LadyMarion

Medlem
 • Content count

  116
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About LadyMarion

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday 09/17/1990

Profile Information

 • Vielses dato
  27.09.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

695 profile views
 1. Jeg gav 1025,- for skrædderarbejde, hvilket stort set kun var oplægning. Ved en rigtig sød og dygtig skrædder: Unikum i Vejle.
 2. Hvor endte du med at være fin Kommer der en beretning? Jeg desværre uvenner med teknikken herinde på Bk. Dvs at jeg har været nødt til at lave mine indlæg i html, og det synes jeg er for belastende, men måske en dag hvor jeg har for meget tid.
 3. Her er min blå buket:
 4. Ha ha, ville i øvrigt også have anbefalet wigwam i Horsens.. Jeg har også været der (dog ikke til bryllup) Men super fed hytte, fordi den er så ny, men der skal man dog sove lidt mange i samme rum... Himmerlandsgården ville kunne rumme mange flere mennesker, men det er jo kun en fordel hvis man skal være rigtigt mange..
 5. Jeg kender til sted jeg holder meget af.. Desværre er deres hjemmeside ikke oppe at køre. Men du kan stadig ringe dertil og finde nummeret gennem Google.. Det hedder Himmerlandsgården. Det ligger uforstyrret og har både en lejr-plads, service bygning ( med toilet og bad), små hytter, Stor samlet hus med spisesal (evt festsal), køkken (industri størrelse) værelser med plads til 4-6 personer pr rum. Stedet er i Jylland ved en by der hedder Hadsund. Det ligger ud til vand og omgivelserne er natur og der ligger sommerhuse lidt derfra.
 6. Jeg har købt et vægur hos Light in the box, som kostede 400 med forsendelse ... plus til gebyr på 250 (runde tal) ret uventet og e med at endte med at blive et ret dyrt ur, som ved lavet af plastik.. Jeg følte mig lidt snydt!
 7. Jeg synes vista print er irriterende fordi prisen ikke er reel, så stiger den hvis det ene og andet, vil du også have den inden en måned ovs. Men jeg har produkter både ved Foto.com og Bilka som var ok, og til rimelige penge.
 8. Jeg har på en messe talt med Nordicphoto som laver nogle virkelig fine bøger.. Men kan få men kunstlæder-, læder-, stof- (m.fl.) eller sågar aluminiumsomslag.. Redigerings programmet tillader billedredigering i meget høj kvalitet.. MEEEEN priser er skyhøje, jeg ville have gjort hvis pengene var der.. prislag 700-1000 kr pr bog. De samarbejder direkte med fotografer, som får deres ting printet hos nordicphoto. www.nordicphoto.com
 9. Hej hvad er det for en sang i ønsker jer i kirken, om det er realistisk at finde en til at synge og spille afhænger også af sangens sværhedsgrad. Jeg tænker også at det skal være jeres ønske med disse ændringer, men hvis det er det, så er det da også værd at kæmpe for om I mon kan nå det.. Held og lykke!
 10. Sunsilk er bare noget af det værste for min hovedbund.. Det får den til at danne skæl og derfor bruger sanex antiskæl.. Den fjerner 100% mit som jeg ellers har haft on and off de sidste mange år.. Den er mildere end head and shoulders og matas skrappe skælshampoo.. Hvis ikke man døjer med skæl (skal man være lykkelig;-) ) vil jeg alligevel anbefale sanex til normalt hår. ;) og så kan jeg i øvrigt aldrig, uanset shampoo, redde mit hår ud uden balsam i spidserne!!!
 11. Yes! Tillykke! Så endte det hele jo godt, og ekstra godt når du for solgt den anden.. Hvor er den til salg henne?
 12. Yes! Tillykke! Så endte det hele jo godt, og ekstra godt når du for solgt den anden.. Hvor er den til salg henne?
 13. Kunne du ikke bruge blonden til at få nummer to kjole (råhvide) til ikke at være så nedringet.. du ved sy den lidt sammen i hånden og dække med dine blonde stykker.. jeg synes nemlig som flere andre også skriver at den lyse top/kjole fuldføre looket og gør det mere elegant.
 14. Det lyder jo meget fornuftigt.. Men hvor i landet kommer jeres fotograf fra?