mamabride

Medlem
 • Content count

  78
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About mamabride

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 11/25/1988

Profile Information

 • Vielses dato
  15.02.2014
 • Type vielse
  kirke med barnedåb
 • Køn
  Kvinde
 1. Tak.. der skal helt sikkert laves bordkort..
 2. Min mand og jeg blev gift i januar samtidig med at vores datter blev døbt men det var kun det Aller nærmeste familie der var med da vi havde haft en hård fødsel og tiden derefter. Men nu her først i juli holder vi en stor bryllupsfest for resten af familien, venner og naboerne og vi har rundet de 70 gæster. Vi skal grille og ville egentlig ikke have bordkort men nu er jeg blevet i tvivl for jeg vil så nødig have at folk bliver skildt ad pga at der kommer huller indimellem fordi folk ikke tager hensyn.. Hvad ville I gør..?
 3. Hej piger jeg har nu endelig fået bestilt min kjole men der mangler sådan et fint bælte da det er en almindelig hvid kjole og den er meget enkelt og et bælte vil gøre underværker. Men men men pengene herhjemme er små så derfor tænkte jeg at en af jer måske havde sådan et bælte i gerne ville sælge til billige penge eller måske endda låne det ud til min store dag. Farven har ikke den store betydning men en lyserød/ rosa ville være helt perfekt da vores datter skal døbes samme dag.. På forhånd tak..
 4. Hej piger, min kæreste og mig skal giftes nu her den 19 januar, sammedag som vores datter skal døbes. Men jeg ved simpelthen ikke jeg skal forvente en æresport..? Vi skal være 33, og det er kun familie og naboer der skal med også holder vi en fest for venner og bekendte til sommer. Jeg kan bare ikke blive enig med mig selv om jeg skal bage en portion boller og lidt kage.. Hvad ville I gøre...?
 5. Datteren.. Hvor har du købt din kjole, den er meget elegant og ligner en slags kjole jeg leder efter..
 6. Datteren.. Hvor har du købt din kjole, den er meget elegant og ligner en slags kjole jeg leder efter..
 7. Ja det må jeg lige prøve.. :-)
 8. Ki Schou. Det har jeg også tænkt rigtig meget på at det skulle være sådan en.. Men det afhænger af at jeg kan få den solgt... Men lilly model 2007 i str 46- 50 den er med snøre. Som er belagt med sten og er meget smuk som jeg gav 800 for m skørt hvis jeg bare kan få de 800 kr ind igen er jeg glad, så den burde da være til at sælge..
 9. Her er det min kommende mand der fører mig op..
 10. Hej piger.. Jeg købte en kjole i sommers, en brugt kjole og det er en rigtig smuk kjole, men jeg er nået frem til at denne kjole bare ikke lige er den kjole som jeg gerne vil have.. Og nu står jeg så og skal vælge imellem at prøve at få den nuværende kjole solgt så jeg har råd til at købe en ny kjole som jeg gerne vil have. Og ellers bare bruge den kjole jeg har, vi holder barnedåb og bryllup samme dag men det er barnedåben der er fylder, så jeg har det ikke godt med at skal i det helt store skrud men drømmer om en kort kjole som er helt enkelt og ja ikke engang en brudekjole men dog en hvid kjole. Åhhr har da vist ttaget min beslutning...
 11. Hej alle brides 2 be. Jeg skal giftes midt i februar, og jeg havde ellers bestemt mig for at lave alt selv men jeg er nybagt mor på daværende tidspunkt for jeg skal føde nu her i oktober.. Så nu er jeg kommet frem til at vi er nødt til at have maden udefra, der er dog et lille problem vi har et meget lille budget dvs 5000 til mad og drikke jeg skal bruge 1 hovedret dessert laver jeg stadig selv da det er meget nemt.. Og vi skal ikke have bryllupskage da hverken mig, eller min kæreste bryder os om sådan noget snask kage så det bliver nogle helt almindelige skære kager.. Så er der nogen der kender firmaer der har en lav kuvertpris og laver go mad..?
 12. Jeg har egentlig min far men h2b og mig har snart 2 børn sammen og har boet sammen i godt 5 år når vi bliver gift og vi holder barnedåb samme dag så vi har besluttet os for at følges ad op gulvet..
 13. Jeg ved bare at ris er meget farlige for os mennesker hvis vi spiser dem rå, det er ligesom med bønner hvis man spiser dem ro.. Det er ihvertfal giftigt for os også har jeg ikke lyst til at de kære små fugle skal lide af mave onde pga riskast..
 14. Tak for din professionelle mening.. :-) Den er Ivory så det skal ihvertfal prøves også nå vi se om det giver noget resultat..
 15. Tak for din professionelle mening.. :-) Den er Ivory så det skal ihvertfal prøves også nå vi se om det giver noget resultat..