DianaSW

Medlem
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About DianaSW

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday January 20

Profile Information

 • Vielses dato
  01.07.2017
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Vides endnu ikke
 1. Er det generelt steder hvor festen kan afholdes eller kun forsamlingshus, lokaler uden personale mm du søger?
 2. Hejsa Min svigerinde har lavet sin egen og sine veninders bryllupskager. Jeg kan spørge hende om hun har tid og lyst til at lave jeres. Hvornår er det til?
 3. Tak for dit svar. Hvis nogen ellers kender nogle som kan agere som Dirch Passer, vil det også kunne bruges
 4. Godaften. Jeg syntes jeg har søgt nettet tyndt for at finde komikere/efterlignere af Olsen Banden. Evt. to mænd bare, som så kan inddrage min kommende mand, som den tredje mand i trioen Olsen Banden. Han er helt skudt i Olsen Banden og blev som lille kaldt for Olsen. Jeg vil overraske ham med nogle Olsen Banden komikere som evt. kan læse noget højt af det jeg vil sige, eller fortælle om mine følelser for ham på en måde. Lidt i stedet for en sang. Nogen der kender nogen? Som de vil anbefale ?
 5. Hejsa. Jeg vækker lige denne tråd til live, da jeg VIRKELIG mangler inspiration til lokation. Jeg er så meget i vildrede, da jeg egentlig gerne vil holde reception efter vielsen og stor fest efter, men hvis vi ikke holder festen her hvor vi bor, kan de som jeg havde tænkt kom til receptionen, nok ikke komme- for hvem ville køre langt for at være til en reception i 2-3 timer? Gerne lokations i vest og sønderjylland :-)
 6. Tak fordi I gad dele det med mig, jeg kan jo se, at 500 kr. pr. kuvert i hvert fald ikke er for meget. Når jeg mener kuvert, er det ligesom pr. person: mad, drikke :-) Vi vil gerne holde det et eventyrligt sted, vi ved ikke lige helt hvor, derfor sparer vi op til, at vi evt. ikke selv skal stå for maden, hvis vi nu finder der 'rigtige' sted :-)
 7. Hejsa. Vores bryllups tema bliver i farve: hvid, sort, sølv og konge blå(royal blue) :-) Vi har fx. hvide lys med kongeblå monogram på :-)
 8. Halløjsa piger! Jeg er ret ny her på siden, og jeg er ikke forlovet endnu, men en dag faldt jeg over bryllupsklar og siden da, har jeg siddet fast herinde. Jeg er så småt begyndt at planlægge bryllup, eller i hvert fald finde ideer og tænke lidt over hvor, hvordan og hvorledes altting skal være og se ud. Derfor vil jeg gerne høre hvad I tænker af pris pr. kuvert, eller hvad I kom af med(jer der er gift) pr. kuvert. Og om det var inklusiv eller eksklusiv drikkevarer. Samt hvor det blev holdt, så jeg har lidt at gå efter, da jeg gerne vil spare en del op, før brylluppet skal stå. Umiddelbart havde jeg skrevet 500 kr. pr. kuvert i min planlægning, men da kæresten så det, sagde han at det var da alt for høj en pris, så var det vidst virkelig virkelig udsøgt mad. Så fyr løs:-)