Andemone

Medlem
 • Content count

  2,168
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Everything posted by Andemone

 1. Vi fik helstegt pattegris og lam til vores bryllup, og det var SÅ lækkert! Og så var det med til at skabe en hyggelig og uformel stemning, som virkelig var med til at gøre dagen god. Husk på at det er JERES dag, og det betyder mere at i får en dejlig fest, end at gæsterne synes det er "fint" nok
 2. Faldt lige over dette billede, og tænkte at det da lige var noget for os BK piger. Der følger ingen DIY beskrivelse med, men mon ikke man bare køber noget tavlemaling, maler foden på glasset, lader tørre og voila: vinglas som bordkort. Jeg tænker at man også kan bruge tavlemalingen på andre typer glas f.eks. hvis man som Kirstine (shedevil) vil bruge fyrfadsstager som bordkort, eller som en anden har gjort og lavet små bolsjeglas med navn på.
 3. Efter at have udsat min beretning op til flere gange og have modtaget hints (læs: ordrer) i min tråd om at få startet beretning, så er det vidst på tide at komme i gang. Weekenden før weekenden - lørdag. Jeg starter weekenden før brylluppet, for her lavede vi bl.a. kagen, som jo er et af de meget vigtige elementer til sådan en bryllupsfest Jeg tog alene til Skive, mens Anders måtte blive i Horsens og passe arbejdet. Fredag aften fik vi prøvet kjolen endnu en gang, vi skulle sikre os at det skørt jeg havde købt fra Kina (som i øvrigt havde 6 ! ringe), kunne give kjolen fylde nok til at løfte den fra jorden. Vi brugte godt halvanden time på at rette til på ringene, tage nogle fra og sætte nogle tilbage og til sidst var den der. Det var rart at vide der var styr på det, for det havde været en stor bekymring for mig om jeg havde behov for nye sko oven i skørtet, men det var heldigvis ikke nødvendigt. Lørdag startede med en tidlig frisørtid hvor jeg blev klippet og farvet. Fik de lækreste hasselnødde brune farver i med masser af spil i håret så min frisure på dagen blev mere levende med de romantiske krøller jeg havde i tankerne. Frisøren lavede også en meget løs prøveopsætning så vi begge kunne danne os et indtryk af hvordan det skulle se ud på dagen. Herefter skulle mig og min far bygge fotoramme. Det er vidst det man kalder light-udgaven af en fotovæg. Vi kørte i XL-byg og købte nogle flot udskårne fodlister, som vi så satte sammen til et ramme. Jeg synes selv resultatet blev super fint, og det var nogle hyggelige timer vi brugte sammen mig og min (skøre ) far. Vi nåede ikke at male den, men min far fik gjort den færdig inden brylluppet.
 4. Det var et større projekt at komme i kjolen: først et k-æ-m-p-e ringskørt med 5 ringe, så et tylskørt udover, før kjolen endelig kunne listes over hovedet. Vi måtte gøre brug af en skammel og samtlige hænder i rummet, men i kjolen, det kom jeg
 5. Lørdag - den store dag Jeg sov som en lille baby, og stod først op kl. 8 for at gå i bad. Min mor blev sendt af sted til frisøren, og imens brugte jeg tiden på at få lidt at spise og øve talen. Helt uventet kom tårerne trillende ned af kinderne på mig, så da jeg skulle holde talen om aftenen var jeg rigtig glad for, at jeg havde øvet mig et par gange. Det hjalp til at sluge de værste klumper i halsen Kl. 9 var det blevet min tur til at afløse min mor hos frisøren. Da vi kun en uge forinden havde lavet en prøveopsætning gik det helt problemfrit, og jeg var rigtig glad for resultatet: Efter et hyggelig besøg hos frisøren kørte jeg hjem til min Far, hvor min gode veninde og min brudeterne kom for at hjælpe med make-up og påklædning. Vi hyggede os, og stemningen var dejligt afslappet.
 6. Da vi var færdige på Hostrup kørte vi hjem til min Far, hvor hans kone, som er tidligere danselærer, skulle lære os brudevalsen. Det var måske lidt i sidste øjeblik, men i det mindste var den frisk i hukommelsen dagen efter Dagen sidste gøremål for mit vedkommende var bryllupskagen! Min mor og jeg havde jo bagt over 100 cupcakes, som skulle gøre det ud for vores bryllupskage. Jeg kørte ud til A's forældre sammen med min bonus søster, og sammen fik vi hurtigt dekoreret kagerne og sat dem på køl. Vi endte med 3 forskellige slags: Oreo cupcakes med chokolade frosting Blåbær cupcakes med vanilie frosting Marcipan cupcakes med hindbærfrosting Herefter var der ikke mere for mig at gøre, andet end at køre hjem og have en hyggelig aften med min mor, og skrive det sidste til min tale. A's blev hos hans forældre, og hyggede med familien derude.
 7. Hvor er det sødt af dig, og dejligt at der er nogen der gider læse med, selvom det jo allerede er over et år siden vi blev gift
 8. Mens os tøser havde styr på borddækningen, gjorde A og hans lillebror klar til gæsterne på deres værelser. Der skulle lægges sengetøj på, og så skulle de famøse "dagen-derpå-poser" endelig pakkes. Det endelige indhold blev: Hancock Sportscola Chips Mini RitterSport Hjemmelavede bolsjer (3 slags) Panodiler Poserne var et kæmpe hit! Alle gæsterne synes det var vildt godt fundet på, og der var flere (bl.a. dem som ikke ramte sengen før kl. 7 næste morgen ), som var ret glade for panodilerne.
 9. I skal da ikke snydes for lidt detalje billeder: Bordene: Og vindueskarmene skulle bestemt heller ikke snydes for lidt dekorationer:
 10. Og det endelige resultat... Salen: Og buffet-rummet, som blev holdt helt i samme stil:
 11. Det er vidst ved at være på sin plads at få tilføjet lidt til min beretning Fredag Dagen før dagen. Alle de sidste detaljer skulle på plads, og Hostrup Hovedgaard skulle gøres klar. Vi startede med at køre ud til Hostrup, og begynde at stille bordene op og dække dem. Hostrup er ikke noget kæmpe sted, men heldigvis havde vi afprøvet opstillingen på forhånd så der var plads til både gæster og musiker. Min søde veninde var guld værd den dag, hun havde det gyldne overblik på alle dekorationerne, og jeg må indrømme at jeg ikke havde en finger at sætte på resultatet. Et billede af salen før: Og processen: Vi havde en grov skitse som vi arbejde ud fra, men vi måtte opgive den planlagte lille "ø" af stearinlys i glas i midten da det blev for rodet. Heldigt at der var de flotteste 5-armede lysestager som vi kunne bruge i stedet, og som bare lige satte prikken over i'et.
 12. Har du haft nogle billeder med som frisøren kunne hente inspiration ud fra? Det hjalp mig meget da jeg skulle forklare hvad jeg ville have. Og så skal du huske at frisøren skal gøre dig tilfreds, ikke omvendt. Dermed ikke sagt at der skal gå bridezilla i dig, men du må formilde det DU gerne vil have, og så er det op til frisøren at leve op til det. Jeg synes håret på det første indlæg er rigtig flot. Jeg har selv et lidt bredt ansigt, og det betød rigtig meget at mit hår ikke sad for stramt trukket tilbage, og at der var lidt fylde ud til siderne.
 13. Jeg er total forelsket i disse fantastiske sko fra Benjamin Adams Desværre er vores budget ikke til et par sko til 2000 kr ( ), så jeg har improviseret lidt og lavet mine egne bling-sko. Du skal bruge: De sko der skal dekoreres. Swarovski sten i ønsket farve og størrelse. Lim. Jeg brugte superlim til en plastik overflade, og vil tro at tekstillim egner sig bedre hvis man har en overflade af f.eks. satin. Pincet. En alm. pincet kan bruges, men det gør det noget nemmere hvis man har en vinklet pincet. Jeg har købt min på ebay til ca. 5 kr.. Og så er det ellers bare igang. For at undgå grimme kanter og limrester putter jeg lim på stenen og ikke skoen. Jeg lægger lidt lim ud på en tallerken, dypper stenen let (der skal kun et smule lim på, for at undgå at det flyder ud) og sætter så stenen på. Vær omhyggeligt med hvor stenen placeres, især hvis der bruges superlim. Det binder med det samme, så det er svært at rykke med den efter den er sat på. Det kan dog godt lade sig gøre hvis man er hurtig. Jeg har arbejdet en del med swarovski sten tidligere, så min tallerken er efterhånden ved se brugt ud : Den første række danner grundlaget for resten af dekorationen, så sørg for at sætte stenene helt op ad hinanden og så de følger kanten på hælen så lige som muligt. Det tager lidt tid, men med tålmodighed kommer man langt. Selvom man er meget omhyggelig kan det ikke undgåes at der opstår små huller, hvor der ikke er plads til en sten i samme størrelse som de andre. Her har jeg fyldt hullerne ud med sten i en noget mindre størrelse, det ses næsten ikke og giver lige det sidste touch. De små sten bruges også til at fylde de små huller der opstår ved hælens kant og spids: Det færdige resultat: Jeg regner med at have brugt ca. 225 sten til én hæl.
 14. Ihh Carina, jeg har jo ikke været på BK i et stykke tid og er gået helt glip af den sidste del af din beretning. Det er virkelig nogle fantastiske billeder i har fået, dem kan jeg godt forstå i er glade for
 15. Faldt over dette billede på nettet, og synes bare det var så smukt at jeg måtte dele det med jer.
 16. Er ked af at forsømme min beretning, men nøj hvor er der meget at se til i øjeblikket. Har lige skrevet 10 siders tekst til takkekort, og er ikke engang halvvejs...

  1. Show previous comments  1 more
  2. MariaSchmidt

   MariaSchmidt

   Aj, men tilgiver dig aldrig! :D hahaha

  3. Andemone

   Andemone

   Har faktisk ikke nogen anelse om hvordan de skal se ud, eller hvor de skal laves... Det må komme når teksen er klar og vi får besluttet hvilke billeder der skal bruges. Maria; bare vent til du selv skal i gang ! ;)

  4. Fru. Kræmmergaard

   Fru. Kræmmergaard

   Oki var lige sikker på jeg kunne få et par ideer.....jeg har kigget mange steeder...men kan ikke finde ud af hvordan vores skal se ud..... :)

 17. Tak skal i have, dejligt at i synes lige så godt om den som vi gør
 18. Åh hvor er du smuk i kjolen. Vil give dig ret i at det havde givet en bedre talje med sashet længere oppe, men synes nu stadig det ser super flot ud.
 19. Etsy.com måske?
 20. Taak piger hvor er i søde. Jeg er simpelthen også så tilfreds, og Anders blev heldigvis meget glad for det
 21. Torsdag. Vi kørte til Skive onsdag aften så vi var klar torsdag morgen til at gå i gang med vores gøremål. Torsdag gik for Anders med at fragte sodavand, vin og øl til Hostrup og til receptionen hos hans forældre, hente duge og servietter, bage boller og hjælpe med at lave bolsjer til vores dagen-derpå-poser. Imens var min brudeterne og jeg på rov i min mors kærestes have, vi hentede grene fra hans troldetræ som vi brugte til at lave fine kranse med, som var grundstenen i borddekorationerne. Vi lavede 7 i alt, en til hvert bord, og gemte resten til dekoration i vindueskarmene og på buffeten. Vi fik også købt stearinlys, som åbenbart pludselig er blevet urimeligt dyre , servietter og div. andre småting såsom selvsiddende strømper som det vidst ikke var for tidligt at få fat på.... :fløjt: Aftenen gik med at få lavet det sidste is til desserten (noget af det blev lavet om fredagen weekenden før), og da kl. var 23 gik vi da lige i gang med at lave bolsjer. Nogle gange skal man bare være lidt presset for at få taget sig sammen... Heldigvis blev de super lækre, og kl. 01 kunne vi gå i seng med god samvittighed.
 22. Tirsdag. Efter (endelig) at have fundet et flot fotoalbum havde den søde Tina Liv taget sig tid til at lukke mig ind i hendes hjem, og hjælpe mig med at sætte billederne ind i albummet. Vi havde en total hyggelig eftermiddag, og jeg er så stolt af resultatet. Det blev lige så lækkert og eksklusivt som jeg havde håbet på.
 23. Ditto. Kæmpe krammer herfra. Godt din mand har taget snakken med dem, håber det ender med en undskyldning fra alle i sidste ende.
 24. Det er skisme da smart. Men hvilken str. vælger man så? Ander ikke hvad de fylder i forhold til antal pixels I know, i know. Jeg håber jeg får tid til at opdatere lidt i afte
 25. Yay endnu en beretning. Elsker foråret hvor det bare vælter frem med dejlige beretninger