mmikke24

Medlem
 • Content count

  133
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About mmikke24

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  05.07.2014
 1. Det er da noget af det mest latterlige jeg nogensinde har hørt. Jeg tror faktisk at jeg ville blive så sur over sådan en udmelding at jeg ville sige at med den holdning synes jeg at hun skulle blive væk. Hvis man er en rigtig veninde er man da fuldstændig ligeglad med hvem der kommer til brylluppet for man bør være der fordi man gerne vil dele den dag med sin veninde.
 2. Altså nu har vi købt til hele dagen, men til selve receptionen har vi købt 12 flasker Cava og 18 flasker Asti, det andet er svært at sige hvor meget vi har købt af, da det som sagt er købt samlet til hele dagen.
 3. Jeg vil også sige at med mindre de tager røven på dig, og at det hele er planlagt, uden at du skal tro det, så synes jeg da bestemt at du skal snakke med din veninde om det efter brylluppet. Når hun selv har givet dig informationen om at hun står for at planlægge det, så er det selvfølgelig ikke i orden at hun dropper det uden at give bolden videre. Men det kan jo være at de tager fusen på dig, og at det hele er planlagt. Jeg ville se tiden an, inden jeg ville reagerer på det hele.
 4. Jeg synes at det er lidt svært. For jeg synes at det er egoistisk at komme så kort tid før og forvente at man kan melde sig til. Det er et kæmpe arbejde at planlægge et bryllup og det tror jeg at nogle glemmer. Kunne det ikke være en mulighed at snakke med din morfar om situationen og forklarer det bøvl det giver når hun så kort tid før ændrer sit afbud til en tilmelding.? Om ikke andet så ved din morfar hvor meget du har gjort for at gøre ham glad.
 5. Når man er så kræsen, så kan man ikke forvente at der bliver taget hensyn. Det bliver jo en stor udgift for jer hvis i skal please ham, da det jo vil betyde at i er nødt til at tilbyde alle drinks, jeg synes i hvert fald at det ville være underligt hvis i kun købte drinks til en gæst. Der er vel vand på bordene?
 6. Jeg vil også sige at ud fra det du skriver, der lyder det som om dit hjerte siger din svoger. Var det en mulighed at din bror f.eks. Blev toastmaster eller noget andet, hvis du gerne vil involverer ham? Det andet er en stor opgave for en som har truffet et valg om ikke at være en del af dit liv i så mange år.
 7. Jeg skal have en lidt speciel buket, så jeg har selv bestilt den. Jeg har bestilt en buket, som består af 2 buketter, som bliver bundet sammen til 1 buket. Jeg vil gerne kunne dele den efter brylluppet og ligge den på to gravsteder. Havde jeg bare skulle have en alm. buket, så havde han helt sikkert fået æren af at bestille, men han synes at det var lidt besværligt når det var sådan noget.
 8. Hej, Jeg ville høre om der er nogen herinde der skal giftes i Holme Kirke (8270 Højbjerg) næste lørdag d. 5/7? Vi skal vies den dag kl. 14, og jeg ved at der er et andet par kl. 12.30 og kl. 15.30. Jeg kunne derfor godt tænke mig at komme i kontakt med disse, for at høre om de har nogle tanker omkring pynt i kirken, da kirken normalt gerne ser at man pynter op om fredagen, så jeg tænkte at vi måske kunne finde ud af noget sammen. - Michelle
 9. Jeg vil sige at det er et vovet valg, da mange måske ikke har det helt store i maven når de ankommer til feststedet (det gælder nok også dig selv). Så det vil nok ramme lidt for hårdt i forhold til at festen ikke engang er startet :-) Men måske kan i lave en udgave hvor der kun er en lille smule alkohol i og så meget cola.
 10. Prøv at kigge på **Udelukket pga. ulovlige forretningsmetoder - firmaet må ikke omtales på bryllupsklar.dk** de har mange, og nogle der minder om.. Nåh jeg må desværre ikke skrive navnet på siden :-( Men måske lightinthebox.com har nogle der minder om, de har også et kæmpe udvalg.
 11. Jeg vil også mene at I er ude i ret god tid. Selv købte jeg først kjole 3 måneder før vielsen. Det der er vigtigt at få styr på i god tid er location, kirke og mad. Det meste andet kan jo planlægges tæt på, men det 3 nævnte ting kræver at tingene er ledig, men alt andet kan i jo gøre i jeres tempo. Så du skal ikke være nervøs for om du ikke er med ;-)
 12. Jeg skal have bestilt tid til gele negle, og vil høre om nogen kender til Lux Nails og ved om de er dygtige? Alternativt må i gerne komme med andre forslag, bare de er super dygtige og ikke tager 1.000,- for det ;-)
 13. Efter en hurtig søgning på Google kan jeg se at de kan indgravere i glas ved http://skomageri.dk/gravering-Aarhus/
 14. Er din veninde alene om at planlægge din pa? Jeg havde bestemt mig for at være åben overfor de ting der var planlagt for mig. Jeg er selv mega genert og frygtede at jeg skulle sælge kys og have stripper. Heldigvis blev det ikke til nogle af de ting. Min bedste veninde havde dog valgt at købe en ekstra ting til min udklædning som var en g-string med en kæmpe sløjfe og slør bagpå. Jeg blev selvfølgelig pålagt at tage dem ovenpå mine bukser og det gjorde jeg så, selvom det var grænseoverskridende, da vi skulle ud at spise "blev de væk", der synes jeg at jeg havde haft dem på nok. Jeg tror at man skal prøve at tænke på at alle folk kan se at du er på pa, og i bund og grund tror jeg ikke at de kigger mere eller mindre uanset hvad du bliver iført. Du kan altid sige nej hvis det går over din grænse, her tænker jeg ikke på hvis det bliver skørt men mere hvis det f.eks bliver for lidt tøj eller andet udfordrende.
 15. Vores brudepiger er 3,4 og 6 år, så de har ingen anden opgave end at gå ned af kirkegulvet før mig og føle sig som en del af begivenheden. De er valgt fordi jeg ved hvor meget det vil betyde for dem.