Frulauridsen

Medlem
 • Content count

  297
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Frulauridsen last won the day on March 24 2014

Frulauridsen had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About Frulauridsen

 • Rank
  Hvis jeg sover mindre kan jeg bruge flere timer på bryllupsklar
 • Birthday 02/26/1990

Profile Information

 • Vielses dato
  16.08.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Ringkøbing

Recent Profile Visitors

2,309 profile views
 1. Håber I havde en god fest Hvor købte du hjertebolsjerne? Det havde vi helt bestemt! Dem købte jeg i Tiger ... Ved ikke om de stadig har dem, men det havde de sidst jeg var derinde inden brylluppet!
 2. .
 3. .
 4. 1 dag tilbage!!!!! SÅ er tiden endelig kommet!!! På lørdag/imorgen går det løs (Kl. er 00.09) Vi har traaaaavlt for tiden! Men idag er der kommet styr på det meste... Imorgen mangler vi faktisk kun at lave blomsterdekorationer, and that's it!! Wuhuuuu... Vi glæder os, er spændte, nervøse og følelserne sidder helt uden på tøjet!! Beklager der ingen billeder er endnu... Måske der kommer af lokalet imorgen aften, hvis jeg ikke er for udmattet.. Ellers kommer der jo en beretning på et tidspunkt!
 5. Så er min smukke kjole hentet og prøvet en sidste gang inden den store dag på lørdag!!! Yiiiiihhhhh :D

  1. SRHansen

   SRHansen

   Tillykke - jeg hentede min i går og skal bruge den om 16 dage - dejligt at have det på plads ;)

 6. Jeg kan da lige sende min oversigt over drinks.... Der er både opskrifter og indkøbsliste Drinks.pdf
 7. 10 dage!!! og kriller i maven :D

 8. Vores lysestager er købt færdige, så det kunne simpelthen ikke være nemmere... Det er kun blonde lysestagerne der blev lavet selv... ;) Hvor køber man dem? Jeg fandt en sælger på Trendsales der lavede dem... annoncen er desværre lukket så jeg kan ikke linke... men jeg spurgte bare om en ekstra god pris når nu vi skulle have så mange... så det fik jeg ... ;)
 9. Tusind tak!! Det var da virkelig rart at høre Det var helt fantastisk!! Kunne ikke have ønsket det bedre...
 10. Vores lysestager er købt færdige, så det kunne simpelthen ikke være nemmere... Det er kun blonde lysestagerne der blev lavet selv... ;)
 11. Fantastisk GAVE til din mand!!! Helt igennem genialt lavet... har få gange set noget lignende.. og synes det er så fed en idé... så TAK for inspiration til mit ellers ideforladte hoved... ;) Vennerne er sat på arbejde.... :D
 12. Mange tak! Jeg har dog ikke været så god til at opdatere herinde, som mange andre er... Men tak Ja de er super fine de lysestager synes jeg...
 13. Jeg synes bare tit corsager har en mærkelig længde på mig ... sådan det kommer til at sidde og genere på hofterne.... har ret bredde hofter...
 14. Det kan det helt sikkert... tak jeg kigger lige...
 15. Hej piger, jeg står nu med 12 dage tilbage til brylluppet og har endnu ikke købt undertøj... !! Jeg vil gerne have en bodstocking der kan åbnes i bunden, da jeg bliver idiot af følelsen af mit skørt direkte på den bare hud... er ikke rigtig til corsager... MEN.. jeg synes godt nok det er svært at finde en pæn bodystocking der samtidig er stropløs?? Nogen der lige ved et sted de har dem, hvor man også kan nå at få det inden brylluppet hvis det er over nettet... Helst i en butik så man kan prøve inden... Men det er ikke et must, hvis i lige ved hvor man kan få en flot på nettet... Håber der er en eller flere der kan hjælpe???