MissPugsy

Medlem
 • Content count

  165
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About MissPugsy

 • Rank
  Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
 • Birthday 02/23/1986

Profile Information

 • Vielses dato
  12.09.2015
 • Type vielse
  Holmens Kirke i København
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Ishøj Landsby
 • Interesse
  Det bliver et bryllup med masser af orkideer. Farverne bliver mørk lilla, hvid, sølv med lidt bling. Et forhåbentligt elegant bryllup men stadig helt nede på jorden med masser af diy.

Recent Profile Visitors

1,140 profile views
 1. Uhh må vi ikke se hvordan din invitation kom til at se ud? Jo det må du da gerne, det kan bare først blive når jeg får min tlf til at virke igen. den frøs totalt idag. Og billederne af invitationen ligger derpå.
 2. Vi valgte også og sove hjemme, til dels for at spare penge. Og fordi vi har kat, dog var det ikke en sur misser vi kom hjem til, da vi havde sørget for der var nogen der kiggede til ham, i løbet af aften. Men også fordi vi alligevel skulle ud og rydde og i lokalet. Så kunne det ikke betale sig med hotel overnatning. Og så fuld som min mand alligevel blev, havde det også været spild af penge.
 3. Vi havde selv en dansetime hos Anne Laxholm fra vild med dans. Godt nok lihger hendes studie i Hørsholm vist nok. Men det var det hele værd. Huner så sjov og være i selskab med. Vi gav 1000kr for en time, inkl brudevalsen på cd så man kan øve hjemme. Plus hin filmede det, så man havde noget og kigge på efterfølgende, hvis man lige sgu have glemt trinene.
 4. Vi lavede en invitation til nogle få udvalgte gæster, der kun skulle med til receptionen. Men resten der er inviteret til receptionen, har været når vi har set dem.
 5. Til receptionen skal vi have lyserød Verdi plus sodavand og øl. Frugt blomster og muffins efter min mormors opskrift. Vores menu er. Forret. Unghane terrin på en bund af sprød salat med lime og brøndkarse. Dertil hjemmelavet brød med hjemmekærnet smør. Hovedretten er kalvemedaljoner med kalveglasces, smør stegte grønsager med persille kartofler. Dessert er håndlavet nøddekurv med hjemmelavet vanilje is m/jordbærcoulis, fersken sorbet m/skovbærcoulis. Friske frugt kugler af vand/honningmelon, jordbær, syltet pærer. Toppet med lakrids skum. Er meget spændt på desserten, den har jeg ikke smagt endnu. Men stoler på kokken (er min bror) så satser på det bliver godt. Hovedretten er ihvertfald mums. Bryllupskagen bliver med både chokolade bund og vanilje/mandelbund med stiv kagecreme blandet med jordbær og chokolade stykker. Kan ikke lide mousse, derfor kagecreme. Men ved ikke rigtigt noget om den, det bliver en hemmelighed. Kun kokken og h2b ved det. Der kommer kaffen også på bordet, ligesom slik hjørnet også bliver åbnet.
 6. Vi tager den utraditionelle bordplan. Primært på grund af H2B forældre der blev skilt for halvandet år siden, og ikke rigtig kan sammen. Og jeg gider ikke kigge på to sure miner den dag. Så vi sidder med forlover og hans kæreste, min kusine som også er brudepige. og et andet vennepar. Så vi får i hvert fald en fest ved vores bord Og så må jeg placerer hans forældre så langt væk fra hinanden så muligt.
 7. Jeg har aldrig selv været til tylskørter, i min jagt på brudekjole, er jeg også gået langt uden om det. Referere til det, som et tyl mareridt for mit vedkommende. Men for dælen hvor de fine, og kunne da godt finde på sån et tea length så længe det ikke er hvidt. Men et i en fed farve, kunne da være vildt fedt og have på Skal lige siges, at jeg synes tylkjoler er flotte på andre, men jeg ligner bare en marengs i det, hihi. Så du skal da helt bestemt hoppe ud i det
 8. Jamen planen var at lave dem i karton, men bliver for hårdt for hænderne selv og skære dem ud. Så ville gerne have lidt hjælp til det
 9. Jeg har købt mine pink paradoxx sko på The Wedding Boutique i England. Bestilte i påsken, og modtog dem i Fredags. Super hurtigt service, og de er så fine Har flere gange bestilt sko i England, og har aldrig haft nogen problemer. Og butikken har et stort udvalg af Pink Paradoxx
 10. Hej Praastrup. Jeg får selv skræddersyet min kjole hos Karim Design i København. Og selvom min kjole er noget dyr (Har valgt dyre materialer) Så ved jeg han laver i alle prisklasser, det er bare at bestille en tid og snakke med ham. Så gør han hvad han kan for at finde frem til lige præcis dit budget, og dine ønsker. Men derudover så ved jeg der findes mindre skrædder/syerske rundt omkring i landet, som også syer kjoler til rimelige penge. Google dig frem, og læs en masse anbefalinger, snak med dem personligt. For det er vigtigt kemien er der mellem dig og syersken, med så vigtig en kjole. Og så kommer der forhåbentlig en masse anbefalinger til dig herinde fra. God jagt, håber du får syet din drømmekjole
 11. Hjælp!!!! Jeg er i gang med udkast til invitationer. Men det jeg gerne vil lave, kan jeg godt gøre i hånden. Men hvis jeg også skal være i stand til at bruge mine hænder på arbejdet, så er jeg nødt til at få lidt hjælp. Så er det i ladys kommer ind i billedet. Hvor kan man få laserskåret sine invitationer efter eget design, i Københavns området til rimelige penge. Synes alt hvad der dukker op i Google søgning, er metal skæring, og det skal jeg jo ikke lige bruge. Så kan i kloge mennesker herinde mon hjælpe??? Hilsen MissPugsy
 12. Jeg ville helt klart elske og få hindbærsnitte :-) Så hvis det er det i vil have, så er det klart det i skal gøre. Det behøver jo ikke være traditionelt det hele :-)
 13. Jeg har egentlig altid tænkt jeg ville have blomster i kirken. Men er gået helt væk fra det nu, da vi skal giftes i Holmens Kirke i Køvenhavn. Som i sig selv er kæmpe stor, med et ret langt kirkegulv. Så selvom nogle lyse blomster ville være rigtig fine til den mørke kirke. Bliver det alt for dyrt, med alle de rækker bænke der er i kirken. Så det har jeg helt droppet igen. Desuden er vi i kirken under en time, så i sidste ende er det lidt spildte penge.
 14. Jeg har egentlig altid tænkt jeg ville have blomster i kirken. Men er gået helt væk fra det nu, da vi skal giftes i Holmens Kirke i Køvenhavn. Som i sig selv er kæmpe stor, med et ret langt kirkegulv. Så selvom nogle lyse blomster ville være rigtig fine til den mørke kirke. Bliver det alt for dyrt, med alle de rækker bænke der er i kirken. Så det har jeg helt droppet igen. Desuden er vi i kirken under en time, så i sidste ende er det lidt spildte penge.
 15. Jeg spurgte min kusine om hun ville være min brudepige. Vi er samme alder, så har valgt hun skal gå ind bag mig, så hun kan rette kjolen til. Jeg havde egentlig ikke sagt hun skulle havde noget bestemt tøj på. Men hun har så selv fundet en kjole, der passer i farven til brylluppet som hun føler sig godt tilpas i. Og så fik hun den endda på tilbud. Så min brudepige har gulvlang lilla kjole på. Men mener selv at voksne brudepiger skal gå ind efter bruden, så de ikke tager fokus væk fra bruden. Hvorimod små piger godt kan gå ind først.