Lenebee7

Medlem
 • Content count

  79
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Lenebee7

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  29.11.2014
 • Type vielse
  kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Horsens eller omegn
 1. Vi skal giftes her slut november og bestiller også kage fra Bilka (dog i Horsens). De er uddannede konditorer og har set billeder af kager de har lavet tidligere som bare er så flotte. Vi kan også bare få det, som vi vil have det med hensyn til bunde, pynt, smag mm. Jeg synes det er en super deal - 40 kr kuvertenden at der er begrænsninger til hvordan skal være. :-)
 2. Casa Arena er nu forsøgt - de skulle have 7400 ex. moms... det har vi desværre ikke råd til Æv - du kan jo prøve at presse prisen. Vi har forhandlet vældig meget med vores feststed - og har fået slået en del af kuvertprisen og fået en del ekstra ting med - så det kan betale sig at forhandle lidt. Jeg ved selvfølgelig ikke hvor langt fra jeres budget prisen ligger - men hvis man ikke spørger, så går prisen ikke ned af sig selv ;-).
 3. Nu ved jeg ikke om I har valgt VB af en særlig grund, men I kunne overveje loungen i casa arena i Horsens - overkommelig afstand fra Vejle (hvis alle har kørelejlighed) - der ville der i hvert fald være plads nok :-)
 4. De har simpelthen så mange kjoler - og derfor også mange prisklasser. Jeg gav dem et max. På 7000kr. - kjolen kostede 11800 k. Men ville gerne sælge den for 7000kr. Så selvom de giver dig en kjole på som har en høj pris, kan det sagtens være at kan finde på at skære lidt i prisen. Men overvej hjemmefra hvad din maxpris er. I øvrigt så glæd dig - de er super kompetente til at finde de helt rigtig kjoler frem :-) og generelt bare en god service
 5. Hvis du har mod på en længere tur, så holder lilly lagersalg til oktober (mener det er d. 1.oktober, men tjek deres facebook side eller nyhedsbrev). Det er deres lagerhal i Vejle på bugattiivej. Her kan du få brudekjoler til meget meget billige priser. Du skal dog huske at bestille tid til at prøve - hvilket kan gøres fra d. 15. September. Har ikke selv været til det - men kender til rigtig mange som har fået fine fine kjole til omkring 1000-1500 kr. Derudover er der også panayotis i Vejle som er en super butik med god service - det kan jo være de holder udsalg på samme tidspunkt. God fornøjelse med brudekjoleprøvningen.
 6. Samme råd som de andre - gå ind med et åbent sind. Jeg anede heller ikke hvad jeg ville have - kunne godt lide blonder - men der var aldrig nogle af de kjoler som bare slog benene væk under mig. Men da jeg fandt ud af med ord, hvad jeg ville have- hvilken type fest, hvilken type dag, hvilke følelser vil jeg gerne fremkalde den dag, mm. - så fandt vi frem til kjolen på ingen tid - der var ingen tvivl. Jeg sagde til ekspedienten - fun and flirty, men samtidig elegant. Og så fandt hun en tylkjole, som jeg aldrig havde forestillet mig at jeg skulle have. Men benene var slået væk under mig - og jo - det var den jeg skulle have. Så prøv at tænke over med ord, hvad du godt kunne tænke dig (altså ikke kun blonder, tyl eller andet - men nærmere den stemning du gerne vil have på dagen). God fornøjelsernes kjoleprøvningen.
 7. Jaaa Camilla - så fine - kunne bestemt være en mulighed. Har du købt dem over Etsy? I så fald - har du et link? Jeps de er fra etsy, mine er str mini, de fås også større https://www.etsy.com/se-en/shop/hobbiesfromtheheart?section_id=10025700&ref=shopsection_leftnav_8 super - tusind tak queen of Etsy
 8. Jeg tror jeg ville overveje at folde den selv - Hvis du ikke har mod på det kan du evt. prøve Etsy.com hehe - kunne jeg selvfølgelig også. Skal dog have det relativt hurtigt, så en færdig løsning ville passe mig bedre men var en tur på ETSY og fandt dette bud, som jeg også er ret vild med
 9. Jaaa Camilla - så fine - kunne bestemt være en mulighed. Har du købt dem over Etsy? I så fald - har du et link?
 10. Kære alle, er der nogen som har et godt bud på hvor jeg kan finde en lomme som ligner denne? Skal vedhæftes en invitation, så må helst ikke fylde for meget.
 11. Tak for alle jeres inputs - dejligt med lidt sparring. Det er på ingen måde en lang køretur - knap 10 min., så det er i hvert fald ikke det jeg kan bruge som undskyldning ;) Gode ideer - dog ikke muligt. Vi holder ikke receptionen privat eller i forsamlingshus, så vi har ikke mulighed for at lave mad selv til receptionen - derfor var det jeg tænkte i en slags "madpakke", hvis vi skulle spare lidt penge, og ikke bede feststedet om at lave noget mere fyldigt. Vi bliver nok omkring 100 mand til selve reception, så det kan hurtigt blive en stor ekstra udskrivning alt efter kuvertprisen.... Jeg må lige gå i tænkeboks. Det var umiddelbart også min tanke - men kom så til at tænke på at der er rigtig mange som kommer fra Sjælland, Fyn, Sydjylland og Nordjylland, så det kan sagtens ske at de småsultne, når vielsen er ovre, hvis de ikke har fået en stor morgenmad. Decisions decisions
 12. Hej alle, Går lige og grubler... Vi skal vies kl. 12.30 - herefter har vi reception, hvor der bliver serveret nogle Brødstave a la grissinier (vand og brød koncept, da vi holder festen i det gamle statsfængsel i Horsens). Vi skal også have bryllupskage og en slikbuffet yum yum :-). Men kom til at tænke på, at kage og slik jo nok ikke er specielt mættende til en hel eftermiddag - så burde vi servere en slags madpakke til gæsterne lige efter vielsen inden vi når til receptionen? . Grunden til at jeg tænker i "madpakke" løsning, er for, at vi selv kan stå for det, og ikke skal tilkøbe det som en del af receptionsprisen. Og i så fald - hvad og hvordan kunne det gøres? PS. Vi skal giftes d. 29. November - så vejret kan sætte sine begrænsninger - så derfor tænker jeg i sådan en slags "madpakke-løsning". Hvad tænker I?
 13. ih har glædet mig meget til din beretning. Venter spændt på flere ord og billeder
 14. Flot flot kjole :-). Hvor har du bestilt den fra?
 15. Sikke en smuk kjole. Umiddelbart tænker jeg uden slør, da detaljerne på ryggen er noget af det super unikke ved kjolen - og den sidder så flot på dig. (Jeg ved dog ikke helt hvad der findes af diverse slør, er selv ret ny på bryllupsfronten). :-)