Finebruden

Medlem
 • Content count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Finebruden

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  24.05.2014
 1. Hvor er det ''sjovt'' at du har haft det problem! Jeg har netop været rasende over at bhproducenterne ikke har kunnet finde ud af at komme op i skålstørrelserne uden at omkredsen absolut skulle følge med, så der ikke har været noget til os 65/70'ere med store bryster. Det er nok et problem begge veje hvor det så er 80/85'erne der har trukket det lange strå i forhold til bh'er..
 2. Jeg eeeelsker også Lace! De har et super lækkert udvalg af flotte BHer i helt op til K-skål, som rent faktisk ligner dem som A,B og C-skålene kan købe! I kan vælge sat gå ind i butikken som ligger i Århus eller Flensborg, bestille hjem fra nettet eller endnu bedre (hvis i spørger mig) bestille et udvalg fra nettet hjem til butikken via nettet, og så kun købe det i har lyst til. Men OBS størrelserne, da de kører med engelske skålstørrelser, så det der normalvis er en 70H i Lace kun er en 70FF/70G.
 3. Så er kjolen kommet ud af vaskemaskinen så hvid som aldrig før :-) Tusind tak for råd, kram og kærlige tanker. I er bare de bedste! :-)
 4. Hvor ser I andre billedet?
 5. Så er der skrevet til Inge. Så må vi håbe at hun har en spandfuld gode råd, men I andre må stadig meget gerne byde ind hvis I har råd eller erfaringer. Det drejer sig om A-line brudekjole og en blondesjælevarmer. Begge dele fra Lilly og i 100% polyester.
 6. Nogle erfaringer med om gul/orange fugtpletter kan gå af på den måde?
 7. Jeg har også ret store ''piger''(70H) men jeg har valgt at holde Befri dag på trods af at tyngdekraften begyndte at sætte ind for 10 år siden på grund af vægten fra brysterne. Men jeg synes at min kjole holder dem pænt oppe og på plads, på trods af at det ikke kan lykkedes for en almindelig stropløs bh normalt, men kun for DRÆBEREN wonderbra. Jeg prøvede med en bh under, men jeg synes at en bh's støtte sammen med kjolens fik brysterne til at overtage verdensherredømmet, plus jeg fik den berømte delle i armhulen ofte set sammen med stropløse kjoler, som mon kjole ellers ikke giver mig hverken siddende eller stående, så det skal du ihvertfald være OBS på. Men jeg tager en stropløs bh med i tasken til hvis kjolen er brysterne forsvinder syd på i løbet af dagen, eller hvis kjolen bliver ulidelig at have så stram. Så kan jeg smække en bh på og løsne snørren lidt.
 8. Hjælp! Min brudekjole er blevet fugtskadet i form af små gul/orange plamager rundt omkring på min kridhvide brudekjole. Krise! Jeg har ringet til Lilly hvor kjolen er købt og har fremlagt problemet. Ekspedienten jeg talte med sagde til min store overraskelse at jeg kan maskinvaske kjolen på uldprogram. Dette garanterede hun at den sagtens kan holde til, men kunne tilgengæld ikke garantere for at pletterne vil forsvinde, da det ikke er nogen hun har kendskab til, så hun rådede mig til at tale med et renseri inden jeg gjorde noget. Renseriet rådede mig til at få den renset, men kunne heller ikke garantere noget resultat, på trods af en pris på 400-500 kr. Så hvad skal jeg gøre? Maskinvask kombineret med iblødsætning i vanishbad eller biotexspray eller??? Eller rensning. Jeg har ikke lige 500 kr der står rensning på hvis det kan undgås, men pengene er der slet ikke til en ny brudekjole, og da slet slet ikke begge dele. Er der nogen pleteksperter til stede, og hvad ville I andre gøre???
 9. Hvad med en mellemting? Der findes så mange kvinder der går og hjemmesysler med at lave superflotte, kreative og lækre festkager. Det er den løsning vi har valgt. Vi vil gerne have en rigtig drøm af en bryllupskage, men synes at det er mange penge hvis den skal bestilles på et konditori. Så vi får en veninde fra mit teater til at lave kagen. Selvfølgelig bliver den ikke perfekt, men både smag og udseende er designet af os selv udfra ubegrænsede muligheder og lavet efter alle kunstens regler og med en beskeden kuvertpris.
 10. Pernille Pjuske: Sikke en forfærdelig historie! Hvor er det bare synd for dig! Det er bare alt andet end det man drømmer om, men sådan kan jeg dog ikke forestille mig at det går for mig. Også fordi jeg nok har det bedst med kjolen når jeg har den på. Fr. Thomsen: Tak for at du siger det, men vi har det allerede med i vores overvejelser. Også derfor vi går i gang straks, så det evt. udvidede skørt kan nå at blive færdig inden kjolen skal lægges op først i april.
 11. Nej, jeg er fra Mors. Men Holstebro er den Lilly der er tættest på, plus jeg føler en stor tilknytning til byen og har mange venner der, da jeg har spillet flere år i Sløjfen :-)
 12. Tusind tak for alle jeres søde beskeder og ideer, piger. Det er været super dejlig læsning - lige det jeg trængte til Der er nu iværksat en plan som lyder: Skørtet skal stryges hurtigst muligt, for at finde ud af om det har nok fylde i sig selv. Er dette så ikke tilfældet har jeg en veninde der i sin tid blev uddannet som syerske, som jeg vil lokke til at sy ekstra tyl på. Nok i den lækre lyseblå farve som er på billedet i Ki Schou´s link. Derudover har jeg i forvejen en tid hos Lilly i Holstebro først i april, hvor jeg skal have kjolen lagt op, og der tænker jeg så at jeg vil prøve at høre hvad de har ideer til et bælte, en blonde eller noget helt tredje. Og mon så ikke det går alt sammen ;)
 13. Uuuh.. Er vild med ideen med det farvede tyl, især det lyseblå på billedet hvor hun sidder Men i tror ikke at struttet kommer når underskørtet bliver strøget? Det har jo været vacumpakket. Nå, det kan vel komme an på en prøve, for det er vel bare underskørtet jeg har i forvejen jeg syr tyllet på hvis det er? Kan godt se hvad du mener med at det ser ud som om at kjolen hænger over barmen, men tror faktisk at det skyldes at bryststykket er meget tykt foret, for kjolen har corsage og den var strammet helt til, men skidt effekt :/
 14. Så tror jeg at det lykkedes Hvis I undrer jer over billedernes navne, så er det fordi at jeg var nødt til at gemme billederne på H2B´s computer i processen ;)