NicolineS

Medlem
 • Content count

  98
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About NicolineS

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  05.07.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Langesø
 1. Hej med dig Ja, det har jeg, og den kommer her :-)
 2. Hejsa Jo, hvis ikke man ved hvordan man gør, er det nok lidt svært at få klippet sammen. Men det kan hurtigt læres, der er mange gode how to videoer på youtube, så kast dig da ud i det. Det er MEGA tilfredsstillende at stå med en færdig klippet video der bare spiller :-) Jeg brugte bare standard programmet iMovie på min mac, på pc hedder det vist movie maker, eller noget i den stil.
 3. Vores ønskelidte så sådan her ud http://050714.blogspot.dk/p/nskeliste.html
 4. Jeg vil gerne anbefale Fest-DJ.dk Henrik Slæger henrik@slaeger.dk Vi var super glade for ham ved vores bryllup, han kom omkring kl. 17, og gik først lidt over 05.00 om natten, og han var på fra start til slut! Og så til en meget fair fris :-)
 5. Vi havde slet ikke tænkt på det, men da vi skulle til bords, fik vi pænt af vide, at vi skulle vente med at gå ind til sidst, og da vi så gik ind spillede DJ'en en eller anden sang, jeg kan ikke huske hvilken. Jeg kan dog huske, at både min mand og jeg fik mega grineflip, vi syntes simpelthen det var for komisk :-)
 6. Vi lavede photobooth til vores bryllup, det var et kæmpe hit, og der er kommet nogle fantastiske billeder ud af det! :-) Vi havde selv et kamera med tråsløs udløser, og så lånte vi en lampe/blitz og en baggrund. I må da gerne se hvad der kom ud af det, https://www.youtube.com/watch?v=LnvSa1roBbM&list=UUzY0E5MQEYFSxrgocqeL2fw
 7. Mange tak :-) Ja, jeg havde en lille lommeprojektor med en USB pen i, og så satte vi lyden til vores DJ's anlæg, og vi havde hængt et stort lærrede op i festsalen :-)
 8. Så er vi blevet gift, og sidder nu på bryllupsrejsen i Berlin Jeg valgte ikke at holde en traditionel tale til min mand, da jeg vidste at jeg ikke ville kunne gennemføre uden at stor tude. Derfor gjorde jeg noget af det jeg er god til, jeg lavede en film. Jeg fik aktiveret vores gæster, uden han vidste det selvfølgelig, og bad dem lave et kort klip eller 3 til mig, der ud over har jeg selv filmet en masse til den. Så her kommer den, min tale til min mand, enjoy :-) https://www.youtube.com/watch?v=hYg7pSIfALo
 9. Han blev ekstremt glad for den, jeg fik ham endda til at fælde en lille tåre eller tre :-) Så missionen er lykkedes ;-)
 10. Så er vi blevet gift, og jeg havde kæmpe succes med min video, alle var meget imponeret :-) Så her kommer der er link til den http://youtu.be/hYg7pSIfALo?list=UUzY0E5MQEYFSxrgocqeL2fw
 11. Den er i gang med at uploade til Youtube nu, men jeg sidder i Berlin med at meget dårligt hotel internet, så der går nok lige lidt tid inden den kommer op :-)
 12. Nu vil jeg også være med! Her kommer et billede af min kjole fra Lilly lagersalget, den var intet mindre end fantastisk at have på :-)
 13. Så har præsten svaret, det var ham jeg skulle have fat i, og der var styr på det hele :-)
 14. Hmm, jeg må vist hellere sende en mail til præsten, mon ikke han ved hvem man skal tage fat i, eller måske er det ham jeg skal have fat i ;-) Det ville i hvert fald være rart at vide det, bare lige lidt før, end på selve dagen.
 15. Hej med jer Vi har ikke hørt noget omkring vores navneændring endnu. Jeg sendte den ind d. 4. maj. Hvem skal man kontakte for at høre hvad status er? Er det præsten eller borgerservice eller noget helt 3. ? :-) Håber der er nogen er kan hjælpe.