linemortensen

Medlem
  • Antal besvarelser

    7
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

1 Neutral

About linemortensen

  • Status
    Ny bruger
  • Fødselsdag

Profile Information

  • Vielses dato
    20.09.2014
  • Type vielse
    Kirkebryllup
  • Køn
    Kvinde
  • Lokation
    Fredericia/Børkop
  1. Tak Signemin! Hvilken farve har du valgt? Man kan ikke få en nuance der bare hedder hvid, så vakler mellem natur og islå (min kjole er ivory)
  2. Har forelsket mig i en cardigan, som jeg synes er enkel og passer lige til kjolen. Problemet er bare at jeg ikke ved hvor jeg finder den Jeg håber nogle af jer har en idé til hvor jeg kan finde en lignende, alternativt en strikkeopskrift (helst på dansk). Jeg ved at WeddingKnitter har en annonce på Etsy med samme billede, men jeg synes bare ikke at dem, hun laver ligner helt godt nok i forhold til prisen. Håber nogen kan hjælpe!!
  3. Er der nogen der kender til nogle der laver hår og makeup enten i Fredericia/Vejle eller Odense området? Jeg bor i Odense, men skal giftes og gøre mig klar i Fredericia og det kunne være en fordel, hvis personen kan komme hjem til mig på dagen. Forslag modtages med kyshånd!
  4. Åh, lyder ikke fedt!! Min fætter holdt bryllup forrig weekend i Klitstuen i Blokhus (ved godt det er et stykke fra Hjørring...), MEN det var SÅ lækkert; fantastiske omgivelser, masser af plads med fint køkken - de havde også catering. Vi var ca 65 gæster og det var rigtig fint; der er et fint, stort rum hvor vi fik kaffe mens der blev stillet op i "festlokalet" og der var masser af plads til dans bagefter. Desuden er der lækker gårdhave og mulighed for overnatning til en del mennesker. Prisen kender jeg ikke, men her er et link: http://www.kolonierne.dk/node/65 Håber meget det løser sig for jer!! KH Line
  5. Det lyder som om du er på jagt efter præcis det samme som jeg var - endte dog i en anden boldgade da jeg forelskede mig i en stropløs i ballgown-stil. Men stadig med blonder og ikke noget glimmer-hurlumhej! Anyway, fandt nogle virkelig flotte og enkle fra Sincerity (især 3785 og 3778 synes jeg er flotte). Ellers vil jeg klart anbefale Panayotis i Vejle; de fangede med det samme hvad jeg var ude efter og de har virkelig nogle fine blondekjoler, MED stropper. Skal lige sige at jeg ikke var vildt begejstret da jeg kiggede på deres hjemmeside, men de har virkelig et stort udvalg og rigtig god service - og kom da også derfra med drømmekjolen Håber det kunne bruges til noget - held og lykke med jagten!