Kimsebimse

Medlem
 • Content count

  612
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Kimsebimse last won the day on September 26 2015

Kimsebimse had the most liked content!

Community Reputation

21 Excellent

About Kimsebimse

 • Rank
  SUPER ÆRES MEDLEM
 • Birthday 02/16/1991

Profile Information

 • Vielses dato
  23.08.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Andst

Recent Profile Visitors

2,236 profile views
 1. Har du stadig dine bordnumre og er du interesset i at sælge dem? eller vil du fortælle mig, hvor du har købt dem? Ja, jeg har dem stadig. Kunne måske godt være interesseret i at sælge dem. De er købt på etsy.
 2. Hvor er det bare dejligt at høre at folk stadig bliver inspireret af min tråd
 3. Papiret et købt på cchobby :-) Det er faktisk sådan nogen pap-kasser, som er beregnet til du ved sådan nogen gave-kurve. Købt billigt i kvickly og sat stof udenover.
 4. De er solgt :-) desværre. har stadig en masse fra bryllupet liggende jeg skal ha sat til salg. Der er da ikke træskiver på bordene - er der? :-) Havde en kammerat, som lige havde fældet et træ - og wupti, så skar vi bare af den :-) de er fra ebay. husker ikke sælger. Tak :-) Jeg har faktisk stort set det hele fra bryllupet endnu, havde bare ikke fået taget mig sammen til at få det lagt herind. må jeg hellere få gjort.
 5. Hvor er det dejligt og høre i forsat bliver inspireret af min tråd .. jeg lader den stå.
 6. Åh, du er så sød Tænker tit på dig, og må da indrømme jeg ind imellem er inde og lure lidt hvordan det står til ved dig. Jeg så lige, jeg slet ikke har fået vist jeg billeder af borddækningen? årh det er dejligt at hører søde .... så må du hellere få dem vist søde du var hurtigere end mig .... hvor er jeres borde fine Alt planlægning og al tiden var det hele værd. Hold nu kæft, hvor det hele bare matchede Det så skøn en dag sidde og tænke tilbage på. ville ønske jeg kunne gen-opleve det hele
 7. Lidt af borddækningen. Jeg har ikke været meget aktiv herinde siden bryllupet, men er inde og lure ind i mellem. Jeg opdagede lige, jeg havde snydt jer op billeder af borddækningen?
 8. Åh, du er så sød Tænker tit på dig, og må da indrømme jeg ind imellem er inde og lure lidt hvordan det står til ved dig. Jeg så lige, jeg slet ikke har fået vist jeg billeder af borddækningen?
 9. Overvejer sletning af tråd? ... er der nogen der stadig får gavn af den?
 10. Tak! Jeg lavede 7 forskellige sider som så "gik igen" :-) .. Hvilke spørgsmål? Der var lidt forskelligt, dit bedste minde fra idag, et råd til brudeparret osv osv ..
 11. Total lækker fritz du bliver så smuk..
 12. Hallo en lækker beretning du har fået lavet søde Hvor er det skønt at kunne følge med ned i mindste detalje - føler jo næsten jeg var der Er der plads til en ekstra til new york?
 13. Tak for alle jeres rosende ord - det betyder ufatteligt for mig.
 14. Tak for din opmærksomhed :-) Men hvis jeg sletter linket fra siden (BK), kan videoen kun ses af jer så fremt i har gemt linket
 15. Talerne. Beretningen af talerne kræver lidt ord - her kan ikke nøjes med billeder. Hold nu fast, hvor var der mange rørende og gode indsalg. Vi blev beriget med tale fra selvfølgelig toastmaster, min far, forlover, c's mor, min stedfar, c' ven, to af mine veninder + en sang fra min familie og en fra vores hund (som svigerfamilien havde lavet). Derudover holdte C tale for mig, og jeg holdte for ham. Jeg var fuldstændigt lamslået over alle de smukke taler! Vores toastmaser (min ældste storebror) gjorde det så fantastisk - han styrede aften så godt! Bemærk lige hvilken farve hans papir har? Jep, den er god nok - peach farvet. Han er så sej! Min far, havde lavet et indslag med der kom en sanger og sang før og efter hans tale. Åh, det var så smukt! Min far var SÅ nervøs lige inden han skulle holde tale. Han væltede endda et stort glas hvidvin ned over mig. Men han havde ingen grund til bekymring - han er sgu den fødte taler. C's mor er meget syg af lunge kræft - og én periode tvivlede vi på om hun ville nå med til bryllupet. Men vilje stærk - det er hun fanme, Hun var med hele dagen pånær receptionen. Hun holdte den smukkeste tale, og C måtte kapitulere. C's tale til mig, var så fantastisk smuk - en god blanding af humor og seriøsitet. Han afsluttede talen, men de to første sætninger i John Legend - All of me, hvorefter musikerne forsætte med at synge sangen. Hvor gjorde han det bare godt! Jeg var total solgt! hmm. lidt om min tale / indsalg. Jeg er sgu ikke den store taler, så den var ikke forfærdelige lang - jeg fik sagt de ting jeg gerne ville og med lidt humoristiske indvendinger. Og er så glad for jeg gjorde det - trods jeg var meget nervøs. Jeg afsluttede min tale med at fortælle, at C er elsket af rigtig mange - og det måtte han aldrig glemme. Og at jeg derfor havde lavet en video jeg gerne ville vise ham. Set i lyset af hans mors sygdom, er jeg rigtig glad for den blev lavet - og så glad for hans mor ville være med. Det var meget svært at spørge hende om det, fordi vi begge vidste jo godt årsagen til videoen. C blev så rørt over videoen. Det er sjældent han kommer til tåre - men det gjorde han. Han var SÅ taknemlig. Hvor var det dejligt at det betød så meget for ham. Sangen som kører i baggrunden er selvfølgelig John Legend - All of me .. I vidoen deltog hans 4 gode kammerater + koner og børn, hans mor, mormor, stedfar og mine forældre og 2 af mine brødre. OG selvfølgelig mig . To af mine brødre havde sørget for projekter, lyd, lærred osv bare spillede. Det var så godt planlagt. Ja, nu er i selvfølgelig hammer nysgerrige efter den video. Så derfor har jeg lavet ét link til youtube som kun virker hvis man har linket - den ligger altså ikke offenligt tilgængelige.