RikkeP

Medlem
 • Content count

  109
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

RikkeP last won the day on December 24 2013

RikkeP had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About RikkeP

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday 04/04/1990

Profile Information

 • Vielses dato
  14.06.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Glesborg Kirke
 1. Tyl

  Synes det lyder rigtig godt med at hænge det i loftet (evt. med lyskæder også).. Ville ikke sætte det på stolene. Det kunne også bruges til at pynte bilen med.
 2. Pernille Pjuske.. Tak.. hvis det bare kunne få op.. Jeg kan også finde masser af mintgrønne med mønster op.. Det passer bare ikke til os.. vi vil helst have ensfarvede..
 3. Christina G.. Synes også selv den mintgrønne er fantastisk.. Og som dig at hvid og søølv er lidt tamt.. Men kan ikke finde ud af om hvis man tager sølv servietter, om det blvier for meget..ARGH.. Måske farverne bare skal laves om..
 4. Lidt billeder af vores tanker..
 5. Hold op jeg synes, at farvevalg er SÅ svært..Lilla er for mig det nemme valg men også total udelukket, idet det var farven til min søsters bryllup og min datters dåb.. Jeg begyndte derfor at tænke ud af boksen. Kæresten sagde sølv og jeg ELSKER sølv, men synes måsje hvid og sølv blvier lidt for sølvbryllupagtigt..Jeg fik så en vision om mintgrøn, hvid og sølv. Visionen var super smuk, meeen mintgrøn er ikke ligefrem særlig nem at fremskaffe.. Men jeg har nu alligevel fundet en del.. Men bliver også nødt til at gå på kompromis med flere af tingene.. Synes det er så svært.. Har fået mintgrøn slips, taljebælte, hårpynt. og tænker at ved festen kommer der mintgrøn satinbånd om lysene.. Så var det meningen at servietterne skulle være mintgrønne, men shit de er svære at opstøve.. På servietterne skulle der være en tråd med nogle blomster i..(Hvide) Det sølv skulle så være bordløber, skrift på bordkort (som er hvide sommerfugle).. Så tænkte jeg om servietterne kunne være sølv, snoren hvid og så blomsterne mintgrøn.. Men pludselig er min vision ikke så smuk mere og ved ikke om det overhovedet kan lykkeds at blande mintgrøn og sølv.. Ved ikke om jeg bare skal glemme alt om den mintgrønne og så bare lave sølv.. ARGH, suk.. Det bliver vist noget sværere end først antaget, at vælge farvetema... Forvirret . dk
 6. Jeg synes det sidste tema virker meget gennemført og jeg tror virkelig det vil kunne blvie flot. (nu kan jeg selvfølgelig ikke se om du er blevet gift)