JL140821

Medlem
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JL140821

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  14.08.2021
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
 • Lokation
  Odense Zoo
 1. Min mormor blev gravid med min mor i den alder, og min mor har hele sin barndom skulle høre for at hun ødelagde min mormors liv og mulighed for at få en uddannelse... Så sorry, men jeg ved faktisk lidt om hvor galt det kan gå, inden du dømmer mig for commitment issues (som du jo ikke ved om jeg har, for du kender jo mig lige så lidt som jeg kender trådstarter).
 2. Vi holder festen i Odense Zoo, så der bliver ikke shots involveret - det hører ikke hjemme ved et bryllup, hvis du spørger mig. Vil dog sige, at jeg synes en på 20 er alt for ung til at blive gift. Hvad hvis du og din forlovede kommer ind på videregående uddannelser i hver sin ende af landet, en af jer vil læse i udlandet, at I om to år er vokset fra hinanden og skal skilles, fordi I alligevel ikke passede sammen? Synes I skal bruge pengene på et brag af en studenterfest, højskoleophold eller en tur ud i verdenen i stedet, når corona er overstået.
 3. Vi holder festen i Odense Zoo, så der bliver ikke shots involveret - det hører ikke hjemme ved et bryllup, hvis du spørger mig. Vil dog sige, at jeg synes en på 20 er alt for ung til at blive gift. Hvad hvis du og din forlovede kommer ind på videregående uddannelser i hver sin ende af landet, en af jer vil læse i udlandet, at I om to år er vokset fra hinanden og skal skilles, fordi I alligevel ikke passede sammen? Synes I skal bruge pengene på et brag af en studenterfest, højskoleophold eller en tur ud i verdenen i stedet, når corona er overstået.
 4. 939DD1AD-5471-4CC9-95A4-BA74A6B181A6.webp Den er mere grøn i virkeligheden
 5. 37B7F496-5284-426F-95C9-0BD44EC118EB.webp
 6. Jeg har desværre måtte finde en ny brudepige - forgængeren er startet i fertilitetsbehandling og hoppede derfor fra pga. manglende overskud. Mine fire brudepiger skulle have været ens to og to, men den nye på holdet kan ikke passe de valgte kjoler (hun er stor, de andre tre tynde). Så nu vakler jeg: skal jeg bede hende finde en anden kjole i grøn eller droppe de ens farver? Vi skal giftes i august, så jeg tænker det er rarest for brudepigerne at have knælange kjoler med korte ærmer på - derved bliver de jo ens på den front.
 7. Jeg vil tilslutte mig Frigga - min egen brudekjole + jakke er købt hos Lillys outlet sidste efterår for under 1000 i alt. Ellers kan jeg se i min mailboks, at Zalando kører udsalg til på søndag: https://www.zalando.dk/brudekjoler/
 8. Vi holder festen i Odense Zoo. Personalet har sagt, at de har sten med fakta om havens dyr, vi kan bruge som pynt, men jeg er i tvivl om det bliver for lidt og vi også skal købe buketter i Fakta/Brugsen til bordene (ønsker ikke at bruge så mange penge på denne post). Hvad gør I andre? Herudover sidder jeg og tænker på det med knaphulsblomster: Vi har gommen, min far, toastmaster (H2Bs morbror), et blomsterbarn (dreng på snart 5) og to forlovere (den ene er H2Bs veninde fra gymnasiet og har selv købt et sæt med både knaphulsblomst og en corsage med margueritter online). Derfor er der 4, der skal have knaphulsblomster, da min svigerfar gik bort sidste sommer. H2B vil gerne have en blå knaphulsblomst, så jeg rodede rundt på Google og fandt en blomsterforretning i vores by, hvor man kan få knaphulsblomster med roser (bl.a. blå) og lidt brudeslør for 75 kr. stykket. Det lyder for mig som et godt sted at købe samtlige buketter, men vil det se mærkeligt ud med roser, når den ene forlover har margueritter? Og hvad med vores blomsterbarn - her er jeg meget skal/skal ikke ift. knaphulsblomst (også om jeg bare skal lave en løsning med en enkelt blomst fra haven og en sikkerhedsnål, når han ikke er ældre).
 9. Hvad med dette: http://liselund.dk/lej-liselund/selskabslokaler/priser-for-fester/ Jeg vil dog gætte på, at I får svært ved at finde et sted, hvor I må have jeres egen kok med. Til gengæld er mange restauranter/feststeder jo villige til at designe menuen efter jeres ønsker.