Frk Aarup

Medlem
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Frk Aarup

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 10/29/1983

Profile Information

 • Vielses dato
  08.08.2015
 • Type vielse
  Klarup kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Sebber Kloster

Recent Profile Visitors

800 profile views
 1. Det kommer som sagt an på, hvad i er til.. Vi har booket Sebber Kloster, der skal vi stå for alt, men det passer også os bedst :-) har lige været til bryllup på Dronninglund slot hvilket var rigtig fint.. Har også lige været på Scheelsminde, det var også ganske udemærket.. Vi var også oppe og snakke med Hotel Søparken (nok den som josephinel snakker om ) og de kunne diske op med en super god pris hvor man tilmed selv kunne tage bryllupskage og spiritus med uden det kostede ekstra, hvilket jeg synes er en super fin service.. Vi var også oppe og se Klitrosen i Slettestrand, såå fint,men der var for langt.. Ellers er der alle hotellerne i Aalborg, skydepavillionen, diverse selskabslokaler osv :-)
 2. Har også ansøgt dig :-) har også skrevet det i den gamle tråd, havde ikke lige set, at du havde oprettet en ny ;-)
 3. Emmasmor12 jeg har ansøgt dig :-)
 4. Jeg er ikke kommet med.. Skal jeg ansøge dig igen?
 5. Hmm ja det kunne man selvfølgelig 😊tror måske også jeg synes,den grå er lidt mindre hård end den sorte.. Har lige Pinterestet grå og mint.. Fed farve-kombi faktisk 😊
 6. Hmm er meget i tvivl om hvilke farver vi skal vælge.. Jeg kan godt lide pastellerne, men dem er min kære kæreste ikke så vild med.. Han vil tværtimod gerne have noget sort/entresitgrå også med noget farve.. Jeg ved bare ikke, om de to farver bliver for voldsomme til et bryllup.. Synes rigtig godt om både sort og entresit, men ved bare ikke lige hvordan man skal kombinere det.. Jeg vil meget gerne høre/se jeres farver for at få lidt inspiration
 7. Har i helt styr på farvetemaer og alt det der?? Kunne nemlig godt bruge lidt inspiration til det :-)
 8. Vi skal giftes 8/8-15 og jeg regner med, at vi sender invitationer ud en gang til foråret.. Tror ikke vi sender STD kort ud.. Vi har sagt det til de nærmeste, at de skal reservere datoen :-) jeg skal også selv lave dem og tror måske jeg snart går i gang, bare for ikke at stresse med det..
 9. Vi har egentlig heller ikke noget specielt forhold til vores dag (men mon ikk det kommer ;-) ) vi skal giftes 8/8 2015.. Vi havde egentlig overvejet den 1/8, men det er i uge 31, hvor vores dagplejer, som skal passe vores søn, har ferie ;-) derfor valgte vi at skyde det en uge.. Efterfølgende kom jeg til at tænke på at vi bliver gift præcis to år efter han friede, det er jo meget sjovt :-) Men som WeddingAddict skriver, så kan det være i snart skal til at se efter locations.. Vores sted er booket fuldt op hele næste sommer.. Synes stadig det er lidt vildt man skal være så tidligt ude ;-)
 10. Wow hvor er det nogle flotte invitationer.. Det er lige det design vi vil have til vores :-) men det virker til at have været et kæmpe arbejde.. Måske jeg lige skal lave et par prøve invitationer (eller 40) ;-) Nu spørger jeg måske dumt, men hvordan får du printet så flot på kuverten??
 11. Virkelig dejligt med jeres inputs.. Tak :-) vi har lige fået endelig styr på musikken i dag, så kan det kryds også sættes :-) vi er også endelig gået i gang med at kigge invitationer, bliver vist så småt nødt til at komme i gang med dem, de er jo alligevel en del der skal laves.. Vi er heldigvis ret enige om designet, men langt fra enige om farverne.. Hmm... Det skal vi nok få nogle fine diskussioner om ;-)
 12. Hmm du siger noget Malu82.. Måske man så småt skulle gå i gang med at lave invitationer og alt det der.. Skal nemlig også lave dem selv, og det kan nok også komme til at tage sin tid.. Hvornår sender i dem ud?
 13. Synes du har okay styr på det, eftersom han først var på knæ i mandags ;-) og tillykke med det forresten:-) Lyder fedt med farvetemaet, det skal nok blive godt.. Elsker bling bling ;-)
 14. Ha ha ha ja sådan en bloker funktion vil være meget nyttig.. Sig til hvis du falder over sådan en ;-)
 15. Bortset fra den skulle syes ret meget ind, så synes jeg den er super flot.