Jannijen

Medlem
 • Content count

  86
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jannijen

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 07/11/1987

Profile Information

 • Vielses dato
  06.09.2014
 • Type vielse
  kirke
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

446 profile views
 1. Min plan bliver som følger(vielse kl. 13.00): kl. 07.00 vækkeuret ringer (er dårlig til at sove længe, så er nok oppe). Et solid morgenmåltid skal indtages kl. 08.10 Afgang til make up kl. 08.30 Make up kl. 09.45 Frisør kl. 11.00-12.00 frokost kl. 12.00 i kjolen kl. 12.30 afgang til kirken (har ca. 20 minutter til kirken i bil)
 2. Vi har været nede og give besked om hvad vi gerne vil bestille, men aftalte med dem at vi skulle komme igen ca. 10 dage før og aftale konkret hvad vi skal have.
 3. Super tusind tak :-) Ja kunne jo desværre ikke hjælpe dig så meget med hvad der mere kunne komme i dem, men håber der er andre der kan :-)
 4. Er lidt nysgerrig :-) Hvad er det for et billede i har lagt i? Vi mangler nemlig også lidt ideer :-) Indtil videre har vi chokolade hvor vi sætter vores egne personlige klistermærker på. og så har vi hjerte bolsjer i også.
 5. Mange tak for dit svar. Hvilke ris brugte du og skyllede du dem bare, eller gjorde du andet ved dem?
 6. Hej Er der nogen der har erfaring med hvor tidlig ris poserne kan laves? tænker om risene kan blive dårlige, hvis man laver dem for tidlig? Og evt. hvordan laver i risene så de ikke smitter af og samtidig ikke bliver dårlige/kommer til at lugte :-)
 7. Ja jeg har. Hvis i skal være der nede i flere dage kunne i måske gå der ind den første dag og høre om man skal booke en tid. Vi havde booket en tid men kom til en time før fordi vi var i lidt god tid og det var helt ok med dem. Ellers kunne i jo prøve at ringe der ned.
 8. Jeg har valgt make up først, da begge ting er ude af huset, og min frisør synes det var ærgerligt hvis jeg skulle tænke på at håret blev ødelagt når jeg skulle have langt make up. Fx hvis man skulle sidde i en stol der går op i nakken. Og så skal frisøren desuden sætte slør i også, så vil gerne have det på til sidst. Men i bund og grund tror jeg bare man gør som det passer en bedst
 9. Vi har også vielse kl 13, men har så ca. 30 min ud til feststedet. Men personligt synes jeg ikke det er for tidligt at starte reception kl 15, men lidt snacks og kage. Vi går også til bords 17.30, og tror faktisk mange gæster vil nyde lige at kunne være sig selv og sidde og snakke lidt, da der under middagen måske kommer en del indslag, og dermed er der måske ikke under middagen mulighed for de byde samtaler. Så en reception på et par timer synes jeg ikke er for lang.
 10. Ja det har jeg, men derfor kunne det da være meget rart at høre hvis nogen her inde havde erfaringer med dem igen, så ville jeg være ked af at bruge en masse penge på et par sko hvis de ikke er som forventet.
 11. Hej Ja som overskriften siger. Er blevet håbløst forelsket i et par sko og overvejer at købe fra elegantsteps.co.uk (mener jeg den hedder). Er der nogen her inde der kender hjemmesiden? Vil ikke købe dyre sko der inde fra, hvis de er falske. Der er jo efterhånden så mange falske sider på brudetilbehør at det ikke er til at finde ud af
 12. Vi ender med 120.000 kr. Ca 55 gæster på et badehotel i Silkeborg området. I de 120.000 kr har vi afsat ca 10.000 kr til bryllupsrejse. Er sikker på et bryllup kan gøres billigere, vi har valgt løsninger hvor vi ikke skal særlig meget selv. Vi har fotograf, band, kørsel, frisør osv. Er ikke særlig kreativ men hvis man er det kan det helt sikkert gøres billigere
 13. Ud over at min kjole er ret stor så har jeg det ret godt i den. Den sidder hverken for tæt eller for lyst. Det eneste jeg kan være nervøs for er om jeg får det for varmt, men det ville jeg nok gøre i hvilken som helst kjole