Aya84

Medlem
 • Content count

  303
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Aya84 last won the day on August 11 2014

Aya84 had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

About Aya84

 • Rank
  Hjælp - jeg er ved at blive en Bridezilla
 • Birthday

Profile Information

 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

1,530 profile views
 1. *vores
 2. Pludselig kan jeg ikke huske mobi brugte optimalprint eller pixum?? Men en af de to. Vi havde billeder på 3 af de 4 sider i vires fildeling. Der er vidst billeder af vires takkekort i min planlægningstråd?
 3. Der er billede af bordene i min planlægningstråd selv elskede jeg vores borddækning ❤️ Og ja pinterest er virkelig godt til inspiration - jeg var igennem mange emner før jeg fandt vores stil og smag
 4. Ja, her 😊 http://www.bryllupsklar.dk/forum/85470/bloede-pasteller-t-a-12414-billeder-fra-dagen.html/# Vi brugte 'elefant snot' til at hænge lidt billeder op 😉 sunes selv st det blev rigtig fint 😊❤️
 5. Vi havde faktisk booket Rosenbæk huset, men valgte det fra, netop pga det lille køkken. Vores kok kunne ikke lave mad til 50 personer derude... Vi holdt vores fest i Skt hans Selskabslokaler. Meget fine lokaler med parketgulve, stuklofter, store vinduer og lyse lokaler og et virkelig godt køkken Vi havde en både smuk og dejlig fest der (se evt min planlægningstråd for lidt billeder fra festen)
 6. Helt vildt fedt outfit!! Og skoene er så søde og perfekte til!! 😊
 7. Sorry alle stavefejlene, min mobil lever vidst sit eget liv?? (Damn you iPhone ordbog!!!)
 8. Ih hvor dejligt endelig at læse din beretning, når jeg ivrigt har fulgt din bling-bling planlægning i foråret (og med endelig, mener jeg mig selv spm har været længe om at få kigget BK igennem igen efter mit eget bryllup). Hvor er du dog smuk! (Havde forestillet mig at du bar blondine - aner ikke hvorfor??). Synes Alle dine fine ideer er så smukke! Til vores bryllup havde jeg heller ingen appetit, maden bliver stadig rost af gæsterne og den så også toplækker ud, man kan nok bare ikke rigtig nyde den på den dag?!
 9. Hvor er den SMUK!! Håber i havde en dejlig dag
 10. Det ser rigtig godt ud, hvordan forblev blomsterne i kransen friske? Jeg ville egentlig have haft blomsterkranse som dekoration, men min veninde/blomsterdekoratør foreslog de her birkegrene
 11. Stilken var i et lille glas, det kunne næsten ikke ses og det var så enkelt og fint. Billederne er taget Dagen før, men blomsterne var fortsat friske på selve dagen! (Se evt min planlægningstråd for flere billeder ;) )
 12. Vi var meget enkle i vores borddækning;
 13. Vi blev viet kl 11, spiste middag kl ca 15-16 og dansede brudevals kl 21.30 vidst (fulgte ikke helt ned i tiden den dag, det havde vi jo toastmaster til ;) ). Vores gæster gok mellem 22.30 og 23.30 og vi festede så med en 15-20 af vores venner resten af natten, da bedsteforældrene havde taget vires børn med hjem. Genial løsning for os!
 14. Hvor er den kær og fin den kjole Frk R! Er også helt vild med Regitze.Spenner's datters kjolevalg 👍 Min datter på 2 1/2 havde en hvid hørkjole på, gul cardigan og gule strømpebukser, det hele fra Pdl. Måske der er et billede af hende i min planlægnings/beretningstråd?