreret kagerne og sat dem på køl. Vi endte med 3 forskellige slags: Oreo cupcakes med chokolade frosting Blåbær cupcakes med vanilie frosting Marcipan cupcakes med hindbærfrosting Herefter var der ikke mere for mig at gøre, andet end at køre hjem og have en hyggelig aften med min mor, og skrive det sidste til min tale. A's blev hos hans forældre, og hyggede med familien derude.
 5. Hvor er det sødt af dig, og dejligt at der er nogen der gider læse med, selvom det jo allerede er over et år siden vi blev gift
 6. Mens os tøser havde styr på borddækningen, gjorde A og hans lillebror klar til gæsterne på deres værelser. Der skulle lægges sengetøj på, og så skulle de famøse "dagen-derpå-poser" endelig pakkes. Det endelige indhold blev: Hancock Sportscola Chips Mini RitterSport Hjemmelavede bolsjer (3 slags) Panodiler Poserne var et kæmpe hit! Alle gæsterne synes det var vildt godt fundet på, og der var flere (bl.a. dem som ikke ramte sengen før kl. 7 næste morgen ), som var ret glade for panodilerne.
 7. I skal da ikke snydes for lidt detalje billeder: Bordene: Og vindueskarmene skulle bestemt heller ikke snydes for lidt dekorationer:
 8. Og det endelige resultat... Salen: Og buffet-rummet, som blev holdt helt i samme stil:
 9. Det er vidst ved at være på sin plads at få tilføjet lidt til min beretning Fredag Dagen før dagen. Alle de sidste detaljer skulle på plads, og Hostrup Hovedgaard skulle gøres klar. Vi startede med at køre ud til Hostrup, og begynde at stille bordene op og dække dem. Hostrup er ikke noget kæmpe sted, men heldigvis havde vi afprøvet opstillingen på forhånd så der var plads til både gæster og musiker. Min søde veninde var guld værd den dag, hun havde det gyldne overblik på alle dekorationerne, og jeg må indrømme at jeg ikke havde en finger at sætte på resultatet. Et billede af salen før: Og processen: Vi havde en grov skitse som vi arbejde ud fra, men vi måtte opgive den planlagte lille "ø" af stearinlys i glas i midten da det blev for rodet. Heldigt at der var de flotteste 5-armede lysestager som vi kunne bruge i stedet, og som bare lige satte prikken over i'et.
 10. Har du haft nogle billeder med som frisøren kunne hente inspiration ud fra? Det hjalp mig meget da jeg skulle forklare hvad jeg ville have. Og så skal du huske at frisøren skal gøre dig tilfreds, ikke omvendt. Dermed ikke sagt at der skal gå bridezilla i dig, men du må formilde det DU gerne vil have, og så er det op til frisøren at leve op til det. Jeg synes håret på det første indlæg er rigtig flot. Jeg har selv et lidt bredt ansigt, og det betød rigtig meget at mit hår ikke sad for stramt trukket tilbage, og at der var lidt fylde ud til siderne.
 11. Ihh Carina, jeg har jo ikke været på BK i et stykke tid og er gået helt glip af den sidste del af din beretning. Det er virkelig nogle fantastiske billeder i har fået, dem kan jeg godt forstå i er glade for
 12. Faldt over dette billede på nettet, og synes bare det var så smukt at jeg måtte dele det med jer.
 13. Er ked af at forsømme min beretning, men nøj hvor er der meget at se til i øjeblikket. Har lige skrevet 10 siders tekst til takkekort, og er ikke engang halvvejs...

  1. Show previous comments  1 more
  2. MariaSchmidt

   MariaSchmidt

   Aj, men tilgiver dig aldrig! :D hahaha

  3. Andemone

   Andemone

   Har faktisk ikke nogen anelse om hvordan de skal se ud, eller hvor de skal laves... Det må komme når teksen er klar og vi får besluttet hvilke billeder der skal bruges. Maria; bare vent til du selv skal i gang ! ;)

  4. Fru. Kræmmergaard

   Fru. Kræmmergaard

   Oki var lige sikker på jeg kunne få et par ideer.....jeg har kigget mange steeder...men kan ikke finde ud af hvordan vores skal se ud..... :)

 14. Tak skal i have, dejligt at i synes lige så godt om den som vi gør
 15. Åh hvor er du smuk i kjolen. Vil give dig ret i at det havde givet en bedre talje med sashet længere oppe, men synes nu stadig det ser super flot ud.