gybbelgobbel

Medlem
 • Content count

  3,568
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

gybbelgobbel last won the day on March 3 2016

gybbelgobbel had the most liked content!

Community Reputation

180 Excellent

About gybbelgobbel

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday 08/06/1985

Profile Information

 • Vielses dato
  02.05.2015
 • Type vielse
  Uformelt rådhusbryllup, evt. bryllup & brunch
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Hvidovre

Recent Profile Visitors

10,419 profile views
 1. *krydser fingre* for at der kommer nederdele i mint og i grå!
 2. Nååårh tillykke med mavse!
 3. Billedet fra broen er faktisk fra Tokyo. Taget af en forbipasserende sød turist (måske fra USA).
 4. Jeg er ved at skrive på beretningen i et word dokument, så der kommer noget når det er klart.
 5. Så er det tid til min liste! Hvad virkede ikke: De mange timer mellem vielse og middag. Vi blev viet lidt over 11 og havde inviteret til middag kl. 18.00. Men da vi havde en del gæster der kom langvejs fra, så var vi nødt til at have noget mad og underholdning til dem i mellemtiden, hvad vi også havde, og det var egentlig fint nok, men der var lidt for mange timer imellem. Thomas snakker her bagefter om, at han er lidt ked af, at vi tog afsted på bryllupsrejse så hurtigt efter brylluppet, fordi han ikke føler han ordentligt fik tid til at nyde at vi lige var blevet gift, det røg en smule i baggrunden fordi rejsen bare var så fantastisk. At lave så meget selv. Eftersom jeg var stresset over at skulle overleve selve dagen, var det ikke nogen smart beslutning at stå for al pynt, kager, hår, makeup osv. på egen hånd. Og så også have både en gom og gommens far som ikke kan binde slips (og jeg er ikke ret god til det heller). Men det gik alt sammen, og selvom bryllupskagerne drillede og ikke blev som jeg ville, så smagte de faktisk ret godt. Hvad virkede: Vores bordopsætning, som var en kombination af hestesko og sweetheart table. Dvs. at det kun var Thomas og jeg der sad i "bunden" af hesteskoen og alle andre sad ved "benene" i hesteskoen. Det fungerede fordi vi fik lidt alenetid, men stadig sad tæt nok på gæsterne til at vi kunne snakke med dem uden problemer. At vi ikke var flere end vi var. Faktisk synes jeg næsten at vi, trods et par sidste øjebliks aflysninger, var flere end jeg føler jeg havde tid til at snakke med. Min ekskæreste som fotograf. Jeg slappede helt af med ham som fotograf. Han er ikke prof., men han er god nok til mig, og jeg følte mig tryg ved at det ikke var en fremmed som tog billeder. Min kollega som lavede mad til os leverede bare SÅ lækker mad! Og han var rolig og afslappet og formåede at få lidt ro på mig bare ved at være der, med sit rolige væsen. Turen i cykeltaxa fra rådhuset og ud til vores bopæl var helt perfekt. Den time bare mig, min mand og vores ven som chauffør, det var lige det jeg havde brug for. Det fungerede også rigtig fint at blive gift på rådhuset selvom programmet var forsinket, så klokken var nok i hvert fald kvart over 11 inden vi kom til. Det med tiden stressede min mor en del, men da vi så kom ind var stemningen dejligt afslappet og nede på jorden. Buffet som hovedret fungerede fantastisk, for det gjorde at man kom til at snakke med nogle af dem som ikke lige sad i nærheden, og det gav lidt at snakke om, og der var større sandsynlighed for at der var noget mad alle kunne lide. De elektriske LED fyrfadslys fungerede SÅ godt! Vi fik sat dem fast i nogle små rispapirslamper jeg har overtaget efter Rikke Rapand, og hængt dem op over bordene, så der var "levende" lys i svævende rispapirslamper, det var super cool! Og med den mængde papirpynt vi havde var det super at der ikke var rigtige fyrfadslys. Der er sikkert flere ting, men det er lige hvad jeg kan komme i tanke om lige nu.
 6. Taaaak Jeg tænker lidt at det jo allerede er 3 uger siden vi blev gift, så de skal bestilles snart! Også fordi vi har fået kort og hilsner fra en del som ikke var med til brylluppet. Wauw.. Hold da op, tiden går stærkt når man ikke tænker sig om Ja tiden flyver! Men vi har jo også været i Japan i lidt over 2 uger, så man lægger slet ikke mærke til det!
 7. Jeg tænker lidt at det jo allerede er 3 uger siden vi blev gift, så de skal bestilles snart! Også fordi vi har fået kort og hilsner fra en del som ikke var med til brylluppet. Aii hvor er det bare lækkert design :-) Super flot. Har du selv lavet det eller er det på en hjemmeside? Taaaark!!! Jeg har selv lavet designet, efter at have googlet lidt hvad andre har gjort og samlet de ideer sammen jeg bedst kunne lide og tweaket det lidt. Jeg ELSKER at lave den slags.
 8. Mange tak alle sammen Jeg har leget lidt med design til takkekort, som jeg tænkte at I gerne ville se.
 9. Ærgerligt med maden, men hvor lyder I til at have haft en fantastisk fest! Dejligt at komme hjem fra bryllupsrejse til resten af beretningen! Vores fest sluttede også relativt tidligt (kl. 1-2 stykker mener jeg?!), et udtryk for at der ikke rigtig er nogen festaber i vores vennekreds mere, for dem der før var festaber er nu småbørnsfamilier, og selvom børnene ikke var med, så holder forældrene ikke så længe, når det efterhånden er halve og hele år siden de har sovet en hel nat.
 10. Vi havde en helt fantastisk tur til Tokyo! Vi snakker allerede om hvornår vi skal af sted dertil igen! Og lige et bonusbillede:
 11. Wow søde søde piger! To sider med lykønskninger! Hvor er det overvældende at komme tilbage til! Vi smuttede jo til Tokyo to dage efter brylluppet, og er lige kommet hjem for to dage siden. Dagen var rigtig god. Jeg fik et par lufthuller uden fokus på mig undervejs, det var super! Vi blev jo kørt til Hvidovre fra Københavns Rådhus i rickshaw (cykeltaxa) og det pusterum hvor det kun var Thomas, mig og Jimm (vores ven som agerede chauffør) var helt perfekt og lige det vi havde brug for. Thomas strålede hele dagen, og han gør det stadig, når han kalder mig sin kone. Han er altså noget af det kæreste der eksisterer. Det har jo ikke været nogen hemmelighed at denne fest ikke lige var hvad jeg havde lyst til, men dagen gik over al forventning, ingen af gæsterne lod til at bemærke når jeg havde behov for at fjerne fokus fra mig selv, og Thomas var god til at tiltrække sig opmærksomheden, så faktisk nåede jeg at nyde dagen til sidst. I får lige et enkelt billede, det ved jeg I gerne vil have
 12. Jeg er bare SÅ klar!!! MEEEEEEEREEEEEE!!!!
 13. Hvor er I søde alle sammen - JEG HAR STREEEEEEEEEESS!
 14. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeereeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 15. Jeg kunne godt finde på at købe et i mint til min 30 års fødselsdag i august.