Ulogisk

Medlem
 • Content count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ulogisk

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  04.04.2015
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Hej.. Vi er i gang med at arrangere en venindes polterabend. Vi kunne godt tænke os, at vi alle skulle på et chokolade kursus eller lign. Kender I nogen privat, som kunne komme ud til os og give et kursus i et par timer? Budgettet er desværre ikke så stort, så derfor håber vi på at kunne bruge en som måske ikke var prof :-)
 2. Vi laver dem bare selv og printer derpå:-)
 3. Havde tænkt lidt det samme med at rulle det, men din anden ide kunne da også være en mulighed :-)
 4. Jeg vil lave små favor-æsker som bordkort med indhold i og et lille digt, som I nok kender. Men hvordan skriver I selve digtet? Ligger I bare en lille seddel i æsken? Vil gerne finde på noget kreativt :-)
 5. Jeg bor i Nordjylland :-)
 6. Det er kun pynt på kirkebænkene, altså der hvor man normalt bare har en lille blomst
 7. Jeg vil bare SÅ gerne kunne prøve dem inden jeg køber
 8. Hvad vælger I som pynt til bænkene i kirken? Jeg overvejer noget tyl af en art. Må jeg se Jeres hjemmelavede kreationer?
 9. hvad tænker i om undertøjet under kjolen? Jeg vil gerne have et flot Hvidt corsage uden stropper. Vil have svært ved at holde en alm. Bh oppe tror jeg uden stropper og kan godt lide corsager. Problemet er bare at jeg ikke kan finde nogle i undertøjsbutikkerne, og hvis jeg er så heldig at finde et koster det 700kr og op. Det synes jeg er lidt dyrt.
 10. Tak for alle Jeres gode forslag :-) Jeg har lige fundet ud af, at vi kan overnatte helt gratis på et hotel 800 m fra feststedet. De to steder samarbejder, da feststedet ingen overnatningsmuligheder har. Det er nyrenoverede værelser med alm. morgenmad. Jeg tror det er det vi tager, og hører hotellet om de ikke har mulighed for at pifte det lidt op :-) Som I skriver, så er man der jo kun i få timer inden man skal op og spise morgenmad.
 11. vi står lidt i et dilemma. Ville gerne have en rigtig romantisk bryllupsnat på et hyggeligt hotel værelse med lækker morgenmad osv. Der er bare ingen hoteller som opfylder det vi leder efter i den by, hvor vores bryllup skal holdes. Ingen hoteller som siger os noget. Er vores eneste alternativ så at tage hjem og sove? Og har i forslag til hvad vi kan gøre for at lave det til noget særligt? Har virkelig brug for jeres hjælp.
 12. Tak for alle jeres svar :-) Det ser selvfølgelig flot ud med blanke sider, men det duer jo ikke, hvis det smitter af. Havde i en hel side til hver? Jeg havde forestillet mig enten en enkel eller dobbeltside til hver.
 13. Vil bestille en fotobog på nettet til vores gæstebog. Selve papiret skal ikke være på glat i frygt for at kuglepennen smitter af. Hvad er jeres erfaring? Hvilken side bør jeg bruge? Og hvilken type papir? Ofte er det jo glatte sider, det ser jo rigtig flot ud, men bare en ulempe til en gæstebog :-)
 14. Super god idé med de udfyldte sider til gæstebogen, da der altid vil være nogle som springer over, da de ikke selv kan finde på noget at skrive :-) Tror jeg er nødt til at bruge din idé :-) Har du bare indsat det samme på hver side i stedet for et billede? Hvilke spørgsmål har du skrevet i bogen, som gæsterne skal udfyldes og har I andre idéer? Det må gerne være både sjovt og minde-værdigt fra dagen og fra fortiden :-)
 15. Til alle jer som har lavet favor-æsker. Hvor har I købt papir/karton og hvor tykt var det? Har selv lavet en prototype, som er ganske fin. Papiret/karton er hvidt med lidt struktur i form af lidt striber i. Har købt et enkelt ark i Bøger og Papir, men prisen er 4 kr pr. ark. og skal bruge 55, så syntes det bliver en smule dyrt. Kender I evt. et sted på nettet, hvor det kan fås billigere? Det må ikke være så stift som karton, da det jo skal kunne foldes pænt og gå igennem en printer, så en mellemting mellem papir og karton. Det er svært at vurdere tykkelsen, når man ser på nettet. Der står jo bage gram pr. 100 ark typisk. Håber I kan hjælpe :-)