enkenoguniformen

SUPERBRUGERE
 • Content count

  1,634
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  53

enkenoguniformen last won the day on July 23 2019

enkenoguniformen had the most liked content!

Community Reputation

100 Excellent

3 Followers

About enkenoguniformen

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday August 26

Kontakt

 • Hjemmeside
  www.stineogkim180818.123hjemmeside.dk

Profile Information

 • Vielses dato
  18.08.2018
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Sct. Nikolai Kirke, Middelfart
 • Interesse
  www.wendelsworld.blog

Recent Profile Visitors

3,477 profile views
 1. Stort tillykke med bomuldsbrylluppet til jer begge. Kim og jeg ser frem til vores første bryllupsdag her i august. Det er godt nok gået hurtigt!!! Knus, Stine.
 2. Lindholm Herregård ved Marstrup (Haderslev) er en mulighed.
 3. Skovgården ved Vejlbyskov i Middelfart kunne være et bud
 4. Vi holdt vores bryllup på Skovgården i Vejlbyskov ved Middelfart- der er MASSER af udenomsarealer, og gode overnatningsmuligheder- og prisen for en hel weekend er ok.
 5. De er blevet virkeligt flotte- sikken et stort arbejde! Flot!
 6. Hello Elly. Where in Denmark do you consider to get married? I would contact the Danish Embassy about the paperwork- over the last couple of years, it's gotten more difficult to get married in Denmark, if you weren't born here. Best of Luck. :-)
 7. Chok! Vores bryllupsfotograf stopper. Jeg har lige læst på vores bryllupsfotografs Facebookside, at han pr.31/12 I år stopper som bryllupsfotograf. Ejjhjh hvor er det bare ærgerligt for andre brudepar, synes Jeg! Vi er bare SÅ glade for vores billeder. Synd det ikke kommer andre til gode.
 8. Tusind tak :-)
 9. Alternativt mohawk-flet, så få du noget fra begge verdener...
 10. Uh det er svært, men jeg tror jeg ville lade håret falde glat foran- fordi der sker så meget på smykket, og så måske satse på noget flet nedad bagtil?
 11. 18.09.18- Gift i en måned. Wooow mand, tiden flyver afsted. Synes næsten det var sidste weekend vi stod i kirken og gav hinanden vores ja- og nu er der bare gået en måned. Det er vildt. Vi havde håbet at kunne fejre dagen med at se vores bryllupsvideo, men PostNord- (eller skal vi bare kalde dem PostSkod?) har selvfølgelig ikke leveret til tiden, selvom fotografen var sikker på at den ville være her idag. Æv ÆV Æv æv Æv!!! Nå, men så må vi jo finde på noget andet.
 12. Velbekomme- jeg er sikker på, at det bliver SÅ flot og gennemført det hele!
 13. Jeg sælger min smukke, one-of-a-kind Pronovias Katara, som er købt i Askepot og Valentino i Tønder i december 2017. Kjolen er en 2018-model med sweetheart-udskæring, corsage med snøreryg og en stor underdel i tyl med overliggende blonde. Kjolen er pyntet med spredte perler, og har fået indsyet er lag champagnefarvet organza, så den er helt sin egen. Oprindeligt er kjolen cremefarvet, men organzaen får de meget smukke blonder til at syne meget tydeligere. Kjolen er en str.46, jeg er selv en str 44- havde et stort vægttab efter købet, så kjolen passer flere størrelser pga. Snørelukningen. Kjolen er med ekstra længde (ca. 3 cm)- jeg er 175 og havde 10 cm hæle på. Kjolen er naturligvis renset og befinder sig i et røgfrit hjem uden dyr. Kjolen har kostet i alt 16.800 inkl. Tilretning og rens- jeg sælger den til 9.000 inkl. Underskørt og bolero i blonde. Kontakt mig i pm. Kan prøves i Christiansfeld- sendes IKKE!
 14. Jeg er SÅ ikke kommet videre endnu. Jeg har bare så skidetravlt på arbejde. Suk. Jeg synes faktisk stadig jeg er træt ovenpå det hele, men vi har også bare været igang lige siden. På tirsdag forventer vi ankomst af vores bryllupsvideo- den glæder vi os SÅ meget til at se.
 15. Mht. Pynten: Jeg tror det er helt naturligt at nå til et punkt, hvor man bare FULDSTÆNDIG mister overblikket. Der gjorde jeg i hvert fald- og så var det a4 jeg begyndte at lave lister over hvad jeg havde, hvad jeg manglede og hvor det skulle være. Det var en KÆMPE hjælp senere. Måske kan det også hjælpe dig?