DrMalene

Medlem
 • Content count

  327
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About DrMalene

 • Rank
  Hjælp - jeg er ved at blive en Bridezilla
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  26.07.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Christians Kirke

Recent Profile Visitors

1,379 profile views
 1. Takkekort Sidder og nørkler lidt med takkekort. Vil gerne have dem afsted inden alt for længe, så gæsterne ikke tror vi har glemt dem! Har brugt app'en Phonto på min ipad, der var virkelig nem at komme igang med. Og tilmed gratis! Regner med at få dem lavet i A5 hos vistaprint, der kan lave 100stk for under 200kr. Og sende dem ud som postkort. Lige nu bliver bagsiden ikke skarp når jeg uploader på vistaprint. Tænker at jeg prøver at designe den på min MacBook i morgen.
 2. Deler lige et par billeder mere <3
 3. Billederne fra fotografen er kommet! Næsten 700 stk, så smukt redigerede. Det var så vildt at sidde og genopleve hele dagen min mand. Jeg er virkelig overrasket over niveauet på billederne, for det er jo ikke den dyreste fotograf vo havde valgt. Men nøj hvor er jeg glad for, at vi bruge Zafar. Også mega glad for at vi brugte så lang tid på lokationsbilleder (2,5 time), så der er en masse forskellige opstillinger. Må se om jeg kan samle mig sammen til st skrive beretning snart. Lige nu er jeg plaget af jetlag - troede lige jeg var smart at tage til grillaften med kollegerne igår. Holdt mig vågen helt til kl 1, og tænkte, at så var døgnet vendt. Men nej, jeg vågnede kl 5 og er nu heeeeelt smadret.
 4. Det var så skønt! Flybilletter 7500 pr person retur og budget på gennemsnitligt 1000kr pr dag dernede, så 42.000kr i alt for 28 dage. Ville være meget billigere uden for højsæsonen.
 5. Bryllupsrejse på Bali var vidunderligt! Se en lille beretning min planlægningtråd :-)

 6. Hjemme fra bryllupsrejse! Så er vi hjemme efter en vidunderlig måned på Bali. Har været fantastisk at gå i kærligheds-hi med min mand og bruge så meget tid på at nyde hinanden som nygifte. Og Bali var fantastisk, og stærkt leveringsdygtig i smukke solnedgange, lækre strande, spændende dykning, vidunderlig mad, gode massager og masser af tid. Kan slet ikke overskue at fortælle om det hele nu, men kan da dele nogle billeder fra min instagram: 1) på vej torsdag efter brylluppet. Fløj med Singapore Air - 12 timer til Singapore, 2 timers mellemlanding og derefter 2 timers flyvning til Bali. Easy! 2) det første resort gav en upgrade, og pyntede op med håndklæde-svaner (ret uhyggelige, synes jeg!) 3) de første fire dage på resortet lavede vi sort set ikke andet end at hygge ved poolen 4) i ubud gik vi en tur gennem rismarkerne. Her til frokost med den lokale øl, Bintang. 5) på Nordbali nød vi de unikke sorte vulkanstrande, og udsigt til aktiv vulkan. Og mega fed dykning! 6)... Og boede sådan her, med havudsigt og lækkert udendørs badeværelse 7) ... Og solnedgangsmiddage med grillet fisk på stranden 8) på Gili Air nød vi den perfekte strand 9) ... Hele tiden! 10)... Også når vi spiste Herefter var vi på nusa lembongan, som er en smuk ø med vilde surfer-bølger og masser af tangfarme. Her brugte vi tiden under vand, hvor vi blandt andet dykkede med 3 mantarokker på 2-3 meter. Helt vildt! Ingen billeder herfra, de er på undervandskameraet ;-) 11) kuta var frygteligt og tehnotramper-agtigt, men havde flotte solnedgange på de dyre hoteller 12) de sidste par dage boede vi uden for ubud. Og havde booket et værelse til 1000kr pr nat. Men fik en upgrade til en villa, der normalt står til 5000kr pr nat. Og var ret glade! 13)... Og brugte bare de sidste dage på at nyde jacuzzi, privat pool, udsigt over en regnskovsdal med en smuk flod i bunden, bede vores butler(!!!) om at hente flere isterninger til min mands(!!!) whisky, dyrke yoga, og trække vejret dybt <3. Helt perfekt afslutning. Så blev det alligevel til en slags beretning. Åh, jeg drømmer mig allerede tilbage.
 7. Tusind tak allesammen! Er stadig helt høj :-). Vi kom hjem fra feststedet i går (kan virkelig anbefales at tage en ekstra overnatning) og har brugt i går og i dag på at bytte gaver. Det er gået super, og vi er faktisk endt med at få stort set alt vi har ønsket os, vi er så heldige! Vi valgte at få brugt alle gavekort til fx magasin og imerco med det samme, da vi opdagede at der var udsalgs-slutspurt, så alt vi har købt har næsten været med 30-40%. Fotografen skrev i går aftes at han allerede havde et par smugkig klar. Jubi!!! Synes det lover godt :-)
 8. Lykkeligt gift Tusind tak for alle jeres hilsner herinde. Det var super hyggeligt at se, da jeg åbnede computeren for lidt siden. VI havde en helt vidunderlig dag fyldt med kærlighed, dejlige gæster, og smukke rammer - og festen endte for vores vedkommende først kl 5 efter en tur i Øresund. Vi har sovet 3 timer, og de sidste gæster er først lige kørt. Er så fyldt med indtryk! Facebook er eksploderet med billeder, så tænkte at jeg lige ville dele et par af dem med jer herinde. Fotografen har vi givet god tid til at redigere billeder, da vi tager til Bali på torsdag og bliver der i 4 uger. Når billederne fra fotografen kommer skal jeg nok dele lidt af dem også.
 9. Kan bare overhovedet ikke sove, selvom klokken er halv fire... Har været vågen i halvanden time! Ved siden af ligger min kæreste i sin sødeste søvn :-). Underligt at det her er vores sidste nat sammen før ægteskabet. Nervøsiteten har vist ramt for fuld udblæsning! Eller, nok ikke nervøsitet - er bare så spændt på det hele og min hjerne snurrer på fuld kraft!!! Håber da ikke det bliver værre i morgen, for vil gerne være udhvilet før lørdag. Nå, vækkeuret ringer om 4 timer. Må hellere give søvnen en chance til.
 10. 2 dage tilbage... I dag har vi kørt rundt i hele København med min søde mor som chauffør. Afleveret torsk til kokken, købt lime/citron/mynte til baren og kokosvand til mig i inco, købt ind til 100 hotdogs til natmad i Bilka, holdt pause med store is ved Ismageriet og hentet lysestager hos en veninde... Puh, det var en lang og varm tur! Nu er vi igang med at pakke alt. Kæresten synes vist jeg gør for meget ud af det, men det er jo heller ikke ham der skal overveje hvad der kan køres til feststedet i morgen, og hvad der må vente til lørdag... Og hvad der skal bruges til foto, og hvad der bare skal køres op i bryllupssuiten. Er I sindssyge der er mange lister!!! Men tror faktisk jeg er ved at have fod på det. Er glad for at jeg lige søgte på huskelister herinde - det mindede mig lige om, at pakke en lille toilettaske med medicin: ipren, panodil, imodium, mavesyretabletter, antihistamin, nikotintyggegummi til H2B, og øjendråber til mig. Nu skal jeg havde et store overblik, og så vil jeg gerne blive færdig med min tale. Synes det er super svært at huske at prioritere den, når jeg bar gerne vil være sammen med min kæreste når vi ikke arbejder på brylluppet. Synes ikke den er god nok endnu! Men allerede om en time har jeg lovet kæresten at være klar til en sidste date som forlovede, og det vil jeg også rigtig gerne. Spændende hvad han har fundet på! I morgen henter vi blomster og kører til feststedet og dækker borde, henter is og får drikkevarer på køl. Og så skal jeg hjem, mens kæresten bliver. Tror det bliver viiiiildt mærkeligt! Godt jeg har en date med min bedste veninde, der kommer og overnatter. Puh. Deter snart!
 11. Status: 4 dage I morges fik vi gjort lejligheden fin før præsten, Susanne fra Christians Kirke kom herhjem til vores samtale. Kan klart anbefale at gøre det i eget hjem! Samtalen flød let, og præsten var glad for at få jordbærkage og kirsebær, som vi havde købt til mødet. Vi endte med at snakke i to hele timer om alt fra frieriet, alle vores rejser, festen, vores baggrunde, vores fremtidsplaner og så selvfølgelig om selve vielsen, som vi gennemgik. Præsten var super chill over vielsen, og sagde at vi ikke skulle huske noget - hun siger nemlig alt det vi skal gøre, og resten giver sig selv. Hun står endda og byder mig velkommen når jeg ankommer til kirken med min far, og fortæller hvordan vi går ind dér. Og hun var bare så nem at snakke med, så føler mig helt tryg og glad ved at det skal være hende der vier os. Efter samtalen smuttede vi til blomsterbinder, hvor blomsterne til brudebuketten var kommet hjem - de skal lige nå at folde sig ud, derfor allerede i dag. Jeg fik valgt dem ud, og har således et bundt hvide, to bundter lyserøde og et bundt pink nelliker at lege med. Og ja - jeg ved godt, at mange synes at nelliker er en begravelsesblomst, men jeg synes de er så smukke og noget af det der kommer tættest på pæoner, som vard en oprindelige drøm - de er så bare slet ikke til at få fat på i de store hovedermere pga den varme sommer (jeg klager ikke...) Farverne er lækre sammen, og jeg glæder mig til at binde buketten torsdag eller fredag. Blomsterne bliver stående på køl nede hos blomsterhandleren indtil jeg skal binde buketten. Og hun ordnet da også lige alle blomsterne, så jeg slipper for det. Vildt god service når man tænker på at det kun bliver 280kr for blomsterne til buketten! Min inspiration til buketten er forresten denne: Hele eftermiddagen er gået med sol og en god bog ved vandet, og om lidt smutter vi ud og sejler med venneparret fra New York. Det er slet ikke så slemt idag, som det var i går. Men er da begyndt at få lidt sommerfugle i maven :-)
 12. 5 dage tilbage: Tiden går jo SÅ hurtigt! Med kun 5 dage tilbage er vi ved at ordne de sidste småting. I lørdags holdt vi møde og gennemgik alting igen, og fik lavet den sidste to-do-liste med opgaver for hver dag. Derefter tog vi på weekend med et vennepar fra New York, der er hjemme for brylluppet. Vi var til stor fest hos en fælles ven i hans lækre sommerhus, hvor vi overnattede, og så nød vi det gode vejr ved kysten hele dagen igår. Det var nærmest som en lille ferie :-) I dag gik jeg så igang med min to-do liste og fik købt lidt mere makeup (har brugt over 1700kr i MAC i alt, WOW!!), hentet morgengave, hentet karton, en tur i Matas og i Tiger... Direkte hjem, hvor jeg hyggede et par timer med en veninde, der skrev bordkort, menuer og bordplan med sin fine håndskrift mens jeg fik foldet (dvs rullet...) alle servietterne. Så var det pludselig aften! Nu har jeg færdiggjort vores menuer og en playliste og sidder her og er helt paf. Vi har samtale med præsten i morgen kl 10 herhjemme, så ville gerne nå at shine lejligheden op, men det må blive i morgen tidlig. Føler slet ikke jeg har haft tid til at tænke ordenligt over brylluppet de sidste dage. Min tale er ikke engang halvfærdig, og ville gerne øve mere brudevals, makeup og gå mere i mine brudesko. Så selvom alt det praktiske på overfladen kører er jeg godt nok lidt presset! Vil jo også gerne nå at glæde mig og hygge med kæresten (som også virker presset...) og se nogle veninder i løbet af ugen.
 13. Butikken hedder Scannetbutik.dk og det virkede super nemt. Vi har købt sodavand og sprut til bar, da svigerfar allerede havde været i Tyskland og købe cider og øl. Men kan klart anbefale det, så man slipper for at bruge en hel dag på at køre sydpå...
 14. Status - 9 dage Sikke hurtigt tiden går! Jeg får slet ikke opdateret alt det jeg vil her på BK. Planlægningen flyyver afsted, og vi mangler kun diverse småting her 9 dage før brylluppet. I dag har vi bestilt hjem til bar (via en tysk grænsebutik der sender til DK - får sendt 300kg til feststedet for 450kr... Det kunne slet ikke betale sig at køre til grænsen selv), øvet brudevals for anden gang (nu kan vi trinnene og næsten dreje rundt... takten arbejder vi på i morgen, haha), booket lidt overnatning i Ubud til bryllupsrejsen og sejlet en lang dejlig tur bare os to. Nå ja, så bestilte vi også blomster til festen, knaphulsblomster og min brudebuket. Jeg binder det hele selv, og tror det bliver godt! Det er skønt at vi har så meget ro på! Masser af tid til at se en masse venner - i morgen får vi fx besøg af gode venner der til daglig bor i Vietnam, men som er taget til DK hele familien bare for at være med til vores bryllup, og i går var jeg sammen med et par veninder til ost og rødvin til det blev sent. I weekenden står den på stor 30års for en af vores andre venner, der også bor i Vietnam, men hvor et godt vennepar fra New York også deltager. Rart at have tid til at få snakket igennem med så mange inden brylluppet. Jeg glæder mig! Er slet ikke nervøs, hvilket jeg ellers havde regnet med. Måske kommer der senere?