Lenebee7

Medlem
 • Content count

  79
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Lenebee7

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  29.11.2014
 • Type vielse
  kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Horsens eller omegn
 1. Vi skal giftes her slut november og bestiller også kage fra Bilka (dog i Horsens). De er uddannede konditorer og har set billeder af kager de har lavet tidligere som bare er så flotte. Vi kan også bare få det, som vi vil have det med hensyn til bunde, pynt, smag mm. Jeg synes det er en super deal - 40 kr kuvertenden at der er begrænsninger til hvordan skal være. :-)
 2. Casa Arena er nu forsøgt - de skulle have 7400 ex. moms... det har vi desværre ikke råd til Æv - du kan jo prøve at presse prisen. Vi har forhandlet vældig meget med vores feststed - og har fået slået en del af kuvertprisen og fået en del ekstra ting med - så det kan betale sig at forhandle lidt. Jeg ved selvfølgelig ikke hvor langt fra jeres budget prisen ligger - men hvis man ikke spørger, så går prisen ikke ned af sig selv ;-).
 3. Nu ved jeg ikke om I har valgt VB af en særlig grund, men I kunne overveje loungen i casa arena i Horsens - overkommelig afstand fra Vejle (hvis alle har kørelejlighed) - der ville der i hvert fald være plads nok :-)
 4. Tak Vi er også blevet godt tilfredse med dem
 5. Invitationer: Jeg har vist aldrig fået smidt et billede op af vores invitationer - så here goes. Jeg er meget kreativ, og har tit mange ideer. Desværre er jeg ikke så kreativ i den forstand, at jeg er god til at lave en masse små projekter - og for eksempelt at sætte mig ned og få lavet invitationer med karton, pynt mm. Dog ville jeg stadig gerne have at vores invitationer skulle være noget særligt og personlige - og være med til at sætte tonen for vores bryllup. Vi vil rigtig gerne have en uformel stemning og vil gerne lægge op til at vi bare skal have en festlig fest Da vi var ude at mødes med vores fotograf Lea fra Memorable, fik vi taget nogle Connection-billeder og vi besluttede os for at bruge dem til invitationen - de var bare så fine. Desuden er H2B skydegal med et kamera, og tager selv mange billeder, så det var helt rigtigt at vores invitation skulle være billeder af os. Jeg har selv lavet layout til invitationen - og så har vi fået en grafiker til at sætte det op. Det var dog en længere proces, at få hende til at ramme præcist hvad vi ville - men det lykkedes til sidst Vi endte med dette resultat - invitationen er samlet i én og det er henholdsvis forside, midtersider og bagside:
 6. fantastisk smuk og stemningsfuld video. Rørt til tårer
 7. De har simpelthen så mange kjoler - og derfor også mange prisklasser. Jeg gav dem et max. På 7000kr. - kjolen kostede 11800 k. Men ville gerne sælge den for 7000kr. Så selvom de giver dig en kjole på som har en høj pris, kan det sagtens være at kan finde på at skære lidt i prisen. Men overvej hjemmefra hvad din maxpris er. I øvrigt så glæd dig - de er super kompetente til at finde de helt rigtig kjoler frem :-) og generelt bare en god service
 8. Er enig med de andre - super flot bordopdækning. Hvor har du fået fat i løberne?
 9. Hvis du har mod på en længere tur, så holder lilly lagersalg til oktober (mener det er d. 1.oktober, men tjek deres facebook side eller nyhedsbrev). Det er deres lagerhal i Vejle på bugattiivej. Her kan du få brudekjoler til meget meget billige priser. Du skal dog huske at bestille tid til at prøve - hvilket kan gøres fra d. 15. September. Har ikke selv været til det - men kender til rigtig mange som har fået fine fine kjole til omkring 1000-1500 kr. Derudover er der også panayotis i Vejle som er en super butik med god service - det kan jo være de holder udsalg på samme tidspunkt. God fornøjelse med brudekjoleprøvningen.
 10. Samme råd som de andre - gå ind med et åbent sind. Jeg anede heller ikke hvad jeg ville have - kunne godt lide blonder - men der var aldrig nogle af de kjoler som bare slog benene væk under mig. Men da jeg fandt ud af med ord, hvad jeg ville have- hvilken type fest, hvilken type dag, hvilke følelser vil jeg gerne fremkalde den dag, mm. - så fandt vi frem til kjolen på ingen tid - der var ingen tvivl. Jeg sagde til ekspedienten - fun and flirty, men samtidig elegant. Og så fandt hun en tylkjole, som jeg aldrig havde forestillet mig at jeg skulle have. Men benene var slået væk under mig - og jo - det var den jeg skulle have. Så prøv at tænke over med ord, hvad du godt kunne tænke dig (altså ikke kun blonder, tyl eller andet - men nærmere den stemning du gerne vil have på dagen). God fornøjelsernes kjoleprøvningen.
 11. Hold da op - det ser vildt godt ud. Synes super godt om hårsmykket - og synes slet ikke du behov for flere krøller foran ansigtet - du kan sagtens bære at have det væk fra ansigtet Når det så er sagt - så er jeg selv vild med den slags frisurer som du går efter
 12. Jaaa Camilla - så fine - kunne bestemt være en mulighed. Har du købt dem over Etsy? I så fald - har du et link? Jeps de er fra etsy, mine er str mini, de fås også større https://www.etsy.com/se-en/shop/hobbiesfromtheheart?section_id=10025700&ref=shopsection_leftnav_8 super - tusind tak queen of Etsy
 13. Jeg tror jeg ville overveje at folde den selv - Hvis du ikke har mod på det kan du evt. prøve Etsy.com hehe - kunne jeg selvfølgelig også. Skal dog have det relativt hurtigt, så en færdig løsning ville passe mig bedre men var en tur på ETSY og fandt dette bud, som jeg også er ret vild med
 14. Jaaa Camilla - så fine - kunne bestemt være en mulighed. Har du købt dem over Etsy? I så fald - har du et link?
 15. Kære alle, er der nogen som har et godt bud på hvor jeg kan finde en lomme som ligner denne? Skal vedhæftes en invitation, så må helst ikke fylde for meget.