Hnissen

Medlem
 • Content count

  372
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Hnissen

 • Rank
  Hjælp - jeg er ved at blive en Bridezilla
 • Birthday 09/15/1978

Profile Information

 • Vielses dato
  27.06.2015
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Døves Kirke, Frederiksberg

Recent Profile Visitors

1,164 profile views
 1. Så har vi et udkast til vores bryllupskage! Hvad synes I?:-)
 2. Tak, det er rart at høre ja jeg tror også vi får flere forskellige slags billeder i zoo
 3. må jeg høre hvorfor?☺️ Måske fordi du som fotograf ved man kan få bedre billeder i artiske ring eller?
 4. Juhuu: Fået svar fra ZOO Frederiksberg. Vi må snart besøge den artiske ring så Måske er det tosset, men måske vil vi også prøve at søge tilladelse i tivoliets akvariefoyer. Mht. tidsplan, må vi klart kigge på om vi har tid til det. Men dejligt, at vi må fotograferes i Zoo´s Artiske Ring vedhæfter inspiration Kære Heidi, Tak for din henvendelse og interesse i Zoo. I må gerne komme i Zoo og tage jeres bryllupsbilleder forudsat, at i selv betaler indgangen, at det foregår i den almindelige åbningstid på publikumsarealerne og ikke er til gene for havens almindelige gæster. Vi har nogle tropefisk i Tropezoo, men der er ikke meget lys ej heller god plads til fotografering. Her vil jeg evt. henvise til Den Blå Planet. På forhånd tillykke med brylluppet og fortsat god dag.
 5. Hvor var det en spændende opgave du havde! Mon du har et enkelt billede du må vise her? Men TAK for link!:-) vil prøve den vej:-) http://fotofriberg.dk/dronning-margrethe Fine billeder!
 6. Hvor var det en spændende opgave du havde! Mon du har et enkelt billede du må vise her? Men TAK for link!:-) vil prøve den vej:-)
 7. Ja, måske.. måske jeg kan prøve at skrive, at det er uden blitzen, hvis det da er muligt:)
 8. Så misforstod jeg dig Ja jeg giver ikke op- jeg har sendt en mail til ZOO- så hvis de også siger nej, må jeg prøve at undersøge andre steder, deriblandt dine forslag:) De gav ikke rigtig nogen begrundelser
 9. Har de også det?:-) det stod ikke noget om det på deres hjemmeside- må hellere undersøge det nærmere også. Tak:)
 10. Det må helst gerne være med en ægte baggrund:-)
 11. Det må jeg undersøge nærmere! Tak:-) Et nej fra tivoliet andre steder- hvor der er tropiske fiske? Zoo er en mulighed- men vil gerne fotograferes et sted med fiske i baggrund:)
 12. Hej. Tak for dit forslag. Nej det er ikke helt det samme:-) det skyldes nok, at jeg ofte ser gerbera blomster på mit arbejde i kirken. Ah ok- tænkte bare at hvide gerbera liiidt kunne være derhen af :-) men tak alligvel:-) :-)
 13. Ved ikke om det er langt nok:) men her er mit❤️
 14. Hej. Tak for dit forslag. Nej det er ikke helt det samme:-) det skyldes nok, at jeg ofte ser gerbera blomster på mit arbejde i kirken.