tReaX

Medlem
 • Content count

  2,494
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tReaX

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday 01/08/1983

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  07.03.2009
 • Type vielse
  Svensk kirke, men dansk mad
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Flygtet til Sverige
 1. Stort tilllykke, hvor ser I dejlige og glade ud
 2. Min mand holdte ikke tale for mig, han havde ellers gået og tænkt over den op til brylluppet, men da han natten op til brylluppet havde sovet for uroligt, fordi han var nervøs for talen, så valgte vi i fællesskab at han ikke skulle holde tale. Jeg er utrolig glad for den beslutning, jeg kunne også tydeligt mærke på ham i kirken at han var meget nervøs, fordi vi selv skulle sige løfterne til hinanden og ikke bare sige ja, men efter han havde sagt løftet faldt der en ro over ham og han derfra kunne nyde resten af dagen. Jeg synes ikke manden skal tvinges til at holde tale, hvis han ikke har det godt med det.
 3. Vi har kun hinandens navne, ingen datoer - vi ville ikke undvære vores ringe i anden omgang for at få skrevet dato i...
 4. Kunne forestille mig at Guldsmedeværkstedet i Sorø også kunne klare det hurtigere. Guldsmedeværkstedet Absalonsgade 8, 4180 Sorø Tlf: 57 82 12 19
 5. Jeg lavede vores egen bryllupskage og dækkede den med marcipan, ved ikke om jeg synes den var kedelig, det afhænger jo af hvad pynt der ellers kommer på. Jeg har ingen erfaring med glasurspray, men I kunne jo også vælge at indfarve hele marcipanen, så er den i hvert fald ikke marcipanfarvet. Men det er også muligt at købe hvid marcipan.
 6. Faldt lige over den her artikel på eb Bryllup kan forsikres imod kolde fødder Ved nu ikke om det var noget vi ville have gjort brug af, men så fancy og fint var vores bryllup ikke.
 7. De kager du viser på linket er jeg næsten sikker på er smurt op med smørcreme, men efterfølgende overtrukket med fondant eller sugarpaste. Der findes en del engelske sider der sælger kageudstyr inkl. blomster, lige pt kan jeg kun huske links på de butikker jeg ikke ønsker at benytte igen.
 8. Vi købte vores ringe fra den tyske ebay, og er rigtig godt tilfredse Dog er vores ringe i tungsten med en guld legering, og de føles ægte nok. Det eneste lille issue vi havde, var at de ikke tog imod paypal.
 9. Det lyder som Lus's buket, hun bar den op af armen. Du kan se det i hendes beretningstråd.
 10. Vi er så gået under vores budget, men det skyldtes nok at vi fik en del afbud. Mener vi regnede med omkring 50.000 kr, men endte i nærheden af de 35.000 kr inkl. morgengaver. Vi var 38 til festen og ca. 50 til reception.
 11. Lyder som en rigtig hyggelig PA, tror faktisk jeg så jer ude ved klatrevæggen, men I sad vist alle og dovnede den ;)
 12. Til det fremhævede - what? Jeg synes I skal tage afsted, så længe WHO ikke udsteder nogle advarsler så ville jeg ikke bekymre mig. Med mindre I har et svækket imunforsvar.
 13. Rigtig fin gæstebog Det vil give en bedre helhed at bagsiden også beklædes, men på den anden side så bliver den også mere følsom over for pletter. Men jeg vil nok stemme for at bagsiden beklædes.
 14. Jeg kan godt forsøge at give dem et kald, men det bliver først i morgen, for jeg er sent hjemme i dag.
 15. Vi skrev navnene med undtagelse af Brud og Gom.