Mellis

Medlem
  • Antal besvarelser

    43
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

2 Neutral

About Mellis

  • Status
    Ny bruger
  • Fødselsdag

Profile Information

  • Vielses dato
    01.08.2014

Recent Profile Visitors

546 profil visninger
  1. Det lyder til at der er andre følelser i klemme hos dig end blot at hun tager en hvid kjole på. "Provokerende" og "respektløs" tyder på I ikke har det bedste forhold. Sig, som foreslået, (tilvende, ikke din forlovede) at du ikke vil diktere påklædning i øvrigt men at du helst ser traditionerne overholdt. Derudover: vær da ligeglad og gør det ikke til en kamp, det er lige så pinligt hvis du har behov for at markere at hendes far er "din".
  2. Flot hår! Jeg undrer mig over at I siger at Lash lift ikke skader 'ligesom extensions' - Lash lift udbydes ikke af mange kosmetologer netop fordi det ikke er godt for vipperne (jeg har researchet en del og også forhørt mig hos flere kosmetologer da jeg ellers synes det ville være så fint).
  3. Der er stor forskel på vandfadt og holdbar makeup - fra pudderdåserne.dk: Når du skal vælge det ene produkt frem for det andet, er det en god idé at vide, hvad det egentlig er, du ønsker. Skal din makeup kunne holde til et par tårer, en lille byge eller en tur på stranden? Eller skal den sidde natten lang uden at du behøver at være bekymret for, om øjenmakeuppen lige så stille kravler sydover ned af kinderne. Det ene udelukker ikke nødvendigvis det andet, men det er nemt at tage fejl af hvilke produkter, der er egnet til hvad. (Læs mere på deres blog..) Jeg vil anbefale Wet'n'wilds primer til kun 65kr (Asos.dk), min brudemakeup holdte i to dage!! Den flydende eyeliner var stadig lige skarp tegnet, jeg var ret overrasket.
  4. Vi blev gift i går i et cirkustelt (hvid bomuld), 75 personer, 90kvm, 18.000kr inkl gulv, borde, stole, opsætning og nedtagning, lyskæde.
  5. Ja, ugen efter er nok et godt bud ;-). Jeg tjekker lige om de har den præcise størrelse du er ude efter og vender tilbage!
  6. - vi har i øvrigt rigtig mange nedfaldne lige nu i haven, så du kan også bare komme og tage. Kan se, I skal holde festen i Herthadalen, vi bor på Ledreborg Alle :-).
  7. Hej Roselein, jeg har massevis og bor i Lejre, du er velkommen til at hente. Vi bruger dem til vores bryllup på lørdag ved Herslev strand.
  8. Børnene kender vel heller ikke forskel på at sidde 'til højbords' og så luge ved siden af? Mine ville da foretrække at sidde med fætre og kusiner fremfor hos far og mor... Kunne I ikke lave børnebprdet ekstra festligt - 7-8årige er da vilde med gøjl, hehe, lange sugerør og knæklys :-)
  9. Super ide - hvad bliver kuvertprisen så?
  10. For - og det er ikke kemi, det er jo sukker der er i! Jeg har lige fået det lavet for 1. gang og fik 'medium'. Super pænt og super naturligt. Det gav hverken skjolder eller plamager, holdt i 1 uge ca. Man får en 'blikket' creme til negle, fødder og hænder så man ikke bliver gullig eller får skjolder. Go! her fra!
  11. Tak - jeg har i dag været hos Roskilde Skønhedsklinik. Super sted og fin farve, har booket tid samme sted til lige før brylluppet.
  12. Ja, har I et godt bud - hvilken drink serverer I selv? Vores fest bliver på stranden, i et gammelt cirkustelt og velkomstdrinks serveres i gamle marmeladeglas (se billede). Jeg mangler ideer til en drink der matcher - dvs frisk, uformel, let at lave..
  13. Er der nogen, der vil anbefale et sted til spray tan i roskilde? Taaaak :-)
  14. Sig hun ikke er inviteret længere - hun er jo åbenlyst ikke interesseret i at deltage i fejring af jeres kærlighed, kun for at score.
  15. Her bliver det to vidt forskellige ringe - hans i titanium og min i mat guld med en diamant (alliancering). Vi går efter hvad der klæder os hver især.