DrMalene

Medlem
 • Content count

  327
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About DrMalene

 • Rank
  Hjælp - jeg er ved at blive en Bridezilla
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  26.07.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Christians Kirke

Recent Profile Visitors

1,056 profile views
 1. Bryllupsrejse på Bali var vidunderligt! Se en lille beretning min planlægningtråd :-)

 2. Jeg skal ikke selv have shapewear på, men vil anbefale dig at købe det inden du får kjolen tilrettet og lige lave en test på om du kan holde ud til at have det på en hel dag før du beslutter det endeligt. Jeg har købt mit undertøj (klister-bh) hos Anne Sax der ligger i Grønnegade i København. Super god service der sætter en hel time af til fitting af undertøj, så det ville jeg prøve hvis jeg var dig.
 3. Er lige blevet tippet om, at Irma kører 25% på al vin i butikkerne og online i morgen. WUHU! Mangler selv kun bobler, så det skal jeg ned og kigge på.
 4. Jeg kan anbefale dig at bruge fotostart.dk, hvor der er et forum, hvor du i emnet "Fotograf søger/søges" kan slå et opslag op. Det gjorde vi, og fik super mange tilbud i alle prisklasser.
 5. Vi har valgt at betale for overnatning for alle. Men en del af værelserne er lejrskole-stil, dvs køjesenge og bad på gangen. Det er kun bedsteforældre og forældre der har fået hotel-stil dobbeltværelser. Et par af vennerne har derfor valgt selv at betale for et lækkert dobbeltværelse da de ikke havde lyst til at sove sammen med andre. Men synes ikke "man" bør noget. Det er jeres fest, så I bestemmer!
 6. Min kjole blev færdig i sidste uge, så præcis en måned før brylluppet. Jeg bor dog også i en helt anden landsdel end kjolen var købt, så havde det været i samme by kunne jeg godt finde på at vente med at få det gjort helt færdigt til måske to uger før...
 7. Så er der beretning og en masse billeder fra min polterabend. Kæft hvor tog pigerne røven på mig, da de troppede op i Nordjylland hele vejen fra Kbh. Og så på en tirsdag!

 8. Hej Lena. Da jeg var til tilretning oppe i Luxux forleden var de meget imponerede over mit headpiece, og roste det rigtig meget :-). Synes bare lige jeg ville fortælle det videre. Kh
 9. Jeg er 23 og min kæreste er lige fyldt 30. Ingen børn endnu.
 10. Ellers så overvej mild kemisk peeling dagligt - jeg døjer selv med store porer og talgknopper i ansigtet, og er begyndt at bruge Avene Cleanance K for et par dage siden, og min hud er allerede meget glattere og ensartet - glæder mig til resultatet efter et par uges brug. Købte den på apoteket til 139kr for 40ml. Jeg købte den efter at have læst denne artikel på Pudderdåsernes blog.
 11. Detoxen er med forskellige faser, så lidt komplekst at forklare kort (se evt vægttabstråden) men primært udelukkelse af mælk, sukker, korn og det meste kød og i stedet fokus på masser af grønt, nødder, fisk, frugt og gode olier - ikke meningen at man skal leve efter det i mere end 14 dage, men det virkede for mig :-).
 12. Hvis du er til det, kan du tage et kig på min vægttabstråd, hvor jeg beskriver min 14 dages detox - og gav mig virkelig ren hud. Der er et link til den i min signatur :-)
 13. Hvor er det en lækker kjole! Er især vild med detaljen over brystet, og hvordan draperingerne bagpå giver dig en super flot numse ;-).
 14. Jeg fik præcis det samme at vide!
 15. Ellers prøv at skrive inde på Fotostart.dk - på sidens forum er der en 'fotograf søges'-tråd. Da jeg skrev derinde fik jeg hurtigt over 20 tilbud, og endte med en fotografstuderende.