Rønnebær

Medlem
 • Content count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Rønnebær

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  16.05.2015
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  København
 1. Jeg kender ikke reglerne for promovering eller reklame - men jeg vil blot komme med en anbefaling og eftersom jeg ikke har nogle interessekonflikter håber jeg at det er okay! Jeg vil slå et slag for A Table Story. Det er en Københavnsk virksomhed hvor man kan leje det smukkeste bestik og service. Deres samling er fantastisk og deres sans for detaljer er fænomenal. Tjek dem ud, det er svært at beskrive hvad de kan her sort på hvidt. Grunden til at jeg kender dem er, at vi lejede nogle ting til vores bryllup. Så gør jer selv den tjeneste at tjekke dem ud. I kan finde dem på Facebook og Instagram. https://www.facebook.com/atablestory?fref=ts
 2. http://godedrinks.dk/artikler/sommerbowle-s-dan-f-r-du-succes Jeg har set på denne hjemmeside men har ej prøvet nogle af endnu. Jeg ved dog, at vi holder mængden af alkohol meget begrænset - vores gæster skal nok få rigeligt med alkohol senere!! Vi overvejer at have en dispenser til receptionen med alkoholfri-lemonade og en til festen hvor velkomstdrinken er i.
 3. FEDT - det vil jeg sige til min H2B. Han går ind for enkelthed og rene linjer, så nu kan jeg fortælle ham, at jeg ikke er ene om at sige at der skal farver/ting i den dispenser!!
 4. Hvis man hyrer DJ skal han bruge hotellets anlæg - for at sikre lydniveauet!! Ham advokaten er ikke sådan at bide skeer med, desværre..
 5. Jeg kan ikke helt gennemskue om det var et svar til mit indlæg ;) Men hvis det var - så er det ikke pga. manglende plads at der ikke må være band. Naboen er en meget sur gammel advokat som har svoret sit liv til at gøre det surt for hotellet. Det vil sige, at der under ingen omstændigheder må være band og hvis man overtræder dette, så tilkalder han politiet som lukker festen. Vinduerne om mod hans grund kan heller ikke åbnes.. Det skal selvfølgelig nævnes, at hotellet lå der før advokaten købte sit hus!! Vi har dog nogle venner som holdt deres bryllup der og det var helt fantastisk og gennemført så hvis man ikke har et ønske om at have band, så vil jeg klart anbefale Hornbækhus.
 6. Brugte I dem til receptionen eller til festen?
 7. Hvad med at have drikke/væske med brus deri - er det et no-go i forhold til at det skal løbe ud af en lille hane eller fungerer det super fint??
 8. Vi ville rigtig gerne have holdt festen på Hornbækhus (i Hornbæk!) men vi ville have band og det må der ikke være der - der må dog sagtens være DJ, jukebox etc. Meget meget lækkert sted og helt fantastiske omgivelser.
 9. Hvad med Studio 2500 i Valby? http://www.studio2500.dk/
 10. Hej Jeg har anskaffet mig sådan en 8 liters drinksdispenser hvor vi påtænker at have noget lækker punch i hvor der også skal være citronskiver og nogle blade (f.eks. mynte eller lign). Vil sådan noget sætte sig fast i hanen så den stopper til? Eller er der nogle der har gjort sig nogle erfaringer?
 11. Prøv at skriv og spørge hende. De laver også monogrammer: https://www.etsy.com/dk-en/listing/209293823/monogram-wedding-cake-topper?ref=shop_home_active_3
 12. Hvad med denne her? https://www.etsy.com/dk-en/listing/217957756/mr-and-mrs-wedding-cake-topper-with-date?ref=sohp_stv
 13. http://www.ebay.co.uk/sch/Wedding-Supplies-/11827/i.html?_sop=15&LH_BIN=1&_from=R40%7CR40&_nkw=Tussie+Mussie Måske der er nogle her I kan bruge??
 14. Jeg har hørt positivt om dette her. Jeg ved ikke lige om det passer med alle jeres krav/ideer http://www.studio2500.dk/
 15. Hvor er det bare en gennemført og sød ide! Jeg er vild med det