AnnemetteLK

Medlem
  • Antal besvarelser

    7
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

0 Neutral

About AnnemetteLK

  • Status
    Ny bruger
  • Fødselsdag 02/02/1991

Profile Information

  • Vielses dato
    29.08.2015
  • Type vielse
    Strand/have
  • Køn
    Kvinde
  1. Hej, Min mand og jeg er lige blevet gift, og har nu modtaget alle vores flotte bryllupsbilleder. Dem synes vi selvfølgelig også at vores gæster skal have en mulighed for at se, men hvordan? Vi har selv tænkt på noget med at oprette en hjemmeside kun til at vise billeder. Er der nogen her der har god erfaring med det og kan anbefale en måde at gøre det på? Andre gode råd er også velkommen!
  2. Ja, det er præcis de samme overvejelser vi har haft. Synes det er synd hvis stemningen kommer til at "dø" pga. lang transportid med tog. Og tak! Ja, mit allerførste indlæg, men jeg har godt nok brugt mange timer herinde allerede Godt med inspiration! Vi bliver i øvrigt omkring 45 mennesker der skal fragtes videre til feststedet, hvis alle kommer til receptionen.
  3. Hej allesammen Min forlovede og jeg er i tvivl om vi skal arrangere fælles bustransport fra receptionen til feststedet. Feststedet ligger ca. 44 km (30 min kørsel) fra receptionsstedet. Der er også mulighed for offentlig transport med tog, men alt i alt vil dette tage 1½ time. Derudover er der ca. 1 km at gå fra receptionen til togstationen. Det er ikke synderligt langt, men måske alligevel ret besværligt når man er i fine sko/fint tøj. Hvis vi lejede en bus ville vi anbefale folk at tage offentlig transport hen til receptionen, da de fleste vil have fin mulighed for dette, og de skulle selv sørge for at komme hjem om natten fra feststedet - men dette ligger også rigtig tæt på en station. Vi har inviteret en del venner med, som ikke har mulighed for at køre i bil. Derudover ønsker vi da også at folk ikke er i bil, så de kan drikke alkohol uden at tænke på køreturen hjem. Så det store dilemma er: skal vi bruge penge på en bus så transport til festedet kun tager 30-40 min eller skal folk selv finde ud af at transportere sig med tog, som dog vil tage 1½ time? Håber I kan hjælpe med dilemmaet!