tReaX

Medlem
 • Content count

  2,494
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tReaX

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday 01/08/1983

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  07.03.2009
 • Type vielse
  Svensk kirke, men dansk mad
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Flygtet til Sverige
 1. Hej smukke, Hvis det glipper fuldstændigt med fotograf så kan jeg godt knipse nogle billeder af jer. Havde lige håbet på der var nye billeder af dig i kjolen. Håber du får styr på det hele og ikke får stresset dig selv for meget. Knus
 2. Juhuuu, dejligt med billeder fra dig Håber der kommer en beretning senere
 3. Stort tilllykke, hvor ser I dejlige og glade ud
 4. Rigtig stort tillykke med den lille i maven Sad virkelig og håbede da jeg så din overskrift, og der bredte sig en varme indeni mig da jeg læste det Håber det hele går som planlagt og I om ikke særlig mange måneder står med et perfekt barn i jeres arme.
 5. Et forsinket, men MEGET stort tillykke med i lørdags Hold op hvor var du smuk. Håber I havde en fantastisk dag Glæder mig til at læse og se mere.
 6. Min mand holdte ikke tale for mig, han havde ellers gået og tænkt over den op til brylluppet, men da han natten op til brylluppet havde sovet for uroligt, fordi han var nervøs for talen, så valgte vi i fællesskab at han ikke skulle holde tale. Jeg er utrolig glad for den beslutning, jeg kunne også tydeligt mærke på ham i kirken at han var meget nervøs, fordi vi selv skulle sige løfterne til hinanden og ikke bare sige ja, men efter han havde sagt løftet faldt der en ro over ham og han derfra kunne nyde resten af dagen. Jeg synes ikke manden skal tvinges til at holde tale, hvis han ikke har det godt med det.
 7. Vi har kun hinandens navne, ingen datoer - vi ville ikke undvære vores ringe i anden omgang for at få skrevet dato i...
 8. Kunne forestille mig at Guldsmedeværkstedet i Sorø også kunne klare det hurtigere. Guldsmedeværkstedet Absalonsgade 8, 4180 Sorø Tlf: 57 82 12 19
 9. Jeg lavede vores egen bryllupskage og dækkede den med marcipan, ved ikke om jeg synes den var kedelig, det afhænger jo af hvad pynt der ellers kommer på. Jeg har ingen erfaring med glasurspray, men I kunne jo også vælge at indfarve hele marcipanen, så er den i hvert fald ikke marcipanfarvet. Men det er også muligt at købe hvid marcipan.
 10. Stort tillykke med i lørdags. Glæder mig til at se flere billeder
 11. Da jeg ikke kommer til at være meget online de næste par dage, vil jeg benytte muligheden nu for at ønske jer en fantastisk dag på lørdag. Jeg glæder mig til at se billeder
 12. Faldt lige over den her artikel på eb Bryllup kan forsikres imod kolde fødder Ved nu ikke om det var noget vi ville have gjort brug af, men så fancy og fint var vores bryllup ikke.
 13. De kager du viser på linket er jeg næsten sikker på er smurt op med smørcreme, men efterfølgende overtrukket med fondant eller sugarpaste. Der findes en del engelske sider der sælger kageudstyr inkl. blomster, lige pt kan jeg kun huske links på de butikker jeg ikke ønsker at benytte igen.
 14. Vi købte vores ringe fra den tyske ebay, og er rigtig godt tilfredse Dog er vores ringe i tungsten med en guld legering, og de føles ægte nok. Det eneste lille issue vi havde, var at de ikke tog imod paypal.
 15. Det lyder som Lus's buket, hun bar den op af armen. Du kan se det i hendes beretningstråd.