Cathla

Medlem
 • Content count

  343
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Cathla last won the day on July 20 2015

Cathla had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Cathla

 • Rank
  Hjælp - jeg er ved at blive en Bridezilla
 • Birthday 01/22/1987

Profile Information

 • Vielses dato
  18.07.2015
 • Type vielse
  Have
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

1,519 profile views
 1. Syntes jeres tidsplan er fin, men med hensyn til mad er jeg enig med de andre. Vi blev gift kl.16 og derfor var kage nok indtil middag 18.30. Ugen før var jeg selv til bryllup, man har en hektisk morgen med at gøre sig klar, og komme hen til vielsen. Man har sjældent nået at spise meget, og så kan sådan en eftermiddag uden mad blive meget lang. Ville klar anbefale noget frugt også og evt. Nogle små sandwich eller andet. Det behøver jo ikke være kompliceret, men gæsterne sætter helt sikkert pris på det:-)
 2. Yay! Kæmpe stort tillykke til jer! Det ser fantastisk ud:-)
 3. I er mega fine! Kæmpe stort tillykke til jer begge!!!😄
 4. Tusind tusind tak alle sammen! I er fantastiske og jeg håber at i får en mindst ligeså fantastisk dag alle sammen! Mine billeder er på trapperne med posten, og jeg glæder mig:-) takkekort kan så komme ud, og man kan lukke bryllupskapitlet lidt. Vemodigt Men også helt ok faktisk... det har været en sjov og spændende process...med så meget kærlighed og glæde!
 5. Lige et indspark...det er gratis på rådhuset. Den enkelte kommune bestemmer selvom de vier andre steder end på rådhuset. I Holbæk hvor jeg blev viet var der frit valg på vielsessted, og det var gratis. Det nemmeste er helt sikkert bare at ringe til vielseskontoret i kommunen. Der ved de lige præcis hvad de gør og hvad du skal gøre. Det er nemlig ret forskelligt:-)
 6. Det håber jeg også:-) det er død trist ikke at have den på, og føles allerede forkert...men skynde mig at få dem sendt:-)
 7. Man skulle tro det var løgn! Efter alt det bøvl med ringene....suk... Her to uger efter er begges vores hud under ringene blevet helt hvid! Og huden er begyndt at falde af og lave sår! Det ligner lidt man har været i badekar i 2 uger! Ingen af os har erfaring med brede ringe, men de må jo være for små og så holde huden fugtig..... Øv øv øv....egeart er fantastisk og gør dem gerne større igen uden beregning,,,men come on! Det er træls! Nygift uden vielsesring:-(
 8. Tak hvor er i bare søde alle sammen!! Det var også bare en dag fyldt med glæde, og jeg glemmer det aldrig! Er super glad for fotografens billeder, og har lige siddet og lavet en fin fotobog på Pixum, og fået bestilt billeder til os og familien og til takkekort. Må indrømme at jeg ikke er vildt motiveret for mere DIY, men må hellere runde det hele ordentligt af:-)
 9. Tænk ikke på de sløjfer. På dagen er det helheden der tæller, og så betyder de ting ikke noget. Der var også mange små ting som ikke virkede og endda en masse drikkevarer der ikke blev sat frem hele eftermiddagen:-) ting kan ikke blive perfekte, men fordi det er ens bryllup bliver det jo perfekt alligevel☺
 10. Weee! NU er det altså snart jeres tur. Bare slip dine bekymringer, det bliver en skøn dag ligemeget hvad. Jeg endte med at beslutte mig for at så længe der var mad og drikke til folk, så skulle det nok gå Øreringene er fine og en sød idé... dem bliver de glade for! Nyd denne her tid, den er fantastisk!
 11. JUBIIIIIII vi blev koner! Beretning er i forummet!
 12. Vi have lavet dansegulv i et par pavillioner på terassen. Vi havde en fantastisk disco-spilleliste og discolampe i loftet (tak til tiger butikken). Der blev danset rigtig meget, og baren var der vældig gang i. (her et billede i dagslys) Sådan her så den ud i løbet af natten, lykkeligt kaos! Men den blev da brugt Jeg har i al fald ikke meget tilbage fra den... Billeder fra festen har jeg ikke...vi havde nok for travlt med at holde fest! Noget af det der gjorde mig mest glad var at se min mormor. Hun var simpelthen så glad og dansede helt vildt. Min morfar kunne gå i seng da han var træt (tidligt), men hun kunne for en gangs skyld blive til festen!! Min mormor og morfar skal ellers altid tidligt hjem, men fordi vi holdte festen hos dem kunne hun feste som hun ville. Huset er til salg og de flytter 1.sep. Min mormor sagde at det var den bedste afslutning hun kunne give huset efter 40år. Det betød meget for mig... hun er 78 år, og lukkede festen med mig og min kone, vores to veninder og min mor kl.03.30!!! Sådan vil jeg også være når jeg er næsten 80... desuden fandt hun ud af at vodka med den overskydende rarbarbersaft fra eftermiddagen smagte godt sammen...hun er for sej Vi tog en sidste dans og lukkede stille og roligt af... jeg var nok blevet lidt fuld Hjem til min mor og sove, død trætte men lykkelige! Næste morgen havde vi inviteret vores to veninder til morgenmad hos min mor. Efter 4 timers søvn var vi totalt ødelagte, men også helt høje og glade. Efter morgenmad kørte vi ud til min mormor (som så havde været oppe kl.7 og begyndt at rydde op!!!). Flere fra min familie var igang med at rydde op i haven, de var simpelthen så søde. Vi nåede at hjælpe lidt til, men skulle så i lufthavnen og afsted på bryllupsrejse. Det var lidt hårdt tage afsted dagen efter, men også ret fedt!! Vi fløj til berlin kl.15.30, og var afsted en uge. Det var verdens dejligste tur, og vi nød det i fulde drag!!! Resten af mit liv vil jeg huske denne dag som det dejligste, smukkeste, sjoveste og bedste!! Det var en fantastisk dag, og en fantastisk fest!! NU er vi koner, og det gør mig lykkelig helt ned i maven :a1221:
 13. Da vi kom tilbage til haven, var der godt gang i den. Vi havde sat en masse havespil op, stige golf, crocket, ringspil osv. Jeg blev rigtig glad for at se det hele blev brugt i solskinnet, der var musik og der blev snakket ved de små områder med borde og stole vi havde lavet rundt i haven. Det gjorde altså godt med en kold øl nu!! En time efter gik vi til bords (kl.18.30). Vores borddækning var farverig, og blomsterne havde min mormor (som også er tidligere blomsterbinder) arranget i de små flasker/vaser, og jeg jeg kunne mærke hun var stolt af at få lov Middagen var skøn, maden var simpelthen fantastisk! Der var lige tilpas med taler og sange. Jeg var lidt nervøs for min tale, og vidste godt jeg ville få vældigt våde øjne. Det sværeste var at nævne min kones afdøde mor og min afdøde far. Den sætning var hård, men vigtig. Vi havde lavet en utraditionel bordplan, som fungerede super! Der blevet grinet og snakket ved alle borde, og jeg havde en fest med mine veninder Vi var færdige med middagen kl.22.30, det var helt perfekt, da jeg havde frygtet det ville vare for lang tid. Kaffen og chokoladen blev sat frem og den famøse og ventede hawaiibar åbnede! Vi skulle dog lige danse bryllupsvals, og det var fantastisk at gøre dette foran min elskede mormors hus. Jeg har ingen billeder af dette, men hvis jeg får nogen skal jeg nok smide dem ind. Derefter gik festen for alvor igang.