Loony

Medlem
 • Content count

  79
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Loony

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  00.00.2015
 • Køn
  Kvinde
 1. Rose, din bryllupskage er godt nok blevet fin. Har du et godt trick til, hvordan man smører den så fint op, at den er så 'smooth' at se på?? Ved ikke lige hvad det hedder, men kan se at fondanten sidder fint på uden at der er ujævnheder..
 2. Kære Zillaer Håber at I kan svare mig på ovenstående
 3. Jep, har lagt mærke til, at der er kommet nye ejere derude. Hmm, så er der ingen vej udenom, end selv at prøve at få en fornemmelse. Giraffen, hvor mange var I til fødselsdag?
 4. Kære Alle Er der ingen der kan give feedback på SalonSalon ved kaløvig som bryllups-feststed? Jeg har prøvet at finde anmeldelser mm, men der er ikke noget at finde. Kan kun finde en beretning fra en tidligere bruger på BK, men vil gerne vide hvordan erfaringen er derude, før at jeg eventuelt tager kontakt til dem. Slet ingen der kan hjælpe? Har du selv holdt bryllup eller været til bryllup derude vil jeg meget gerne høre fra dig? Man kan altid tage derud at spise, men det er mere bryllupsfest-feedback jeg er ude efter!
 5. Tusind tak for alle svar! Dejligt med alle de forskellige tanker I har. Det giver en lettelse at høre, at nogle af jer andre også har de samme tanker. Jeg må indrømme, at jeg ikke selv tænker så meget over det, hvis andre ønsker sig penge til bryllup. Jeg beslutter mig for, hvilket beløb jeg vil give for - om de så skal bruges på noget brudeparret ønsker sig, eller gives kontant gør ingen forskel for mig, så længe det er ønsket. Vi ved dog, at det ikke er alle der tænker sådan. Desuden har vi ikke lyst til at gøre vores gæster utilpasse, vi ved jo selv hvordan det er, ikke at have det største rådighedsbeløb, så folk skal ikke føle sig presset til at give et bestemt beløb. Sagen er bare den, at vi elsker at opleve. Det kunne være rigtig dejligt året efter brylluppet, at kunne tage fotoalbummet frem og glæde sig over den oplevelse vores kære gæster har givet os! Håber at det er okay at vi låner den fine formulering I har brugt Camilla_krøier Og så kan jeg forstå, at vi alligevel skal finde et par ønsker
 6. Kære zilla'er Hvad synes I om ovenstående spørgsmål, kan man være det bekendt? Min kommende H2B og jeg har ikke de helt store materielle ønsker når det kommer til bryllupsgaver. Vi er begge to stadig på su, men sparer op til et bryllup med en pakkeløsning (kan til tider være svært!), da vi gerne vil skåne os selv og vores familier for en masse arbejde og stress omkring et kommende bryllup. Vi har valgt at spare på udgifter i form af nyt tøj (regner selv med at købe brugt brudekjole) mm. Vi bor i en lejlighed på knap 48 m2, og synes snart ikke at vi kan have mere i den :-) Vi har nok ikke det helt store budget til en efterfølgende bryllupsrejse, men tænker at det kan lade sig at gøre, hvis vi får pengegaver som tilskud til at få en bryllupsrejse. Jeg kan bare ikke helt afgøre med mig selv, om det er uhøfligt? Og om hvordan man evt kan gøre det på en pæn made? Synes også bare at det er lidt ærgeligt hvis vi får en masse blomster, vaser, sengetøj, bestik mm. som vi i princippet ikke har brug for. Hmm... lidt af et dilemma. Hvad synes I?
 7. Ideen med tip en 13'er lyder rigtig god. Kan man evt gøre det på en måde, hvor gæsterne til festen kan hente den på nettet eller få den tilsendt via en mail, og få at vide at de skal medbringe den på dagen?
 8. Kan man måske gå på kompromis? I vores situation er det lige omvendt. Jeg tænker at (ældre) familiemedlemmer skal sidde opdelt og så kan man blande fætre/kusiner/venner men på en måde, hvor man stadig kender folk man sidder med, mens min H2B mener at vi skal blande alle, da han er bange for at festen bliver for opdelt. Jeg tror nu ikke at det bliver et problem, da vores familier har mødtes flere gange, og godt kan sammen. Jeg har prøvet at være til fester hvor man blev blandet, og har ikke altid synes at det var spor sjovt. Du skriver at din kæreste er genert, men selv hvis man er udadvendt er det svært at skulle sidde en hel aften og prøve på at finde noget at snakke med de andre om. Jeg synes godt at man som gæst må sidde med folk man kender og ved at man hygger sig med, I stedet for at skulle føle sig forpligtet til at snakke med folk man ikke kender. Skal lige sige, at jeg ikke mener at man bare skal holde sig til sine "egne". Tænker at man kan blande folk I forbindelse med underholdning eller lignende (hvilket jeg tænker at vi skal gøre). Folk har også selv et ansvar for at deltage i festen, og det lyder det da til, at din kærestes familie også vil gøre når nu de er udadvendte
 9. Hej EaCathrine Lige til info: Memorable (som jeg kun har hørt godt om) søger en kvinde til en boudoir session - helt gratis - men det inkluderer at de må bruge billederne til at reklamere med (hvilket kræver sin kvinde at sige ja til ). Det er ikke sikkert at det er noget for dig, men så kan det være at en anden kan få gavn af det.
 10. Vi er ikke nået ret langt med bryllupsplanlægningen, men regner med et budget på maks 50.000 kr for 70 (inviterede) gæster, ALT INKLUSIVT. Da vi ikke har særlig mange penge og stadig studerer tænkte jeg at 50.000 kr var rigeligt. Jeg kan nu se at jeg har taget grueligt fejl Men økonomien er ikke til mere end det, så vi må gøre det vi kan for at få det til at fungere
 11. Hej Anne190! Jeg kender ikke hotellet, men skal også giftes i Århus Må man spørge hvad jeres tilbud lyder på?
 12. Hej Alle! Er der nogle af jer derude der har erfaringer med Hotel Himmelbjerget? Tænker på mad, service, lokaler osv ?? Vi har endnu ikke fundet vores feststed og overvejer ovenstående. På forhånd tak!
 13. Nu er det længe siden, at jeg har købt en enkelt rose, men mener at man i Århus kan få en rose til ca. 30 kr. i en blomsterbutik. Ved ikke om det er til så meget hjælp...
 14. Hvor er du sej! Respekt herfra
 15. Så flot! Tillykke med det. kan godt forstå at du er glad