Charlotte Nielsen

Medlem
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Charlotte Nielsen

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  28.06.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Ferslev Kirke
 1. Jeg er så glad for, at jeg gjorde meget ud af at finde den helt rigtige ring, og jeg måtte da også en tur til Svendborg for at få den. Billedet her er af lignende ring men i sølv, hvor jeg har fået lavet min i hvidguld. Min mand har en titaniumsring, da han ikke ville have en guldring
 2. Jeg var så glad for, at jeg fik syet stropper på min kjole. Det så rigtigt flot ud, og jeg følte mig mere tildækket. Jeg havde selv rigtigt svært ved at finde en plus-size kjole, men fandt den helt rigtige hos Panayotis i Vejle
 3. Det var meningen af vi skulle have haft et møde en måneds tid i forvejen, men grundet, at jeg arbejder godt 100 km fra hjemmet, så blev det først en god uge før brylluppet, da det ikke kunne lade sig gøre at finde en aftale før
 4. Jeg har købt følgende kjole hos Panayotis Den er så smuk
 5. Hvor er det en smuk kjole. Jeg sådan én som jeg selv ville vælge, hvis ikke jeg var plus-size
 6. Ja det vigtigste er kjolen. Så kan du altid arbejde på at få pengene tilbage bagefter.
 7. Jeg kan slet ikke forstille mig, hvor forfærdeligt det må være. Jeg vil gøre dig opmærksom på, at der findes gratis retshjælp i Odense, hvor man kan få hjælp af en advokat. Det er vigtigt at gemme alle jeres mails, så de kan bruges som beviser for jeres aftaler. Håber virkeligt, at du ender med at få en ny flot kjole.
 8. Jeg er absolut ikke til store kjoler, og jeg troede faktisk, at jeg skulle have en løs chiffonkjole på. Til hverdag er jeg mest til fjällräven og vandrestøvler, og jeg har helt holdt mig fra Lilly, da det er lidt for klassisk til mig. Jeg prøvede vel mellem 20-30 kjoler, og de fleste var da også pæne nok, men jeg følte slet ikke, at jeg kunne finde det, som jeg ledte efter. Nu er jeg ikke ligefrem en str. 36, så udvalget af kjoler var i forvejen noget begrænset, men jeg endte hos Panayotis i Vejle. Pludselig befandte jeg mig i en kjole, som var lysår fra det, som jeg troede, jeg ledte efter. Det er ikke en stor balkjole, men det er stadigt en rigtig brudekjole, og jeg må indrømme, at jeg fik en klump i halsen. Jeg kan kun sige, at man ved det, når man finder KJOLEN :-)
 9. Der er så mange smukke sko derude, men da jeg som sagt har problemer med mine ankler, bliver jeg nød til at vælge funktionaliteten. Min frygt for at vrikke om er større end min æstetik :-(
 10. Efter lang tids søgen har jeg endeligt fundet, hvad jeg tror, skal være mine sko. Det er ikke den hvide sandal, som jeg troede det skulle være, men de er rigtigt lækre at have på, og så støtter de foden godt. Jeg har svage akler, så stilletter er et no go for mig, og kilehælen virkede som et godt alternativ.
 11. Yes!!!! Nu har jeg endeligt fundet noget rigtigt flot lingeri, men det krævede lige en tur til Spar Dame i Frederikshavn. Super god service og så viste det sig faktisk, at jeg skulle have en anden størrelse end forventet. Ekspedienten fik mig i et sæt fra Prima Donna og det er rigtigt flot. Butikken kan kun anbefales, og de har meget i store størrelser.
 12. Jeg har snakket med Lace, og de har ikke ret meget i den størrelse, men jeg prøver at bestille det hjem, som de nu har. Ellers kunne det godt være, at jeg skulle prøve Magasin i Aarhus. Det er rigtigt nok, at Lace og andre mærker laver i store skål-størrelser, men der er ikke mange, hvor omkredsen følger med. Det er bare frustrerende, at alle de såkaldt "curvy"- kollektioner kun laves i små størrelser, dvs. til de kvinder, som i forvejen har masser at vælge imellem :-)
 13. Hjælp!!!! Nu har jeg været i 4 forskellige forretninger i Aalborg, og de har ikke en bh med aftagelige stropper i store størrelser. Er der nogen, som har en god idé til, hvor man kan finde flot brudelingeri i store størrelser bare et eller andet sted mellem Skagen og Aarhus? Jeg synes bare ikke, at det kan passe, at man ikke kan få noget pænt lingeri bare fordi, at man ikke er en str. 38 og en 75C.
 14. Prøv at snakke med Anine Brix i Aalborg. Jeg ved ikke, om hun tager hjem til folk, men hun er rigtig sød