Hoptimisten

Medlem
 • Content count

  68
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Hoptimisten

 1. Nej så virker den ikke. Tror det er fordi den ikke er offentlig :/
 2. øv,kan desværre ikke se din video der står ikke tilgængelig
 3. Vi pakker lidt inden middagen og imens der bliver strækket ben inden der bliver danse gulv. Jeg vil som gæst blive lidt træt af at brudeparret ventet med at pakke gaver op til dagen efter.
 4. Hvor finder du disse sommerfugle henne?
 5. Vi har en med Adresser, praktisk information og ønskeseddel
 6. Hvad tænker du af pris?
 7. Hej. Hjælp... Dessert, Hvad fik i til jeres bryllup eller hvad skal i have? Gerne ting der kan bruges til buffet, men andet kan også bruges.
 8. Vi skal have den til eftermiddagskaffe :D Ellers et godt forslag.
 9. Hej.. Kender i en billig fotograf. Vi søger en som kan være der fra klokken 13 til efter brudevalsen. ,Må maks koste 7500kr inkl transport.
 10. Hej... Vi er i fuld gang med at lave ønskeseddel, men vi kunne godt bruge lidt inspiration fra andre. Så må vi se jeres ønsker?
 11. Dejligt i har gidet at dele jeres ønskeseddel. Det har i hvert fald hjulpet mig med et par tips
 12. Hvordan, hvor og hvad gav du for den der hvem er hvem plakat
 13. Hej. Har i dag været ved Lilly og de havde kun 1 kjole i min størrelse cirka 48-52. Så vil gerne se hvordan jeres ser ud, da lilly fik det til at lyde som om man ikke rigtig kan få kjoler i min størrelse.. Jeg vejer omkring 95 og er 120 omkring brystet. Vil gerne se lidt live billeder da mange af netbutikkerne har tynde (str34) modeller. Det behøves ikke kun at være ved lilly, men også gerne andre steder.
 14. Hej... Kan du være behjælpelig med Malt kirke
 15. Jeg bruger bare den der er herinde oppe i planlægningsværktøj
 16. Royal Copenhagen Middags tallerkener 12 stk Royal Copenhagen Kage tallerkener 12 stk Royal Copenhagen Dyb tallerkener 12 stk Royal Copenhagen skåle og fad Kay boysen Abe Kay boysen Elefant Kay boysen Søpapegøje Kay boysen Turtelduer Hay pinocchio tæppe i størrelse 90cm og 140 cm Der kommer sikkert en masse mere på der er over et år til
 17. I hvilken prisklasse er I i? Der er jeg både tirsbæk gods, Hotel hedegården, grejs hotel og de forskellige forsamlingshuse.
 18. Folk må havde det på de vil til vores. Jeg vil ikke diktere hvad de skal vælge. Hvis der er nogen der har fundet en flot sort kjole som de har det godt i og er flot så skal de bar tag den på
 19. Det er desværre på sjælland, men selvfølgelig ikke på den anden side af jorden så kunne jo tag en tur derover ;)
 20. Ansøger også lige
 21. Vi sidder og snakker om invitationer. Er det vores opgave at der står adresse på både kirken og feststedet? Min kæreste siger ja, hvor jeg mener folk bar kan google/krak det ;) Det fylder bare meget på en invitation. Hvad har i andre gjord?
 22. Hej. Vi skal til en del bryllupper inden vi selv skal giftes. Vi er så blevet i tvivl om hvor meget vi skal give for da vi jo ikke vil skrue det hverken op eller ned. Det er både ved familie og venner? Så hvad giver i for?
 23. Hej. Vi har snakket meget frem og tilbage om natmad. Det er det eneste vi ikke kan finde ud af hvad skal være. Personligt spiser jeg aldrig selv natmad, når vi har været til fester fordi når klokken slår 1-2 stykker så er jeg mæt! Hvad har i andre valgt? Gerne med beskrivelse af hvorfor og evt årstid.
 24. Men det er jo ikke altid man ved hvad kuvert prisen er? Men det vil sige hvis kuvertprisen er 350kr så skal vi give for 700 kr som par
 25. Kun i kender jeres gæster..Jeg har tænkt mig når vi nærmere os at sætte mig ned for at finde ud hvem drikker vin og hvem gør ikke. Jeg ved der mindst er 10 der ikke drikker vin ved os. Ud fra