majageerth

Medlem
 • Content count

  148
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

majageerth last won the day on January 14 2014

majageerth had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About majageerth

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday 05/28/1984

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://www.bricksite.com/robinogmaja

Profile Information

 • Vielses dato
  06.09.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Sabro Kirke

Recent Profile Visitors

289 profile views
 1. Må hellere lige quote, så jeg er sikker på, du ser det. Og så skal jeg gøre opmærksom på, at vores hjemmeside aldrig blev helt færdig. Dvs. der mangler tekst og er ikke læst korrekturl.
 2. Nu er det jo så godt nok udskudt, men jeg nåede at oprette en hjemmeside. Har ikke nænnet at nedlægge den endnu. Der er ikke nær så mange funktioner i gratisudgaven, men den fungerer fint. Synes en hjemmeside er en fed ide, da man hele tiden har mulighed for at opdatere. Tænk, hvis der kom en ændring i tidsplanen eller lignende? Du må gerne se vores. Den er her: http://www.bricksite.com/robinogmaja
 3. Tro mig - jeg er virkelig træt af, at jeg ikke selv kommer til at bruge foreløbigt. Den er såååå fin. Jooo, men.... BABY!!!!! Du har helt ret! Det er ret så fantastisk. Det synes jeg på trods af kvalme, opkastninger og alt det andet, der hører til.
 4. Tro mig - jeg er virkelig træt af, at jeg ikke selv kommer til at bruge foreløbigt. Den er såååå fin.
 5. Du er meget, meget smuk i den. Bliver helt misundelig, men under dig det virkelig. Håber, at du får dit livs dag. Er glad for, at den blev din, når nu den ikke længere skal være min.
 6. Netop:-)
 7. Er det ikke lige omvendt. At bryllup/bryllupsfest ikke er en mulighed for dig hvis du er gravid/højgravid. En graviditet/ et barn er ikke noget man kan planlægge eller bestille på samme måde som med et bryllup og noget meget større end et bryllup . Tror som andre også siger det at det kommer meget an på en selv og hvordan man har det med det. Jeg har da oplevet højgravide brude som har klaret det fint men også nogle hvor man kunne se at det ikke lige var sagen. At alle så havde en god dag er noget andet. Det kan nok være særligt svært at vurdere når/hvis det er første gang men det er et individuelt valg om man vil skyde bryllupsfesten eller køre igennem. Det er lige præcis det, jeg skriver. At graviditet i forbindelse med en bryllupsfest ikke er en mulighed for mig. Og vi har netop valgt at udskyde vores bryllup, da både bryllup og barn fortjener vores fulde opmærksomhed, hvilket kan være svært, når fødsels og bryllup ligger i samme måned. Som du selv nævner, kan et bryllup planlægges, men det kan en baby ikke, så derfor får brylluppet lov til at vente lidt. Min pointe med indlægget var mest af alt, at det er 100% op til én selv, hvad der føles rigtigt, og at uanset hvad man bestemmer sig for, så er det okay. Når det gælder bryllup, har jeg erfaret, at der findes hundrede forskellige meninger i ens omgangskreds. Derfor har det hjulpet mig at huske at holde fast i, at de beslutninger man træffer, er okay at træffe, da det er ens bryllup og ikke alle andres. Så min pointe er stadig, at man skal gøre det, der føles rigtigt. At vi har valgt at skyde vores bryllups var blot ment som et eksempel på, at vi gør det, vi fandt bedst for os selv.
 8. TILLYKKE! Ligesom Pille vil jeg gerne have et brag af en fest, så graviditet er for mig ikke en mulighed. Eller, alt er jo relativt, men som udgangspunkt, ville jeg være ked af det. Vores teori omkring er allerede blevet testet, da jeg for en uges tid siden fandt ud af, at jeg er gravid med termin i september, hvor vi skulle giftes. Vi har valgt at udskyde brylluppet på ubestemt tid, da jeg ikke vil smide 80.000 efter en fest, jeg risikerer ikke at kunne nyde. Jeg er selvfølgelig også en del mere gravid i september end du er til dit bryllup, så det er jo en smagssag. Det eneste jeg kan sige med sikkerhed er, at det er DIN beslutning (og din mands, selvfølgelig) og at uanset, hvad du beslutter, så er det okay! Tal med din kæreste og træf en beslutning og så gør det. Uanset hvad alle andre måtte sige. Jeres bryllup, jeres budget, jeres barn, jeres beslutning. Vi døjer så lidt med nu, at alle gerne vil snakke bryllup. Jeg er kun i 8. uge, så vi venter en måned mere med at sige noget til vennerne (vores forældre ved det). Det er svært at tale bryllup med folk, når vi ved, det er aflyst. Har øvet mig en del i at tale udenom her på det sidste:-) Jeg ønsker jer mange, mange gange tillykke med den bette og held og lykke med det hele. Kan være vi ses på babyklar.dk:-)
 9. Jeg skal også giftes den 6. september og jeg har allerede købt min kjole:-)
 10. Jeg skal giftes i september og har også købt min kjole i januar. Den er også købt brugt, så jeg har hele tiden været klar over, at den skulle til skrædder. Det ender langt de fleste kjoler med at skulle under alle omstændigheder - om ikke andet så for at blive lagt op og lignende. Du kan sagtens købe kjolen nu.
 11. Det er altid lidt spændende. Jeg er vildt spændt på, hvad i bestemmer jer for. Sig endelig til, når i ved mere.
 12. Ej, hvor sjovt. Manden min friede den 1. december og vi skal giftes den 6. september 2014. Vi fik styr på de store ting lige omkring nytår, hvilket er godt, da vi ellers ville få svært ved det. På den positive side skal vi ikke vente så længe. Al ære og respekt til dem, der planlægger et bryllup to år ude i fremtiden, men det ville jeg ikke kunne, så til de utålmodige sjæle er 9-10 måneder nok meget passende:-)
 13. Jeg var på messen i Århus, hvor der ikke var en eneste stand med invitationer eller DIY. Jeg var ret skuffet. Synes ikke helt, det var pengene værd.
 14. Du kan jo spørge hende. Hun er bruger herinde og hendes beretning er her: http://www.bryllupsklar.dk/forum/83028/c-ns-fantastiske-dag-27072013.html/?p=1374466
 15. Håber i findet det, der er det rigtige for jer.