Dorthegerdes

Medlem
 • Content count

  54
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Dorthegerdes last won the day on September 24 2013

Dorthegerdes had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Dorthegerdes

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 01/13/1977

Profile Information

 • Vielses dato
  30.08.2014
 • Type vielse
  kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Strandkirken i Marielyst
 1. hejsa Vi har lige holdt bryllup i Marielyst og blev viet i Strandkirken. Vi holdt festen i telt i haven ved vores sommerhus dernede, men overnattede på hotel Nørrevang og holdt brunch for alle gæster næste dag. Alle vores gæster overnattede også på hotellet. Jeg kan kun anbefale stedet, personalet og atmosfæren på stedet. Ring og tal med Dennis, Mette eller direktøren Kasper.....de er så fantastiske :-)
 2. Jeg har lige købt i Panduro hobby...de har mange farver til ikke ret mange penge.
 3. Er det rigtigt? har lige købt min kjole hos Nicolai....må vist derind igen. Tak for tippet
 4. Har du ikke et billede hvor man kan se begge dele i dit hår? Jeg skal nemlig også både have slør og Miss Lena hårsmykke (Miriam) på, men er blevet i tvivl om det bliver for meget. :-) Så mangler ideer.... Jo gerne. Jeg havde sat det på den ene side, så selvom det var stort, så var der faktisk også mange vinkler, hvor man ikke så det, så jeg er glad for, jeg også havde slør på...For ikke at billedespamme, så finder jeg lige dem, hvor man kan se hårsmykket bedst. Sanne synger mindre.JPG Og så et hvor det er hel figur, hvor smykket ikke er dominerende. kirke.JPG Lige et hvor man rigtig kan se smykket med slør tæt på. Det er taget på hotelværelset, så jeg er ikke kommet i kjolen endnu. hairpiece1.JPG og et taget i skoven hairpiece2.JPG Nå, glem det der med "for ikke at billedespamme" Hold nu op hvor er du smuk og nu er jeg top inspireret!!! Hvor er dit slør fra, er vild med blonden som er smuk og stadig diskret :-) Lige min stil :-) Tak! :a1221: Sløret er fra Kennedys i Sabro. hmm...der er lidt langt fra nordsjælland til Sabro :-) Jeg må finde noget andetsteds der ligner....
 5. Har du ikke et billede hvor man kan se begge dele i dit hår? Jeg skal nemlig også både have slør og Miss Lena hårsmykke (Miriam) på, men er blevet i tvivl om det bliver for meget. :-) Så mangler ideer.... Jo gerne. Jeg havde sat det på den ene side, så selvom det var stort, så var der faktisk også mange vinkler, hvor man ikke så det, så jeg er glad for, jeg også havde slør på...For ikke at billedespamme, så finder jeg lige dem, hvor man kan se hårsmykket bedst. Sanne synger mindre.JPG Og så et hvor det er hel figur, hvor smykket ikke er dominerende. kirke.JPG Lige et hvor man rigtig kan se smykket med slør tæt på. Det er taget på hotelværelset, så jeg er ikke kommet i kjolen endnu. hairpiece1.JPG og et taget i skoven hairpiece2.JPG Nå, glem det der med "for ikke at billedespamme" Hold nu op hvor er du smuk og nu er jeg top inspireret!!! Hvor er dit slør fra, er vild med blonden som er smuk og stadig diskret :-) Lige min stil :-)
 6. Har du ikke et billede hvor man kan se begge dele i dit hår? Jeg skal nemlig også både have slør og Miss Lena hårsmykke (Miriam) på, men er blevet i tvivl om det bliver for meget. :-) Så mangler ideer....
 7. Det gør farmor og farfar....og det er også i deres hus de bliver passet :-)
 8. Vi får min søsters veninde (24 år) til at passe vores to på 2 og fem år. de skal passes fra kl. 18 til næste morgen, og de puttes 19.30 og vågner ca. kl. 06.00. Vi betaler hende 1500 kr.
 9. Er også vild med dit design til kirkehæfterne.....er jeg så heldig at du også vil sende den til min mail? Post@dorthegerdes.dk :-)
 10. Jeg køber det altid her: http://www.bagetid.dk/search?orderby=position&orderway=desc&search_query=hvid+fondant&submit_search=+ Det er let og lige til!
 11. Hmm...hvordan ser en klippet kant ud? :-) Måske med et smalt satinbånd i stedet for blonden?
 12. Super, gerne i ivory! Det vil jeg gerne bestille....
 13. Hej Lena, kan du skaffe et slør som dem med blonder på billedet, bare med en helt enkelt kant (ikke blonder)? gerne dobbelt og den længde som på billederne.....Min kjole er i blonde, så tænker det bliver for meget med blondeslør også! Kh. Dorthe
 14. Prøv Caza Lezar eller Nicolai brudekjoler, der har den mange som passer til din beskrivelse... Var der selv i går og i forgårs :-)