Nygaard2032

Medlem
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Nygaard2032

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  24.05.2014
 1. Hej. Takkekort sendes de til både gæster som var med til brylluppet og dem som udover har givet en gaver. Eller kun til dem som har givet en gaver, som ikke var med til brylluppet, da man til brylluppet, sagde tak for gaverne?
 2. Hej. Takkekort sendes de til både gæster som var med til brylluppet og dem som udover har givet en gaver. Eller kun til dem som har givet en gaver, som ikke var med til brylluppet, da man til brylluppet, sagde tak for gaverne?
 3. Morgengaven gives den på bryllupsdagen om morgenen, eller morgenen efter bryllupsdagen, altså når man vågner op efter sin bryllupsnat?
 4. Lille Kiel vil du udpensle for mig hvad det var for praktiske oplysninger du sagde:) har nemlig tænkt det med rygning, men hvad mere? Og ja vores vil også præsentere hvert indslag. Vores toastmaster sidder sammen med andre venner, ikke med os, men i nærheden af os. Vi sidder også ved runde borde, og hun skal sidde, så hun kan kigge på os
 5. Hej. Hvad skal toastmaster sige? Vires toastmaster har bedt os finde ud af hvad vi ønsker hun skal sige. Hvad siger jeres toastmaster?
 6. Er der slet ingen derude der vil give mig lidt feedback...please☺️
 7. hej så har jeg ændret lidt i min tale, og lavet lidt om. og jeg vil rigtig gerne høre jeres mening om min tale. nogengange ser man sig blindt på det, og har brug for andres indput/holdninger:) 3 uger til brylluppet, så håber snart på talen er i hus, så jeg kan øve en masse, og forhåbentlig kunne den ud af hovedet. på forhånd mange tak for jeres hjælp. hilsen maria tale1.doc
 8. Wauw det mørkeblå er super smukt👌 hvor lang tid tager levering fra etsy?
 9. Hvor har du købt det?
 10. Hej de damer:) Kan slet ikke finde ud af hvilket strømpebånd jeg skal have:/ blåt Hvidt, stort småt, jeg er i tvivl. Må jeg se billeder af jeres? Og hvor har i købt?
 11. hej:) så fik jeg skrevet min tale til min kommende mand. vil dog meget gerne høre jeres mening. og meget gerne ærlige mening. er den for pladder romantisk:a1221: i min tale skal også være en overraskelse om at vi skal vu og springe faldskærm sammen, har jeg dog ikke helt fået strikket ind endnu. tale.doc
 12. tak:) det jeg efterspørger er nok bare en der måske kunne hjælpe mig med at skrive det på en fed måde, så det fik den helt rigtige effekt, hvis du forstår?
 13. Hej:) Jeg vil til slut i min tale overraske min kommende mand med at vi skal ud og springe faldskærm sammen, da det er en af hans store ønsker:) Jeg vil gerne bringe det ind med, at jeg vil give ham en overraskelse som vil medbringe alle de følelser som man højst sandsynligt vil få igennem et ægteskab. Kilder i maven - sved på panden - glæde - adrenalin - måske til tider en anelse bange - sammenhold osv. Ved bare ikke helt hvordan jeg skal få det skrevet på en god og flot måde, da jeg ikke er er så god til at skrive taler:( Er der nogen derude som kan hjælpe mig? På forhånd tak:)
 14. Digtet nederst er så fint. Har du selv skrevet det?
 15. Jeg får en sanger til at synge "ramt af en engel" af Lene siel, til min mand i kirken. Mit første valg var " lad mig være den" med Anne Linnet, men den mente sangeren desværre ikke ville blive helt så god. Synes begge sange er så gode og siger det hele.