Shii

Medlem
 • Content count

  176
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About Shii

 • Rank
  Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  30.08.2014
 • Køn
  Kvinde
 1. Man kan meget hurtigt forelske sig i kæmpelokaler med podier, men forholdene er lidt mere beskedne de fleste steder ;-) Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvordan det er i Danmark, men de to steder jeg har været har de, specielt det ene sted virkelig haft gode forhold. Begge steder får man sit eget værelse f.eks. så man ikke generes af folk udefra. --- Derudover: Jeg besluttede at gå på kjole jagt i februar, og jeg fik hurtigt lært sætningen "Jeg skal giftes 30 august I ÅR", alle stederne gispede de lidt og synes at jeg godt nok var sent ude. De fleste kjoler tog i mellem 3-6 måneder at bestille hjem. Det kommer jo klart an på hvilket mærke mans kal have også, jeg valgte en ladybird, og den tog lige under 4 måneder at få hjem.
 2. Vi har netop ingen dresscode, så det var også derfor jeg var overrasket over jeg overhovedet blev spurgt. Inde i mit eget hoved ville jeg nok tænke, hvis det var mig der skulle afsted, at hvis jeg var i tvivl, så ville jeg vælge noget andet... Just in case. Dog synes jeg virkelig, helt oprigtig at kjolen er grim. Mest pga. de der klamme insekter. Men jeg synes designet (hedder det det?) er super smukt, og jeg synes kjolen er SÅ meget hende! Altså stilen passer bare, og er bare super sød synes jeg!
 3. Jeg synes også du skal vente. Altså SU er jo der hvor man senest giver besked, så jeg ville virkelig finde det en anelse fornærmende at folk var så bange for at jeg ikke kunne finde ud af at overholde et SU Vi havde netop af den grund giver vores SU i god tid, så vi faktisk havde en uge før vi skulle give besked til hotellet omkring antal. (Og faktisk kan vi stadig rette det indtil 7 dage før).
 4. Det har for mig altså en anelse at gøre om respekt også. Undskyld, men jeg ville altså IKKE bryde mig om at der var nogen der troppede op i en lang hvid gallakjole med strutskørt.... Det har jo ikke noget at gøre med personens udseende, men det budskab man sender. Men det kommer omvendt også an på hvilket slags bryllup det er. Vi holder jo to, og min mor spurgte mig om hun måtte have en sort kjole på til det første bryllup om torsdagen... Det kan jeg intet se i vejen med, heller ikke hvis hun havde haft den på om lørdagen! Det er også min pointe: Hvis man frygter at en gæst ikke respektere værtsparret - hvorfor så invitere dem? Det lader til at hun alene inviteres med fordi I ikke ønsker at overskride god etikette. I bør nok overveje om god etikette er det værd. Øh? Hun inviteres med fordi hun er familie og en vi gerne vil dele dagen med? Jeg er da ked af hvis det fremstår som om hun ikke burde have været med. Det var blot for at have en hyggelig debat om hvad folk tager på til bryllup, og som nævnt i første indlæg havde det slet ikke strejfet mig da jeg så kjolen at den var hvid, jeg var blot lettet fordi jeg synes det var SÅ sød en kjole, og hun ofte går virkelig mørkt klædt Ikke fordi hun ikke må have mørkt på, bare fordi jeg synes at det er pænere når folk er i smukt tøj, og det har da intet at gøre med om det er mit bryllup eller ej... Sort i sort er bare ikke festligt, så jeg er bare super positivt overrasket over at hun rent faktisk tager så stort et skridt for vores skyld! Og havde hun troppet op i en stor hvid kjole med strutskørt, havde hun nu også været velkommen! Jeg ville ikke tro at hun gjorde det for a være respektløs, men af uvidenhed.
 5. Det har for mig altså en anelse at gøre om respekt også. Undskyld, men jeg ville altså IKKE bryde mig om at der var nogen der troppede op i en lang hvid gallakjole med strutskørt.... Det har jo ikke noget at gøre med personens udseende, men det budskab man sender. Men det kommer omvendt også an på hvilket slags bryllup det er. Vi holder jo to, og min mor spurgte mig om hun måtte have en sort kjole på til det første bryllup om torsdagen... Det kan jeg intet se i vejen med, heller ikke hvis hun havde haft den på om lørdagen!
 6. Ja, jeg synes også kjolen er.... Særpræget. Men den er SÅ meget hende! Og hun er jo normalt sådan lidt Goth og med tanke på hvad hun kunne være troppet op i, så synes jeg denne her er FIN Jeg har heller intet imod at folk kommer i sorte kjoler, men kender i den type som bare er sådan sort sort? Altså normalt har hun altid sort på, og det går normalt helt ud i et og er på ingen måde smukt. Jo det måtte hun da også sagtens gå i, men stadigvæk er jeg bare lettet over at hun netop har fundet en kjole HUN er tilpas i! Det var heller ikke før min søster blev forarget at jeg blev sådan lidt.. hmm... tjoe måske.... For jeg tænker jo også lidt at det er jo ikke fordi at den vil blive forvekslet med en brudekjole, og så må jeg indrømme jeg faktisk har fler eproblemer med den kjole svigermor skal have på Det er en stor tyl kjole i turkis, og den synes jeg er alt for "mig mig mig".
 7. Hvor meget ville I bestemme over jeres gæsters tøj? H2B har en bror... Som har en kæreste... Kæresten der er en anelse Goth, og hun går normalt kun i sort tøj.. Og jeg havde faktisk forventet at hun ville komme i noget forfærdeligt tøj.... Hun fortalte mig glad for et stykke tid siden at hun havde fundet en super fin kjole, hun var rigtig tilfreds med... Min svigermor viste mig så et billede igår, fordi hun oprigtigt var i tvivl om jeg ville bryde mig om hun kom i den kjole. Jeg har blandede følelser omkring den... Det første chok er at den så ufattelig kort ud, men med tanke på at hun kun er 150, så kommer den jo til at være en del længere. Men hvad synes I ? Min søster var dybt forarget da jeg viste hende kjolen, men jeg må indrømme at jeg faktisk mest endte ud med et lettelses suk over at hun havde fundet noget der ikke var helt sort....
 8. Vi har inviteret vores med til reception!
 9. Jeg kan også mærke det kommer tættere på! Tuder over ingenting, og er ved at dø af stress! Har virkelig taget munden for fuld med alle de små projekter!
 10. Vi betaler ca. 1700 for en normal borgerlig vielse, og så betaler vi ca. 4000 kr for kirken.... Her i holland har man aldrig mulighed for en gratis vielse. Medmindre man vil tage sig til takke med at bare skulle skrive under papiret, uden gæster, tale, ja til hinanden osv.
 11. Kan I måske linke, så jeg ved hvilken type deo det er? Det kan da ikke passe det bar er en normal deo?
 12. Sikke nogle fantastisk gode råd I kommer med. Jeg må prøve mig frem! Tak damer!
 13. Da jeg er tyk, og har tykke lår, gnider de mod hinanden, og det bliver rigtig ubehageligt i løbet af aftenen tænker jeg! Dog vil jeg ikke have strømpebukser på, da jeg skal have åbne sko og jeg synes det ser tåbeligt ud.... Men hvad filan gør jeg så? Leggings er jo ikke super kønt under en brudekjole..... Har I nogle forslag??
 14. Tak, den vil jeg lige kigge på. Dog lyder deres mål en smule mærkelige, umiddelbart når jeg taster det ind siger den at jeg skal have en 95G... Hvilket jo slet ikke passer med de BHer jeg ellers har... Nå jeg måler når jeg er hjemme fra arbejde og kigger på den. Jeg har haft kigget på mange af dem fra Goddess før, men ikke fundet dem forhandlet indenfor Europa.