BetonCirkeline

Medlem
 • Content count

  1,498
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

BetonCirkeline last won the day on October 21 2014

BetonCirkeline had the most liked content!

Community Reputation

67 Excellent

About BetonCirkeline

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday 03/16/1983

Profile Information

 • Vielses dato
  23.08.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  København

Recent Profile Visitors

1,701 profile views
 1. Den er også meget meget fin :-)
 2. Hvor er du fin, uha det er snert - det bliver en dejlig stor dag :-)
 3. Ja, du er meget meget fin :-) Det er virkeligt en smuk kjole :-)
 4. Hvor er du bare super flot :-) Hold da fast en talje :-)
 5. Også her er det ægtefællens navn og dato, men med et uendlighedstegn foran navnene.
 6. Jrg blev også gift i august, og havde slet ikke behov for noget. Jeg ledte i ugen op til efter en hvid cardigan, da min mor veninde hørte det sagde hun: Drop det, vi skal se sin smukke kjole hele dagen - så må du fryse :-) Men det gjorde jeg ikke.mdu bliver omgivet af kram og kærlighed hele dagen, så tror ikke du fryser. Vi var i øvrigt ude og sejle kanalrundfart også uden jeg frøs:-)
 7. Rikke, jeg havde det på nøjagtig samme måde med min beretning! (det kan du også læse i den hehe) Man mister total lysten...... og føler sig bare så upopulær.....Men jeg har læst med hele tiden! Æder billederne rådt! IGEN hihi Hæhæ... tror så måske der er en del af os der har det på den måde... hvilket vist også fremgår af min beretning... og ja, man kan nemlig få følelsen af at være upopulær eller at enens bryllup ikke er så meget værd som andres der koster en bondegård eller har et populært tema eller farver... LIGE præcis! Kunne ikke have sagt det bedre hehe Enig, sådan havde jeg det fanatisk også...
 8. Hej Rikke. Jrg har slet ikke fået tjekket din beretning, dvs jo i starten, men jeg har af en eller anden måde ikke fået mails når du opdaterer:-( Godt jeg lige fandt dig igen:-) Det er bare så vildt du var så dårlig til dit beyllup, og du alligevel tager det i stiv arm og ser rolig og glad ud:-) Seje dig.
 9. Hej Ki. Mange tak, det er dejligt med lidt hints. Jeg vil kigge på en side:-)
 10. Hej alle. Vi er to familier på 4 personer, altså 8 i alt med 4 voksne og 4 børn. Vi vil gerne leje et hus i Spanien i 14 dage, gerne i Nord Spaninen. Er der nogle der kender nogle der har et fint hus med pool? Eller bare gode ideer til hvad vi kan gøre? Vi har kigget på de gænge udlejning sider, men det er altid rart at høre hvad i kloge BK'ere har af ideer? På forhånd tak. Mvh. Kamilla
 11. Fedt, virkeligt fedt. Vores ringe er også fra Ege Art og vi elsker de ringe. Den service vi har fået fra ham er så imponerende. Min mands ring bar lidt for stor, han lavede den mindre gratis og sendte den til Sjælland frem og tilbage på 3 dage, Og ringene er så flotte, vi er vildt glade for dem:-) VILDT meget ros herfra.
 12. Hmm i Stof2000 har de billigt hør. Men husk at det fælder meget, jeg skulle selv sy små favor sække i hør, det var ikke fedt så meget som de fældede. Så vi købte beige farvet stof,tror det kostede 39 kr/meter i IKEA, det kan anbefales:-)
 13. Min kjole havde også slæb, og jeg er sådan ikke så feminin, altså jo det er jeg, men til daglig arbejder jeg med byggeri, så går kun i kjoler i fritiden når jeg skal noget. Og jeg havde også slæb, og det var fedt:-) Så helt sikkert, gør det:-)
 14. Enig enig enig, du er for VILD!! :-) Så flot og gennemført Camilla:1)
 15. Jubi, beretning:-) Jeg har også glædet mig til din beretning:-)