louiseskov82

Medlem
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by louiseskov82

 1. Fra vores store dag 23-8
 2. Så blev det min tur:) Vi havde den mest fantastiske dag. Her kommer lidt billeder.
 3. Øv har kigget på prognosen, vi skal giftes næste lørdag den 23/8, og de lover regn, sol og sky og 19 grader. Ikke det fedeste. Ved godt den er meget usikker sådan en prognose. Der står 0,3 mm regn. Hvor meget det? Har ikke en dyt forstand på det. Har i andre købt sådan en fin hvid brudeparaply?
 4. Da jeg skulle finde kjole for ca 6 mdr siden var jeg i Glamour Odense og jeg syntes ikke om den. Man må ikke tage billeder af sig selv, da de er mange for man vil kopierer deres design. Jeg vil gerne have en slags scrab bog over alle oplevelser incl finde brudekjole, og det kunne jeg så ikke få derinde. Derud over virker de utrolig snobbede og jeg følte mig bare ikke særlig velkommen. Derimod Panayotas i Vejle, er bare en fantastisk butik Sødt personale og virkelig god service, også for ens medshoppere, der blev serveret kaffe osv, og masser af tid. Følte mig virkelig hjemme der
 5. Nogle gode triks til hvordan man får havfruekjole på efter man har fået sat hår og make up? Der er godt nok snørre i ryggen, meeeeen syntes godt nok den er stram alligevel og få ind over hovedet
 6. Præsten sagde til os at brudepiger skal gå bagved. Det er mine niecter på 9, 10 og 12 år. Men troede faktisk også det var foran. Og så skal de sidde helt oppe ved mig og min far, bagved på stole.
 7. Jeg dykkede ned i den, som de kaldte det ;) Altså over hovedet. Men den snørrene kan sagens åbnes helt op, men sidder stramt ved hofterne, så tror det er svært nedefra at trække op, nok nemmere oppefra og trække ned. Hmm må prøve mig frem
 8. Jeg tror ikke jeg kan få den over hofterne, hvis jeg skal træde ned i den
 9. Tak for jeres beroligende ord:) Det hjælper Er også bare mega nervøs for alt lige nu!! Alt det praktiske er på plads, men for pokker da jeg har sommerfugle i maven
 10. Åh pyha tak:) Håber virkelig det ikke bliver værre end det:)
 11. Jer der har bar og holder festen selv, altså sørger for indkøb af sprut osv. Hvor mange forskellige drinks har i på drinkskortet, og hvilken slags? Syntes det er lidt svært, for de mere spændende drinks kræver man har enormt mange dyre ingredienser og syntes efterhånden vores budget er lidt presset,
 12. Ej hvor fedt:) tusind tak for alle jeres gode svar:)
 13. Jeg har det på nøjagtig sammen måde, og vi skal giftes her den 23/8. Jeg er så hidsig, stresset og følsom. Har aldrig oplevet at være sådan. Normalt er jeg et ret roligt menneske, men ikke lige. Der er styr på alt, men pyha alligevel frygter jeg bare alt kan gå galt.
 14. Vi når ikke at pakke op da vores vielse også ligger ret sent. Så det bliver dagen efter. Vi skal sove på feststedet og det skal en del gæster også. Vi servere morgenmad dagen efter hvor alle gæster velkommen og så pakker vi ud der. Vi får vores toastmaster til at sige i velkomsttalen at vi ikke når at pakke ud, men siger mange tak og pakker ud dagen efter.
 15. Nogle der kender en god croquis (øh staves) tegner på Fyn? Vil gerne give min kommende mand en tegning af mig selv nøgen i morgengave:) I steder for de sædvanlig boudoir billeder.
 16. Hvor køber i smykker til jeres bryllup? Jeg har ledt og ledt på nettet og syntes bare det er noget billigt skrammel meget af det, eller også er det al for fint i det. Jeg går til daglig ikke med smykker andet end et par øreringe, da jeg ikke syntes ret mange smykker er pæne eller lige mig. Det skal siges jeg er en sporty pige med en masse tattoveringer, og det gør det nok lidt sværre at finde noget som passer til mig. Jeg vil gerne have sølv og med lidt lyse perler. Nogle forslag til hvor jeg kan købe? Bor i Odense, så hvis der er nogle fysiske butikker i kan forslå.
 17. Tusind tak for svar😄😄😄 Fik lidt ideer 👍
 18. Tusind tak for svar😄😄😄 Fik lidt ideer 👍
 19. Så blev kjolen hentet hjem fra skrædder efter tilpasning. Sidder perfekt😄👍 Nu er der kun 72 dage til😄❤️
 20. Så var jeg til tilpasning af min brudekjole, har åbenbart tabt mig noget mere end jeg troede, ups. Så kjolen skal syes 2-4 cm ind i hvert side hele vejen ned. Men det skal nok blive flot. Det er så ulempen ved at købe kjole 7 mdr før tid. Nå men her er billede fra skrædderen idag efter der blev sat nåle i.
 21. Jeg gav 6000 kr. Og så kommer der så tilpasning oveni, den skal lægges lidt op.
 22. Hej Louise, må jeg spørge ind til hvad den kostede?
 23. Så vil jeg da også lige vise min kjole frem:) Skal giftes 23/8-2014. Kjolen mangler at blive rettet lidt til i længden, men ellers er den som den skal være:) Er købt hos Panayotas.
 24. Hej Hvor meget drikkelse skal man beregne til 65 mennesker (sommerbryllup) Vi skal have: Asti til kagen om eftermiddagen Rød og hvidvin til maden( er buffet) Øl Sodavand 3 slags sprut Portvin til dessert Likør til kaffen
 25. Og det skal siges at vi skal feste til længere end kl 1-2 stykker da vi har lokalet hele weekenden og der kommer rigtig mange unge mænd som drikker pænt meget!