Hnissen

Medlem
  • Antal besvarelser

    372
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

6 Neutral

About Hnissen

  • Status
    Hjælp - jeg er ved at blive en Bridezilla
  • Fødselsdag 09/15/1978

Profile Information

  • Vielses dato
    27.06.2015
  • Type vielse
    Kirke
  • Køn
    Kvinde
  • Lokation
    Døves Kirke, Frederiksberg

Recent Profile Visitors

1,510 profil visninger
  1. Et kæmpestort tillykke med jeres bryllup! Jeg glæder mig til at se billederne;)
  2. http://www.chanti.dk/?gclid=CjwKEAjwvPepBRCoqo37teOD1XsSJAC7v6WQ0rDY93yZZeCpzrN5fQzJhJyfb5eP834TEuMP7d7KPhoC003w_wcB#Perle_oereringe_i_14_karat_hvidguld|1021460 :-)
  3. Tak!:-) Hvis du ønsker en link til de øreringe, skriver du bare til
  4. Så har jeg besluttet mig et andet hårsmykke fra Gadegaard Design og andre øreringe fra Chanti: Føler mere det er mig Jeg har også bestilt et enkelt armbånd hos Gadegaard Design, en lille og stor stjerne ved siden af hinanden og til at binde med. Det skal nok blive godt. Jeg mangler blot at hente kjolen:)
  5. Tak allesammen!:-) Det er med chokolade kagebunde, chokolade marcipanbund, blåbærmousse blandet med hvide chokolade stykker og lakridsmousse og så marcipanovertræk som pynt Der bliver en etage af kage som kun består af blåbærmouse med hvide chokoladestykker, for vi ved, at der er flere som ikke bryder sig om lakrids.
  6. Jubii, så er bryllupskagen del på plads. Prøvekagen skal være i 4 etager og smagte også rigtig godt!
  7. Har glædet mig til at se dig i kjolen- hold da op hvor er du smuk! med det hele! Thomas kan glæde sig:)
  8. Super smuk kjole!! Jeg synes sagtens du kan have headpiecet og slør på. Det kræver vel bare i bund og grund en frisure som kan "bære" begge dele. Synes øreringene passer fint til, skal også passe på at det hele ikke ender i perler, men det er bare min mening. De øreringe der er meget fine. Super fede sko. Nej, jeg ville personligt ikke fjerne stenene, medmindre det er fordi du ikke synes at de er "store" nok så de matcher dit hårspænde. Jeg synes det er en fed lille detajle på kjolen at de er så fine og sidder hvor de gør. Ja, det går nok for meget i perler, hvis jeg vælger perleøreringe. Tak:) Jeg tror stadig jeg vil fjerne stenene, fordi jeg synes de ser lidt billigt ud men det kan være jeg skal se kjolen igen, den er nemlig kommet i butikken og venter på at blive hentet:-) Selv tak. Måske du skulle se kjolen en gang mere.. og så beslutte dig for om de skal blive eller væk... Ihhh hvor er det spændende at den er hjemme. Hvordan kan du dog vente med at hente den? hihi- jeg tror jeg henter den i næste uge- er nok bare lidt nervøs for at jeg bliver skuffet over kjolen når jeg ser den- men det er bestemt også fjollet af mig
  9. Super smuk kjole!! Jeg synes sagtens du kan have headpiecet og slør på. Det kræver vel bare i bund og grund en frisure som kan "bære" begge dele. Synes øreringene passer fint til, skal også passe på at det hele ikke ender i perler, men det er bare min mening. De øreringe der er meget fine. Super fede sko. Nej, jeg ville personligt ikke fjerne stenene, medmindre det er fordi du ikke synes at de er "store" nok så de matcher dit hårspænde. Jeg synes det er en fed lille detajle på kjolen at de er så fine og sidder hvor de gør. Ja, det går nok for meget i perler, hvis jeg vælger perleøreringe. Tak:) Jeg tror stadig jeg vil fjerne stenene, fordi jeg synes de ser lidt billigt ud men det kan være jeg skal se kjolen igen, den er nemlig kommet i butikken og venter på at blive hentet:-)
  10. Hej piger. Jeg har brug for lidt hjælp:) Jeg har KJOLEN, SKOENE og HÅRSMYKKE Men har et par ting jeg tænker lidt over: 1. Det smukke hårsmykke fra Sanne skal sidde bag på hovedet- men kan jeg have slør på? For jeg vil nok tage sløret af senere på dagen. Jeg tænker det måske, fordi jeg ikke helt kan gennemskue, hvor slør kunne sidde på. Jeg ved frisøren kan hjælpe med det, men ville gerne høre om jeres meninger;-) Billedet af hvor jeg har det på sidder foran- er også meningen, men det er til en foto som min h2b skal have i morgengave:) 2. Jeg har disse sølv hængeøreringe- men tænker lidt om perler ikke ville være pænere? Ja jeg må nok prøve mig frem. 3. De der sten jeg har på kjolen- jeg overvejer at fjerne dem- og erstatte dem med nogle pænere sten, evt samme stil som hårsmykket? Sanne kunne lave noget til mig. Men er det synd?
  11. Et bredt og enkelt sort bælte, så er du klar;)
  12. Tusind tak, alle sammen:-) Er også glad for "vores tegn" på invitationer Nu har min svigermor fået taget billede af indeni- beklager at det er uskrapt.
  13. Så har min svigermor lavet en indbydelse test:-) Svigermoren har lavet og skæret det hele også tegnet "i love you". Hun lavede det ud fra fordi vi begge er døve- MEN hun vidste ikke, at det også er vores "ting"- vi siger ofte "i-ly" til hinanden med mundbevægelse. Måske lyder det mærkeligt- men også lidt svært at forklare det Farven på kort er lidt svært at se- men det er flot mintgrøn med navyblå snor. Jeg fik ikke taget billeder af indvendig- men får taget det næste gang, vi skal besøge dem:) Hvad synes I?:-)