JL140821

Medlem
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JL140821

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  14.08.2021
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
 • Lokation
  Odense Zoo
 1. Min mormor blev gravid med min mor i den alder, og min mor har hele sin barndom skulle høre for at hun ødelagde min mormors liv og mulighed for at få en uddannelse... Så sorry, men jeg ved faktisk lidt om hvor galt det kan gå, inden du dømmer mig for commitment issues (som du jo ikke ved om jeg har, for du kender jo mig lige så lidt som jeg kender trådstarter).
 2. Vi holder festen i Odense Zoo, så der bliver ikke shots involveret - det hører ikke hjemme ved et bryllup, hvis du spørger mig. Vil dog sige, at jeg synes en på 20 er alt for ung til at blive gift. Hvad hvis du og din forlovede kommer ind på videregående uddannelser i hver sin ende af landet, en af jer vil læse i udlandet, at I om to år er vokset fra hinanden og skal skilles, fordi I alligevel ikke passede sammen? Synes I skal bruge pengene på et brag af en studenterfest, højskoleophold eller en tur ud i verdenen i stedet, når corona er overstået.
 3. Vi holder festen i Odense Zoo, så der bliver ikke shots involveret - det hører ikke hjemme ved et bryllup, hvis du spørger mig. Vil dog sige, at jeg synes en på 20 er alt for ung til at blive gift. Hvad hvis du og din forlovede kommer ind på videregående uddannelser i hver sin ende af landet, en af jer vil læse i udlandet, at I om to år er vokset fra hinanden og skal skilles, fordi I alligevel ikke passede sammen? Synes I skal bruge pengene på et brag af en studenterfest, højskoleophold eller en tur ud i verdenen i stedet, når corona er overstået.
 4. 939DD1AD-5471-4CC9-95A4-BA74A6B181A6.webp Den er mere grøn i virkeligheden
 5. 37B7F496-5284-426F-95C9-0BD44EC118EB.webp
 6. Jeg har desværre måtte finde en ny brudepige - forgængeren er startet i fertilitetsbehandling og hoppede derfor fra pga. manglende overskud. Mine fire brudepiger skulle have været ens to og to, men den nye på holdet kan ikke passe de valgte kjoler (hun er stor, de andre tre tynde). Så nu vakler jeg: skal jeg bede hende finde en anden kjole i grøn eller droppe de ens farver? Vi skal giftes i august, så jeg tænker det er rarest for brudepigerne at have knælange kjoler med korte ærmer på - derved bliver de jo ens på den front.
 7. Jeg vil tilslutte mig Frigga - min egen brudekjole + jakke er købt hos Lillys outlet sidste efterår for under 1000 i alt. Ellers kan jeg se i min mailboks, at Zalando kører udsalg til på søndag: https://www.zalando.dk/brudekjoler/
 8. Hvad med dette: http://liselund.dk/lej-liselund/selskabslokaler/priser-for-fester/ Jeg vil dog gætte på, at I får svært ved at finde et sted, hvor I må have jeres egen kok med. Til gengæld er mange restauranter/feststeder jo villige til at designe menuen efter jeres ønsker.