Tristans_mor

Medlem
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tristans_mor

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 05/05/1989

Profile Information

 • Vielses dato
  15.08.2015
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Godthåb

Recent Profile Visitors

655 profile views
 1. Vi skal have pålægskagemand En anden ide kunne også være croissanter med salater til.
 2. Ihh tak Det vil jeg da lige prøve at søge lidt på Hvad putter man i sådan en favourbox? Chokolade?
 3. Må lige ind og kigge din planlægningstråd tak
 4. Vi har faktisk næsten fundet stager matchende dem på bordet vi godt kan lide - så dem går vi efter.. Dem du har købt er godt nok fine og minder en lille bitte smule om dem vi har valgt at leje.. vi køber nogle af dem og lejer resten
 5. Tak men er simpelthen en spade til at finde ud af hvad jeg skal søge på derinde..
 6. Vi er også ude i hvid og sølv og tænker så måske en mint eller sart rosa også.. Vil gerne snart have styr på invitationerne, men det er svært når ikke man kan inde ud af farvetemaet.. :/ I skal være obs på, at mint kan være en besværlig farve at finde, hvis man vil pynte med blomster. Men skal blomsterne bare være hvide er det jo intet problem. Mint og sart rosa (og sølv) er også gode sammen, men det er meget feminint. Min umiddelbare plan er at blomsterne skal være hvide Jamen så er der jo frit spil! Ville grøn hvid og sølv som farvetema være helt hen i vejret?Tænker at grøn jo er håbets farve og jeg er virkelig en person der går MEGET op i at tingene passer sammen og at der ikke er noget der står forkert - og tænker at der i forhold til blomsterdekorationen på bordene vil være grønt i form at lidt blade m.m og for der ikke skal være al for mange forskellige farver, ville grøn måske ikke være et dumt bud til den sidste farve? Jeg synes det meste kan gå dertil..... Vi havde navy/midnatsblå, sølv og nuancer af hvid og alle blomster både til receptionen, til festen, i kirken og i brudebuketten var hvide og cremefarvede med kun en smule grønt da jeg godt kan li det klassisk og elegant.... Mht pompon'er ville jeg altid vælge hvide...har selv købt et hav som vi så alligevel droppede i 11. time (kommer op på min salgstråd hvis det er) Vi skal både have hvide og så en farve i pom pom'er Vil da utrolig gerne se dem du sælger og høre en pris på dem? De bliver smidt i min salgstråd i dag eller i morgen alt efter hvor langt jeg når....tror der er omkring 30 Og nu er jeg jo ret så ny herinde - hvor finder jeg din salgstråd?
 7. Du har helt ret i at det grønne ved blomster altid vil være der, men jeg kan bare ikke klare alt for mange farver, og i min verden vil den grønne også være en del af farven på bordet Jeg er sart, i know Men samtidig så er grøn jo håbets farve, og synes det er fedt at farven også har en positiv betydning for dagen.
 8. Vi er også ude i hvid og sølv og tænker så måske en mint eller sart rosa også.. Vil gerne snart have styr på invitationerne, men det er svært når ikke man kan inde ud af farvetemaet.. :/ I skal være obs på, at mint kan være en besværlig farve at finde, hvis man vil pynte med blomster. Men skal blomsterne bare være hvide er det jo intet problem. Mint og sart rosa (og sølv) er også gode sammen, men det er meget feminint. Min umiddelbare plan er at blomsterne skal være hvide Jamen så er der jo frit spil! Ville grøn hvid og sølv som farvetema være helt hen i vejret?Tænker at grøn jo er håbets farve og jeg er virkelig en person der går MEGET op i at tingene passer sammen og at der ikke er noget der står forkert - og tænker at der i forhold til blomsterdekorationen på bordene vil være grønt i form at lidt blade m.m og for der ikke skal være al for mange forskellige farver, ville grøn måske ikke være et dumt bud til den sidste farve? Jeg synes det meste kan gå dertil..... Vi havde navy/midnatsblå, sølv og nuancer af hvid og alle blomster både til receptionen, til festen, i kirken og i brudebuketten var hvide og cremefarvede med kun en smule grønt da jeg godt kan li det klassisk og elegant.... Mht pompon'er ville jeg altid vælge hvide...har selv købt et hav som vi så alligevel droppede i 11. time (kommer op på min salgstråd hvis det er) Vi skal både have hvide og så en farve i pom pom'er Vil da utrolig gerne se dem du sælger og høre en pris på dem?
 9. Vi er også ude i hvid og sølv og tænker så måske en mint eller sart rosa også.. Vil gerne snart have styr på invitationerne, men det er svært når ikke man kan inde ud af farvetemaet.. :/ I skal være obs på, at mint kan være en besværlig farve at finde, hvis man vil pynte med blomster. Men skal blomsterne bare være hvide er det jo intet problem. Mint og sart rosa (og sølv) er også gode sammen, men det er meget feminint. Min umiddelbare plan er at blomsterne skal være hvide Jamen så er der jo frit spil! Ville grøn hvid og sølv som farvetema være helt hen i vejret? Tænker at grøn jo er håbets farve og jeg er virkelig en person der går MEGET op i at tingene passer sammen og at der ikke er noget der står forkert - og tænker at der i forhold til blomsterdekorationen på bordene vil være grønt i form at lidt blade m.m og for der ikke skal være al for mange forskellige farver, ville grøn måske ikke være et dumt bud til den sidste farve?
 10. Vi er også ude i hvid og sølv og tænker så måske en mint eller sart rosa også.. Vil gerne snart have styr på invitationerne, men det er svært når ikke man kan inde ud af farvetemaet.. :/ I skal være obs på, at mint kan være en besværlig farve at finde, hvis man vil pynte med blomster. Men skal blomsterne bare være hvide er det jo intet problem. Mint og sart rosa (og sølv) er også gode sammen, men det er meget feminint. Min umiddelbare plan er at blomsterne skal være hvide
 11. Vi er også ude i hvid og sølv og tænker så måske en mint eller sart rosa også.. Vil gerne snart have styr på invitationerne, men det er svært når ikke man kan inde ud af farvetemaet.. :/
 12. Nu er der styr på menuen :-) Fantastisk!

  1. Marie E

   Marie E

   lyder fantastisk og dejligt at få styr på det

  2. Tristans_mor

   Tristans_mor

   Ja det er jo en stor del af festen :D Musikken er der også styr på!

  3. Marie E

   Marie E

   det er skønt når der er kommet styr på de store poster

 13. Ja ikke? Vi er begge to solgte! Vi skal dog også have sølv dæktallerkener det kommer til at se knald godt ud, og har også givet mig inspiration, nu skal jeg bare ha det vist til min hubby Super fedt at inspirere andre :D Jeg ELSKER den romatiske stil og hvide blomster - jeg er bare i tvivl om hvilken farve vi skal proppe ind i det (har lige oprettet emne om dette)
 14. Vi er faldet pladask for dette bord, og stiler nu udfra at vores skal se ligesådan ud - måske pånær de ellers så fine stearinlysestager, de er nemlig viiildt dyre Og så vil der komme sølv dæktallerkener på også. I loftet kommer der baner med tyl og lyskæder og så havde jeg en ide om en masse pom pom'er - men hvilken farve?