BetonCirkeline

Medlem
 • Content count

  1,498
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by BetonCirkeline

 1. Hej alle. Jeg vil bare lige anbefale Miss Lena. Hun har lavet et meget fint vedhæng til min brudebuket med et billede af min far. Altså sådan et charm. Det er meget fint, og lige som jeg ønskede - og sørme også billigt:-) Så de bedste anbefalinger herfra til Miss Lena:-)
 2. Den er også meget meget fin :-)
 3. Hvor er du fin, uha det er snert - det bliver en dejlig stor dag :-)
 4. Ja, du er meget meget fin :-) Det er virkeligt en smuk kjole :-)
 5. Hvor er du bare super flot :-) Hold da fast en talje :-)
 6. Også her er det ægtefællens navn og dato, men med et uendlighedstegn foran navnene.
 7. Jrg blev også gift i august, og havde slet ikke behov for noget. Jeg ledte i ugen op til efter en hvid cardigan, da min mor veninde hørte det sagde hun: Drop det, vi skal se sin smukke kjole hele dagen - så må du fryse :-) Men det gjorde jeg ikke.mdu bliver omgivet af kram og kærlighed hele dagen, så tror ikke du fryser. Vi var i øvrigt ude og sejle kanalrundfart også uden jeg frøs:-)
 8. Rikke, jeg havde det på nøjagtig samme måde med min beretning! (det kan du også læse i den hehe) Man mister total lysten...... og føler sig bare så upopulær.....Men jeg har læst med hele tiden! Æder billederne rådt! IGEN hihi Hæhæ... tror så måske der er en del af os der har det på den måde... hvilket vist også fremgår af min beretning... og ja, man kan nemlig få følelsen af at være upopulær eller at enens bryllup ikke er så meget værd som andres der koster en bondegård eller har et populært tema eller farver... LIGE præcis! Kunne ikke have sagt det bedre hehe Enig, sådan havde jeg det fanatisk også...
 9. Hej Rikke. Jrg har slet ikke fået tjekket din beretning, dvs jo i starten, men jeg har af en eller anden måde ikke fået mails når du opdaterer:-( Godt jeg lige fandt dig igen:-) Det er bare så vildt du var så dårlig til dit beyllup, og du alligevel tager det i stiv arm og ser rolig og glad ud:-) Seje dig.
 10. Hej alle. Vi er to familier på 4 personer, altså 8 i alt med 4 voksne og 4 børn. Vi vil gerne leje et hus i Spanien i 14 dage, gerne i Nord Spaninen. Er der nogle der kender nogle der har et fint hus med pool? Eller bare gode ideer til hvad vi kan gøre? Vi har kigget på de gænge udlejning sider, men det er altid rart at høre hvad i kloge BK'ere har af ideer? På forhånd tak. Mvh. Kamilla
 11. Hej Ki. Mange tak, det er dejligt med lidt hints. Jeg vil kigge på en side:-)
 12. Fedt, virkeligt fedt. Vores ringe er også fra Ege Art og vi elsker de ringe. Den service vi har fået fra ham er så imponerende. Min mands ring bar lidt for stor, han lavede den mindre gratis og sendte den til Sjælland frem og tilbage på 3 dage, Og ringene er så flotte, vi er vildt glade for dem:-) VILDT meget ros herfra.
 13. Hmm i Stof2000 har de billigt hør. Men husk at det fælder meget, jeg skulle selv sy små favor sække i hør, det var ikke fedt så meget som de fældede. Så vi købte beige farvet stof,tror det kostede 39 kr/meter i IKEA, det kan anbefales:-)
 14. Min kjole havde også slæb, og jeg er sådan ikke så feminin, altså jo det er jeg, men til daglig arbejder jeg med byggeri, så går kun i kjoler i fritiden når jeg skal noget. Og jeg havde også slæb, og det var fedt:-) Så helt sikkert, gør det:-)
 15. Enig enig enig, du er for VILD!! :-) Så flot og gennemført Camilla:1)
 16. Jubi, beretning:-) Jeg har også glædet mig til din beretning:-)
 17. Fedt, jeg kan også se nu, at det var 75 stk. vi bestilte:-)
 18. Det er dejligt at høre fra en der har siddet i det samme... Vi har været sammen i 5 år snart, og de første 3 år kørte vi på den her måde, hvor vi kun kunne ringe sammen og der lærte jeg ligesom at leve med det.. Men nu hvor man har vænnet sig til at snakke sammen hver dag og lige når man har lyst, så er det SÅ hårdt når det pludselig bliver taget fra en... Men nu har vi en skype aftale i morgen, og så må vi håbe det kommer til at fungere... For ja problemer med internet osv. er så sindssygt irriterende og frustrerende! Men jeg forsøger at holde modet oppe, og vi skulle gerne hører fra ambassaden senest i næste uge om vi har fået visum så han snart kan komme og besøge mig igen! Og det hjælper i hvert fald lidt på at vi ikke kan snakke, at jeg ved at forhåbentlig ser ham snart... Har ikke set ham i næsten et helt år.. Åh ja, du har da virkeligt levet med det i længere tid end jeg har. Dt er hardcore nok, men det e jo virkeligt kærlighed, at i holder sammen efter 5 år uden at have hinanden til dagligt, det er dejligt. Må jeg spørge hvor han kommer fra? Og hvad er horisonten mht. at flytte sammen? Fedt med Vium, det er bare sååååå irriterende at gå og vente på de svar fra ambassaden osv. Nyt krydser fingre. Et år er sørme længe uden hinanden, godt gået.
 19. Søde dig, jrg sidder bare og kan følge dig SÅ meget. Jeg er i dag gift med en dansk mand og det her omhandler ikke ham. Jeg blev for 5-6 år siden kæreste med en mand i Tyrkiet, det var fantastisk, også skide hårdt med afstanden. Vi boede et år i hver vores land, og det krævede også telefon samtaler, og det var ikke over Iphones, men med billige taletidskort og en gang imellem over Messenger. Det var skide hårdt, men også det vi havde valgt. Men for fa'en nogle hårde dagen når der ikke var den kontakt vi havde forventer, eller hans internet ikke virkede osv osv. Jeg føler så meget med dig, det er sgu unfair at man bliver forelsket i en der ikke bor i samme land. Jeg blev også gift med ham. Men kun på rådhuset og den store fest skulle vente, men den nåede vi ikke da vi gik fra hinanden. Men man bliver hurtigt meget forvent med de aftale man har med at ringe osv, fordi man ikke kan være sammen, så derfor bliver man SÅ skuffet hvis det går i vasken med opkald osv, fordi man har glædet sig så meget. Så jeg vil bare sige, nøjs hvor jeg kender det, det bliver dejligt når i får hinanden på tæt hold.
 20. Ja vi havde faktisk det samme problem med Optimalprint nu du siger det. Vi købte 75 stk, men skulle kun bruge 60 (pudsigt nok).
 21. Ja der står de levere i løbet af 48 timer, og det er bla. også det der tiltaler mig ved den side. Ja det var helt vildt, og nu ved jeg ikke om de andre sider har det samme, men man får kuverter med der passer til kort størrelsen, det er virkeligt rart man heller ikke skal ud og købe nogle selv, som jeg sikkert havde købt i forkert størrelse:-)
 22. Vi købte vores fra Optimal Print, og det var altså et hit:-) De var mega fine og der er uanede af muligheder, og kom de super hurtigt efter vi havde bestilt dem:-)
 23. Hvor er du bare fin Rikke, det er et rigtigt godt billede. Du ser mega giga forelsket ud - det er du jo selvfølgelig også:-)
 24. Hejsa. Som overskriften lyder søger vi gode restauranter i NY. Vi skal på bryllupsrejse derover til september:-) Kh. BC
 25. Hej igen. Jeg vil lige sige, at vi var på 44&X, det var helt forrygende:-) Sikke en service og et hyggeligt sted. Vi var også på HardRock, tak for dine tips:-)