Fru.Frøken

Medlem
 • Content count

  334
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Fru.Frøken last won the day on June 12 2014

Fru.Frøken had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

About Fru.Frøken

 • Rank
  Hjælp - jeg er ved at blive en Bridezilla
 • Birthday 08/25/1984

Profile Information

 • Vielses dato
  24.05.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Havebryllup
 1. Yndlingstråd. Jeg tror aldrig, at jeg bliver træt af at kigge på brudekjoler. I er smukke. Hver og én.
 2. Tillykke! Husk at gå et skridt væk med din mand midt i festen og kig udover det hele og bare mærk stemningen og øjeblikket. Som nygifte ofte skriver: Det hele går så stærkt!
 3. Jo selvfølgelig. Hvis jeg ikke skulle holde bryllupsfest, så ville jeg gøre netop dét og så stikke af på bryllupsrejse i brudetøj og det hele lige efter receptionen. Måske en romantisk weekend i Paris
 4. Har du ikke et billede hvor man kan se begge dele i dit hår? Jeg skal nemlig også både have slør og Miss Lena hårsmykke (Miriam) på, men er blevet i tvivl om det bliver for meget. :-) Så mangler ideer.... Jo gerne. Jeg havde sat det på den ene side, så selvom det var stort, så var der faktisk også mange vinkler, hvor man ikke så det, så jeg er glad for, jeg også havde slør på...For ikke at billedespamme, så finder jeg lige dem, hvor man kan se hårsmykket bedst. Sanne synger mindre.JPG Og så et hvor det er hel figur, hvor smykket ikke er dominerende. kirke.JPG Lige et hvor man rigtig kan se smykket med slør tæt på. Det er taget på hotelværelset, så jeg er ikke kommet i kjolen endnu. hairpiece1.JPG og et taget i skoven hairpiece2.JPG Nå, glem det der med "for ikke at billedespamme" Hold nu op hvor er du smuk og nu er jeg top inspireret!!! Hvor er dit slør fra, er vild med blonden som er smuk og stadig diskret :-) Lige min stil :-) Tak! :a1221: Sløret er fra Kennedys i Sabro. hmm...der er lidt langt fra nordsjælland til Sabro :-) Jeg må finde noget andetsteds der ligner.... Jeg mener de sagde at sløret var lavet i New York. Hvis det på nogen måder kan hjælpe
 5. Har du ikke et billede hvor man kan se begge dele i dit hår? Jeg skal nemlig også både have slør og Miss Lena hårsmykke (Miriam) på, men er blevet i tvivl om det bliver for meget. :-) Så mangler ideer.... Jo gerne. Jeg havde sat det på den ene side, så selvom det var stort, så var der faktisk også mange vinkler, hvor man ikke så det, så jeg er glad for, jeg også havde slør på...For ikke at billedespamme, så finder jeg lige dem, hvor man kan se hårsmykket bedst. Sanne synger mindre.JPG Og så et hvor det er hel figur, hvor smykket ikke er dominerende. kirke.JPG Lige et hvor man rigtig kan se smykket med slør tæt på. Det er taget på hotelværelset, så jeg er ikke kommet i kjolen endnu. hairpiece1.JPG og et taget i skoven hairpiece2.JPG Nå, glem det der med "for ikke at billedespamme" Hold nu op hvor er du smuk og nu er jeg top inspireret!!! Hvor er dit slør fra, er vild med blonden som er smuk og stadig diskret :-) Lige min stil :-) Tak! :a1221: Sløret er fra Kennedys i Sabro.
 6. Nåja, der går kvaliteten alligevel tabt Det er min kammerat Steen Bendix. Får lige sendt dig en pm.
 7. Jo selvfølgelig Skal jeg sende dem til dig i fuld opløsning?
 8. Er du sikker på at der ikke er blomster på alteret i forvejen? Det er der nemlig i vores kirke, der er altid friske blomster ved alteret. Der var også pyntet med blomster ved alteret i vores kirke. Det skulle vi ikke sørge for. De havde også sat lysene i ved alle bænkene, så det var kun blomsterne i vaserne, vi selv skulle ordne.
 9. Jeg troede faktisk jeg både skulle have mor, mormor og veninder måske endda svigermor med. Jeg valgte kun at have min mor med. De anbefalede hos Kennedys, at man kun havde en med, da de oplever, at det gør det lettere for bruden at mærke efter og "være i" kjoleprøvningen. Det andet kan hurtig ende med at alle skal ses og høres. Mine to veninder, der skulle være brudepiger/brudeterne, var med da vi skulle hente kjolen. Så sad de sammen med min mor imens gardinet blev trukket fra og jeg stod i min drømmekjole, det blev på en eller anden måde en endnu større oplevelse end jeg lige kunne forestille mig, og jeg var glad for de var der den sidste del, hvor de også fik vist hvordan de bedst kunne hjælpe mig i kjolen på dagen. Jeg var så i tvivl om jeg valgte rigtig med kjolen, så andres holdninger kunne nemt have overdøvet mine egne. OG at min kære mormor ikke havde set kjolen inden gjorde bare øjeblikket i kirken endnu mere magisk. Jeg havde ellers meget svært ved ikke at vise den frem til alle de nære kvinder i mit liv, men jeg var glad for, at det blev på dagen. Men jeg forstår dilemmaet mine veninder var også sikre på at de skulle med og den ene glædede sig helt vildt og var begyndt at kigge på kjoler, som hun synes passede til mig. Jeg fortalte hende at jeg var ked af at skuffe hende, men at det blev en mor og datter oplevelse. Hun blev kort skuffet og så forstod hun det til fulde. Hun var så som sagt med, da den skulle hentes.
 10. Synes ofte man ser et par stykker, der sætter det på alle bilerne, når folk er gået ind i kirken. Til vores bryllup delte to af mine veninder sæbebobler og tyl ud udenfor kirken.
 11. Det er i øvrigt virkeligt virkeligt smukt.... Elsker pæoner... Tak!
 12. Har du ikke et billede hvor man kan se begge dele i dit hår? Jeg skal nemlig også både have slør og Miss Lena hårsmykke (Miriam) på, men er blevet i tvivl om det bliver for meget. :-) Så mangler ideer.... Jo gerne. Jeg havde sat det på den ene side, så selvom det var stort, så var der faktisk også mange vinkler, hvor man ikke så det, så jeg er glad for, jeg også havde slør på...For ikke at billedespamme, så finder jeg lige dem, hvor man kan se hårsmykket bedst. Og så et hvor det er hel figur, hvor smykket ikke er dominerende. Lige et hvor man rigtig kan se smykket med slør tæt på. Det er taget på hotelværelset, så jeg er ikke kommet i kjolen endnu. og et taget i skoven Nå, glem det der med "for ikke at billedespamme"
 13. Det lyder som en dejlig dag. Tillykke!
 14. Jeg havde begge dele på. Et langt slør med blondekant og et Miss-Lena håsmykke; Hvid Miriam.
 15. Vi skulle selv sørge for oppyntningen med blomster langs stolerækkerne. Det gjorde vi dagen før. Jeg købte alle blomster til dekorationer og til kirken i flere forskellige supermarkeder. Tror du kan gøre det for en 150 kr på den måde. Vi pyntede med en lyserød pæon i hver anden og små hvide blomster i hveranden. Meget enkelt. Om det er vigtigt kommer vel an på, hvem der ser. Jeg synes det giver et romantisk udtryk med sådan en blomsterpyntet gang.