Fru Svendsen

Medlem
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Fru Svendsen

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  14.12.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Jeg bruger mine til "trædepuderne" i sandaler - det funker perfekt! og kan ikke ses
 2. Den 14. februar er det 14 måneder siden vi blev gift (får man så en gave???) Vi taler stadig om hvor dejlig dagen var og hvor glade vi var for at holde vores store dag uden "rigtig" fest, men med reception og lille middag. Vores "dos": Selve vielsen fandt sted kl 16, det var meget stemningsfuldt at ankomme til kirken i tusmørket og se alle lysene. Bryllupskage og brudevals til receptionen. I stedet for favourboxe fik alle gæsterne en hjerteformet magnet med bryllupsdatoen og vores initialer - et hit. Jeg overraskede min mand med sangkor i kirken. Det var SÅ godt. Vi havde fravalgt traditionel bryllupsfest, og havde bare inviteret den allernærmeste familie til middag bagefter, det var hyggeligt og rigtig rart. Brunch dagen efter for gæster der kom langvejs fra, vores nærmeste venner og tætte familie, det var en god måde at runde bryllupet af på Vi pakkede gaver op dagen efter i ro og mag hjemme hos os selv Ting jeg bagefter har savnet: Mere opstillede billeder, vi havde ikke fotograf og det mangler jeg som sådan ikke, men jeg ville ønske jeg havde de traditionelle billeder med familie og venner. Vi skulle have inviteret mange flere til receptionen, vi havde inviteret ca 70 og de kom stort set alle sammen, men der var både kage, sandwich og drikkevarer i overskud, så vi havde ikke behøvet bekymre os om der nu var nok til 5 eller 10 mere. Og det jeg stadig får gådehud over: Den fyldte kirke, jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at der ville være SÅ mange mennesker Min bror der sørgede for transport - i en Packard fra 1920, var det lige fint?! Min brudebuket - og den matchende pynt i kirken Brudepigen - min mands datter som på det tidspunkt var 14 - hun var bare så fin og smuk i sin blondekjole Sangkoret der sang "Du er" - WOW siger jeg bare. Og jeg er stadig vild med min brudekjole i babyfløjl og med lomme foran, for ikke at tale om mine guldstøvletter. Held og lykke til jer heldige asner der stadig har dagen til gode!
 3. Min brudepige fandt selv sin på nettet, hun var godt nok 14, men tænker at de ret tidligt ved hvad de trives i? Så vidt jeg husker var den fra Asos og kostede omkring 300 kr. Den var meget enkel, kort blondekjole i gammelrosa med 3/4 langt ærme, virkelig sød. Har desværre ikke lige et billede af den ved hånden.
 4. Se lige de her sko - ved godt de ikke er i sølv og at trådstarter er blevet gift, men jeg var da nødt til at dele disse "I do" sko. De er fra Irregular Choice, kan ikke huske hvad de koster, men de er for SØDE! Billedet er formentlig enormt - beklager, men kan ikke lige finde ud af at formindske.....
 5. Øv, det var langt væk - altså fra der hvor jeg fik syet min kjole. Jeg gav 3500 for at få syet min kjole i 50`er stil. Den blev designet udfra et billede af en kjole fra en Audrey Hepburn film, og med det som udgangspunkt, blev vi enige om hvordan kjolen skulle være. Håber du finder din drømmekjole - til en fornuftig pris!
 6. Det lyder da som en rigtig god idé i forhold til at holde sønnerne i hånden. En kuglebuket var også med på min "ønskeliste". Tænker den kan ligge i skødet når man skal se i salmebog/kirkehæfte?
 7. Og jeg hentede selv min hos blomsterhandleren sammen med hårpynt og brudepigens buket. Jeg havde udpeget forskellige typer buket og vist blomsterhandleren en stump af kjolestoffet, så det var næsten umuligt for manden at vælge "forkert".
 8. Jeg har glædet mig til at "vise" den til lige præcis dig, så jeg blev rigtig glad for dine fine ord! Håber du finder den perfekte kjole og at du bliver lige så glad for den som jeg er for min.
 9. Her er der et glimt af min babyfløjlsbrudekjole - og min bror der fulgte mig op Og mine fine guldstøvletter. Man kan lige akkurat ane de lange "stilke" på buketten, den var supersmuk! Fra ryggen under brudevalsen
 10. Min mand får en troldekugle-drage fordi mit temperament er en anelse iltert og min elskede engang har sagt: "men du er jo MIN drage" da jeg undskyldte min drageagtige opførsel.
 11. Du kan tro jeg nok skal vise den frem når jeg får den hjem - tror slet ikke jeg kan lade være. Jeg får den syet hos Syposen i Allerød af indehaveren Malene, hun er både dygtig, kreativ og rigtig sød.
 12. Det er så sjovt at kikke og meget svært at bestemme sig! Jeg har valgt at få min brudekjole syet; jeg gik ud fra et billede af Audrey Hepburn og med nogle justeringer er der kommet en rigtig fin og anderledes kjole ud af det. Den er syet i svagt rosa babyfløjl, sådan lidt 50`er agtig - og der er lommer i den! Fedest..... Jeg skal giftes i december, så det giver mening med fløjl og lommer. Prisen er 4900 inkl skørt og vielsesdatoen broderet på undersiden af kraven. Jeg havde ikke tænkt så meget over prisen inden, men vidste at den aldrig ville komme op i 10000 kr klassen. Jeg henter den om 14 dage og glæder mig helt vildt til at få den hjem. Spændende at høre hvad du vælger?
 13. Jeg kan ikke finde ud af taske, så det bliver min brudepige der kommer til at slæbe Men jeg har så købt præcis den taske hun har ønsket sig, en lille hvid sag fra Lisbeth Dahl - tror faktisk det er deres bryllupskollektion. Har desværre ikke noget billede.....
 14. Hvor er du SMUK! Og det er ikke kun på grund af kjolen.......
 15. Det her er sjovt ! 3 totalt ligegyldige ting: jeg har ikke haft fjernsyn de sidste 6 år jeg går i biffen ca en gang om ugen jeg er totalt dårlig til at huske fødselsdage - stakkels mine veninder (måske ikke så ligegyldigt)