solskin82

Medlem
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

solskin82 last won the day on January 29 2015

solskin82 had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About solskin82

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 04/30/1982

Profile Information

 • Vielses dato
  16.05.2015
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Næstvedområdet
 1. Vi blev gift forrige uge. Min far lever og var med til brylluppet, men da vi ikke er særlig tætte og min mand og jeg har været sammen i 12 år, syntes jeg det virkede mærkeligt at min far skulle føre mig op. Vi snakkede med præsten om det, og hun foreslog den svenske model som det svenske kronprinsepar havde benyttet sig af. Kirken er meget lille, så da dørene slog op og musikken begyndte at spille, gik jeg et skridt frem, ind over dørkarmen, og her ventede jeg så. Imens gik min kommende mand fra alteret og ned og hentede mig i døren. Det var fantastisk, og det helt rigtige for os! Vi gik sammen, men manden fik lige suset med at døren gik op, og jeg stod dér. Vi havde ikke set hinanden siden dagen før. Det var meget utraditionelt men det virkede skidegodt og var meget romantisk....
 2. Prøv at ring til restaurant Little Venice i Syd/Nordhavnen (er fra Sydsjælland selv, så aner ikke forskellen , men tror det var nord) Vi har været til bryllup der, et super flot bryllup, hvor brudeparret havde ledt længe med lys og lygte efter et sted i Kbh hvor couvert prisen var max.1000 kr. Det havde været nærmest umuligt, men Little Venice kunne klare det Det er en restaurant på en husbåd, super flot indrettet og med super stemning. Maden var fantastisk, søde tjenere, fri bare hele natten og der var god plads til dans med live musik, kaffe på terassen mv. Vi havde hele restauranten for os selv den dag, og det var et fantastisk bryllup!!
 3. Jeg forstår dig godt!! Jeg er glad for at vi har haft god tid til at planlægge vores bryllup, for jeg har da godt nok skiftet mening om alt 117 gange i løbet af processen. Min kæreste overlader det meste til mig, men alt hvad der omhandler mad, lokaler, kirke, fotolokation, musik og kørsel fra kirken, har han været med inde over. Og vi er sjovt nok RET enige. Overraskende, men super rart! Han kommer også til at være med ind over bordplan, samt uddelegering af opgaver. -Og fadølsanlæg! Det eneste pynt han har haft en mening om, er at han ønsker sig duftlys ude på toiletterne for han syntes der lugtede lidt skummelt -Sjovt, det havde jeg slet ikke bemærket. Men der kommer lanterner med duftlys ud og stå, i herre og damefarver til hvert badeværelse.
 4. I behøver ikke dåbsattester hvis i er danske statsborgere med fast adresse, så finder systemet jer selv. Vi kunne godt bestille prøvelsesattesten/vielsesattesten over borger.dk uden at have disse dokumenter. -Jeg troede også først at man SKULLE sende det med, men det var ikke nødvendigt, og vores attest kom fint med posten uden
 5. Jeg har aldrig fået ordnet hverken negle eller hud, og sol tager jeg heller ikke. Men håret bliver farvet og klippet op til. I ugen op til bryllup skal jeg have udført en omgang spray tan. -Hvilket kræver at jeg skrubber og skurer mig godt inden. Og dagen før kommer min søster og laver mine negle. (når ejg er færdig med at binde blomster) Jeg har normalt afbidte have-negle med jord under, så det bliver en stor oplevelse at få falske negle på -De skal dog ikke være så lange, og bliver lakeret i en meget svag rosa farve, Helt stille og roligt.
 6. Min kæreste skal have hans aføde fars loge-manchet knapper på... Og hvis vi ikke havde fundet dem, skulle han have haft sine manchetknapper som han fik da han sejlede med Dannebrog, på.
 7. Jeg ved at www.klistermanden.dk har en laserbrænder. Han lavede vores bryllupsinvitationer, hvor teksten blev laser-brændt ned i træ. Mener at han kan laser-brænde på de fleste materialer. Værkstedet ligger ved Næstved men han har en webshop også. Giv ham et ring, det er super service og super priser og vores invitationer er i hvert fald blevet sindsygt flotte og unikke Han lavede dem fuldstændig efter vores ønsker.
 8. Alle tiders, tusind tak for svar! Gode erfaringer er jo guld værd, og Ringsted er jo rimelig tæt køreafstand fra Næstved.
 9. Super, super smuk kjole, den er virkelig flot!!
 10. Jeg er SÅ enig!! Det er din dag, ikke dine svigerforældres
 11. Vi skal have 3 stk. små blinis, hvoraf den ene bliver med laksetartar, den anden med ørredrogn og den sidste med ørredsalat. Det bliver portionsanrettet. Bliver helt sulten af den her tråd........
 12. Vi skal have en desserttallerken, lidt a la tapas, hvor der bliver en lille marcipanroulade, et lille stykke chokoladekage, en hvid og en mørk mousse, bærcoulis og lidt frisk frugt.
 13. Jeg vil foreslå havemøbler, haveredskaber, træer/planter, oplevelser, gavekort til hvad I nu mangler, køkkenredskaber, sengetøj, håndklæder,
 14. Sorry, ser lige at I bade har tilføjet, håndklæder og senge tøj og glas
 15. Hvad med planter/træer til haven, haveredskaber, havemøbler, oplevelser, bøger, porcelæn, glas, bestik, køkkenredskaber, sengetøj, håndklæder, julepynt fra f.eks. Georg Jensen, gavekort til f.eks. Ikea, Bauhaus, Inspiration, Bahne, Havecentre osv.