Sunnie

Medlem
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Sunnie

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  22.08.2015
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Har du fået styr på skørtet? Jeg har nemlig købt skørt ved panayotis og skal have det samlet en af de kommende dage - skal giftes på lørdag. Sig til hvis jeg skal måle for dig!
 2. Har du link til ris-poserne? Super flotte ting du har lavet - det er virkelig gemmenført!
 3. Har lige haft lukket og åbnet word - nu er den der. Tak for hjælpen Sunnie - teknik-tumpe åbenbart....
 4. Jo det har jeg gjort, men den kan stadig ikke vælges blandt skrifttyper i word
 5. Nu har jeg efterhånden set rigtig mange flotte invitationer mv. med denne skrifttype, og besluttet at denne skal vi også bruge på vores invitationer, jeg har derfor downloadet skrifttypen, men hvordan pokker får jeg den ind i word? Hjæææælp!
 6. Hvor er de fine! Kunne da godt være jeg skulle bestille nogle hjem også
 7. Vil I ikke vise billeder af de der fine sugerør? Lyder spændende
 8. Tak for link Så kan jeg jo godt kaste mig ud i det. Det eneste jeg stadig er i tvivl om er hvorvidt der kan komme gebyrer på fra transportøren? Hvad har I af erfaringer?
 9. Altså jeg vil bare helst kunne regne nogenlunde med hvor meget der bliver trukket på mit kort
 10. Jeg er ebay-jomfru, men har ligesom fundet ud af at det nok godt kan betale sig økonomisk at kaste sig ud i det... Eller måske ender jeg med overshopping... anyways nu skal det have et forsøg. jeg har fundet noget fint blondebånd som jeg gerne vil købe og bruge til dekorationer. Har fundet noget der koster ca 10 kr, gratis fragt men det sendes fra Kina. Hvordan foregår det så rent praktisk med told og moms? Og opkræver post dk evt. nogle gebyrer? Og så lige for god ordens skyld - det er da rimelig sikkert at handle ikke? Det er dette jeg kigger på: http://www.ebay.com/itm/Beautiful-10yards-embroidery-lace-ribbon-colors-can-be-selected-/231363889034?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item35de5cc78a
 11. Skal vi ikke lige have denne op igen? Jeg leder også efter en der kan stå for hår og make up når jeg skal giftes til august.
 12. Dig har jeg faktisk også fået anbefalet og så godt på din hjemmeside at du var booket. Du tager ellers super flotte billeder! Vi er godt klar over at vi nok er ved at være lidt sent ude - man skal åbenbart være ude i rigtig god tid har vi fundet ud af. Hobbyfotografer er vi på ingen måde interesseret i, da vi synes det er et alt for stort sats på sådan en dag. Vi har besluttet at smide lidt ekstra på fotograf-posten og har booket Brian Nonbo fra smilets dag, synes han tager rigtig gode og anderledes billeder. Nu må vi så spare lidt ekstra i hverdagen herhjemme
 13. Til jer andre, tusind tak for forslag, jeg har sendt mails afsted og afventer nu spændt tilbud Og hvis der er flere der har kendskab til gode fotografer hører jeg gerne
 14. Det ser rigtig spændende ud, umiddelbart er det jo din guld-pakke jeg er interesseret i, men den er godt nok noget dyrere end det vi havde regnet med at bruge på fotograf. Er du til at forhandle med mht. prisen?
 15. Hej... Jeg har efterhånden læst med herinde et godt stykke tid, og nu har jeg så brug for jeres hjælp. Min kæreste og jeg skal giftes den 22. august i Herning og mangler en fotograf. Vi vil rigtig gerne have en fotograf med hele dagen, altså helt fra kirken og indtil midnat. Har set på MANGE hjemmesider, men har ikke fundet den rette endnu. Derfor - kan I anbefale nogen? Vi har ikke økonomi til at betale vildt meget, har en veninde der har booket en til sit bryllup for ca 6.000 kr, han kan desværre bare ikke på vores dag. Men det er nok i det prisleje vi gerne vil finde en hvis det er muligt.