agnete79

Medlem
 • Content count

  560
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

agnete79 last won the day on May 12 2015

agnete79 had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

About agnete79

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  09.05.2015
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  København
 1. Stort stort tillykke! Hvor ser det fint ud det hele😀
 2. Vi fik velkomsdrink med snacks, 3 retter tallerken anrettet mad, kaffe med hjemmelavede chokolader, Bailey og Cognac, popcorn i gammeldags popcorn vogn, natmad, fri øl, vin og vand, og 10 timers arrangement. Og så var alt klaret for os med oppyntning og efterfølgende oprydning.
 3. Vi havde et fantastisk bryllup lørdag d. 9. Maj og en stor anbefaling skal lyde til fest stedet, www.boncat.dk. Alt var simpelthen perfekt lige fra den første kontakt og til det sidste farvel. Og alt dette til en samlet kuvertpris på 850 kr. Inkl. alt og oven i købet 2 ekstra timer (dvs 10 timer i alt). Så er man til pæn, men afslappet atmosfære med virkelig lækker mad og masser af mulighed for at sætte sit eget præg på festlighederne, så er Bing og Nørgaard et virkelig godt valg:-)
 4. Ja, det ligger for enden af en villavej og ud til Ålekistevej. De er ret fleksible og man kan f.eks have egne drikkevarer med uden at betale proppenge.
 5. Vi har valgt www.boncat.dk Kan først give feedeback om en uges tid, men indtil videre har de været rigtig søde at arbejde sammen med.
 6. Sættet kan også købes hos www.hobby.dk hvor man sparer fragten hvis man kan afhente selv. Sættet har den fordel, at man kan udnytte papiret bedre, hvis man altså har noget at bruge de mindre cirkler til.
 7. Det er med 2 ringe og jeg skal nok lige få taget billede mv på et tidspunkt. Jeg tror dog ikke det kan sendes (i hvert fald ikke uden det koster en formue) så det kræver en afhentning i Kbh (Amager).
 8. Jeg har et til salg efter d. 9. maj i str. L
 9. Jeg har nu bestilt 3 forskellige farver grønne stempelpuder til den nette pris af 10 kr. pr. styk. I første omgang afskrækkede portoen på 60 kr mig, men jeg skrev til butikken og det kunne sagtens lade sig gøre at sende som brev i stedet:-) Stempelpuderne er bestilt hos Jeans scrap stue i Helsinge.
 10. Det er et glimrende bud, men jeg har læst i en anmeldelse, at den type egner sig dårligt til fingerprint trees fordi den er så lille. Hvert fingeraftryk bliver således flere farver.
 11. Er der nogen der ved, hvor man kan købe stempelpuder i grønne nuancer til en rimelig pris. Jeg har fundet nogen helt ned til 10 kr. stykket, men så kommer der porto på 60 kr. oveni. Net butikker eller fysiske butikker i KBH.
 12. Jeg er helt enig i, at det ser fantastisk ud, men for mig er det som med Sarah Jessica Parker. Hun ser jo helt fantastisk ud og man bliver vildt inspireret af hendes stil. Men når man så står der foran spejlet med en stor fugl i håret eller et pangfarvet skørt, så falder det hele bare lidt til jorden:-) Men jeg synes det er super sejt, at du gør lige præcis det du har lyst til. Det er bare den fordømte økonom i mig, der er negativ;-)
 13. Jeg kan godt se ideen, men det er ikke noget jeg ville købe så det er også lidt svært at sige, hvor prisen bør ligge. I det hele taget er jeg til meget lidt hjælp her:-) At dømme efter den larmende tavshed i denne tråd, er det måske ikke den mest sikre investering...
 14. Jeg har købt i Magasin. De har en virkelig fin model fra Debbenhams til omkring 300 kr.
 15. Vi har lige været til fødselsdag på Kattinge Værk. Det er en lejrskole og absolut ikke prangende, men der er alt hvad du efterspørger og så ligger det helt fantastisk.