gybbelgobbel

Medlem
 • Content count

  3,568
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

gybbelgobbel last won the day on March 3 2016

gybbelgobbel had the most liked content!

Community Reputation

180 Excellent

About gybbelgobbel

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday 08/06/1985

Profile Information

 • Vielses dato
  02.05.2015
 • Type vielse
  Uformelt rådhusbryllup, evt. bryllup & brunch
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Hvidovre

Recent Profile Visitors

8,445 profile views
 1. *krydser fingre* for at der kommer nederdele i mint og i grå!
 2. Nååårh tillykke med mavse!
 3. Så er det tid til min liste! Hvad virkede ikke: De mange timer mellem vielse og middag. Vi blev viet lidt over 11 og havde inviteret til middag kl. 18.00. Men da vi havde en del gæster der kom langvejs fra, så var vi nødt til at have noget mad og underholdning til dem i mellemtiden, hvad vi også havde, og det var egentlig fint nok, men der var lidt for mange timer imellem. Thomas snakker her bagefter om, at han er lidt ked af, at vi tog afsted på bryllupsrejse så hurtigt efter brylluppet, fordi han ikke føler han ordentligt fik tid til at nyde at vi lige var blevet gift, det røg en smule i baggrunden fordi rejsen bare var så fantastisk. At lave så meget selv. Eftersom jeg var stresset over at skulle overleve selve dagen, var det ikke nogen smart beslutning at stå for al pynt, kager, hår, makeup osv. på egen hånd. Og så også have både en gom og gommens far som ikke kan binde slips (og jeg er ikke ret god til det heller). Men det gik alt sammen, og selvom bryllupskagerne drillede og ikke blev som jeg ville, så smagte de faktisk ret godt. Hvad virkede: Vores bordopsætning, som var en kombination af hestesko og sweetheart table. Dvs. at det kun var Thomas og jeg der sad i "bunden" af hesteskoen og alle andre sad ved "benene" i hesteskoen. Det fungerede fordi vi fik lidt alenetid, men stadig sad tæt nok på gæsterne til at vi kunne snakke med dem uden problemer. At vi ikke var flere end vi var. Faktisk synes jeg næsten at vi, trods et par sidste øjebliks aflysninger, var flere end jeg føler jeg havde tid til at snakke med. Min ekskæreste som fotograf. Jeg slappede helt af med ham som fotograf. Han er ikke prof., men han er god nok til mig, og jeg følte mig tryg ved at det ikke var en fremmed som tog billeder. Min kollega som lavede mad til os leverede bare SÅ lækker mad! Og han var rolig og afslappet og formåede at få lidt ro på mig bare ved at være der, med sit rolige væsen. Turen i cykeltaxa fra rådhuset og ud til vores bopæl var helt perfekt. Den time bare mig, min mand og vores ven som chauffør, det var lige det jeg havde brug for. Det fungerede også rigtig fint at blive gift på rådhuset selvom programmet var forsinket, så klokken var nok i hvert fald kvart over 11 inden vi kom til. Det med tiden stressede min mor en del, men da vi så kom ind var stemningen dejligt afslappet og nede på jorden. Buffet som hovedret fungerede fantastisk, for det gjorde at man kom til at snakke med nogle af dem som ikke lige sad i nærheden, og det gav lidt at snakke om, og der var større sandsynlighed for at der var noget mad alle kunne lide. De elektriske LED fyrfadslys fungerede SÅ godt! Vi fik sat dem fast i nogle små rispapirslamper jeg har overtaget efter Rikke Rapand, og hængt dem op over bordene, så der var "levende" lys i svævende rispapirslamper, det var super cool! Og med den mængde papirpynt vi havde var det super at der ikke var rigtige fyrfadslys. Der er sikkert flere ting, men det er lige hvad jeg kan komme i tanke om lige nu.
 4. Ærgerligt med maden, men hvor lyder I til at have haft en fantastisk fest! Dejligt at komme hjem fra bryllupsrejse til resten af beretningen! Vores fest sluttede også relativt tidligt (kl. 1-2 stykker mener jeg?!), et udtryk for at der ikke rigtig er nogen festaber i vores vennekreds mere, for dem der før var festaber er nu småbørnsfamilier, og selvom børnene ikke var med, så holder forældrene ikke så længe, når det efterhånden er halve og hele år siden de har sovet en hel nat.
 5. Jeg er bare SÅ klar!!! MEEEEEEEREEEEEE!!!!
 6. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeereeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 7. Jeg kunne godt finde på at købe et i mint til min 30 års fødselsdag i august.
 8. Jeg gav ca. 500 for mit skørt fra lepetittom. Det var lige omkring min smertegrænse. Men jeg ELSKER idéen. Jeg kan bedst lide tylskørter i tealength eller knælange og gerne med en lille smule strut og fylde. De hellange er jeg slet ikke til. Havde jeg ikke fundet kaninkjolen havde jeg købt et tylskørt og en bluse og var blevet gift i det. Nu tænker jeg, at jeg måske godt kunne tænke mig et i mintfarvet, og matche det med en top fra Saint Tropez i grå med glimmer i, en kort læderjakke og mine brudesko fra Lola Ramona. Dét er da et lækkert look!
 9. Alt efter længden af dem ville jeg nok beregne 1/3 til 1/2 flute pr person.
 10. Personligt haaaaader jeg godt nok hindbærsnitter, men jeg synes stadig idéen er SÅ fed!
 11. Så har jeg en lille prøvekage af denne type bund i ovnen. Jeg erstattede kaffen med rismælk, da jeg aldrig har kaffe i huset. Smagte lige lidt på dejen Den er for lækker altså!!!! Jeg smider en lakridsmousse i lavet af kokosfløde (det kalder jeg det der samler sig foroven når man afkøler økologisk kokosmælk), flormelis og lakridspulver. Jeg tror det bliver fantastisk.
 12. Jo... drama er der såmænd nok af. Jeg er blevet totalt stemt ned da det kom til bryllup. Jeg ville bare have været på rådhuset med to vidner. Min forlovede så ud som om jeg kom fra en fremmed planet, og min svigermor brugte en del dag på at køre på mig med hvor meget jeg ville fortryde ikke at holde noget. Det tager hun med meget stor sandsynlighed fejl med, men så kunne man jo altid have holdt noget senere i livet. Og alle jeg snakkede om det med holder med min forlovede og svigermor, for de vil jo alle gerne med. Kun ganske få forstår hvordan jeg har det. Resten synes jeg skal tage mig sammen og glæde mig til festen. Så nu holder vi en fest på trods af at jeg jævnligt får små sammenbrud ved tanken om at skulle være i centrum en hel dag. Stresssymptomer. Melankoli. Men ja, jeg er nedstemt. Ved os er alle inviteret til det hele. Nogle enkelte springer vielsen over. Vi bliver max 30 i alt. Jeg ville have foretrukket at vi kun var os to og vidnerne. Sådan skulle det ikke være. Jeg forstår ikke hvorfor ens familier (og venner) mener de har ret til at bestemme hvad man skal/ikke skal og bør/ikke bør. De er inviteret som gæster til fest, de er ikke inviteret med i festudvalget...
 13. Daisy Nielsen Reedtz vil også gerne inviteres
 14. Jeg er helt sikker. Men det er alligevel lige 13.000 jeg sender oversøs, ingen retur! Jøsses! Ja det er alligevel en del! Jeg tænkte at vi nok ikke var ret meget over 5.000 når den nu er sat 20.000 ned...
 15. Vi tager til Tokyo, Japan. Faktisk har vi planlagt rejsen før festen. Og lagt festen efter hvornår vi ville af sted, da Thomas mener at når det er en bryllupsrejse så skal man af sted umiddelbart efter brylluppet. Så vi rejser om mandagen. Vi har snakket om at tage til Tokyo i en del år efterhånden, så da vi først kunne se at vi snart havde råd fik vi idéen om at gøre det til bryllupsrejsen, så sådan blev det. Vi glæder os afsindigt. Jeg har aldrig været der før, Thomas har været der en gang før.